Acaciastraat 17 5802 EK Venray

€ 3.350 /mnd € 539.000 k.k.

Omschrijving

Aan een van de belangrijkste invalswegen van Venray en in de korte nabijheid van de op-en afritten van de A73/A67.
In verband met opzegging kunnen wij vrijblijvend te koop aanbieden een bedrijfs-en kantoorpand gelegen op het industrieterrein "De Brier” te Venray.

Het bedrijventerrein kent een gemêleerde samenstelling en is gelegen in de korte nabijheid van de op-en afritten van de A73 en op loopafstand van het kernwinkelgebied.Venray kent een scala aan winkelvoorzieningen. Het gezellige winkelcentrum bruist. De eigen schouwburg is de trots van het dorp. Verder zijn er voldoende horeca gelegenheden waar u gezellig kunt toeven. In de Grotestraat hebben diverse grote winkelketens zich gevestigd, waaronder de Hema, Blokker, Kruidvat, Etos. Voorts is de plaatselijke winkelier actief. U vindt er diverse bakkers en een slager.

Algemene gegevens

Kantoorruimte: ca. 288m²

Bedrijfsruimte: ca. 248 m²

Bouwjaar:1984, verbouwd in 1999

Aanvaarding: In overleg

Huidig gebruik : schoonmaakbedrijf

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over de kantoorruimte met bedrijfsruimte ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Acaciastraat 17 in Venray aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Bestemming: Bedrijfsruimte volgens vigerendebestemmingsplan.

Indeling: Entree met meterkast en toiletruimte en ontvangstbalie. Aan de centrale gang zijn een spreekkamer, de presentatieruimte en meerdere kantoorruimten gelegen. De kantine en met bijbehorend personeelstoilet ligt aan de doorgang naar de bedrijfsruimte. In deze doorgang is ook de vlizo trap naar de bergzolder met cv-ketel en warm watertoestel. De bedrijfsruimte betrof oorspronkelijk een open ruimte. Verkoper heeft hierin tussenwanden geplaatst. De overheaddeur geeft de mogelijkheid om bedrijfsauto binnen te rijden en droog te laden en te lossen.

Parkeerplaats: Op eigen terrein aan de voor- en zijgevel van het pand.

Bouwaard & constructie: Gevels uitgevoerd in metselwerk met geïsoleerde spouw. De lichtopeningen zijn uitgevoerd in hard houten kozijnen v.v. dubbele beglazing. Plat dak, bitumen en geïsoleerd.Bouwjaar 1e gedeelte1984, 2e gedeelte1996 en het 3e gedeelte 1999. Begane grondvloer op zand. Onder kantoorruimte zit een ruime kruipruimte.

Nutsvoorziening: Het pand is aangesloten op het gas-, water-, elektriciteitsnet en ziggo
Technische installaties: G.-w.-l. installatie, verwarmingsketel fabr. Nefit type Topline met electro boiler fabr. Daalderop is geïnstalleerd op de verdieping(bergzolder).In meerdere ruimten zijn airco units aangebracht.

Huurcondities

Huurprijs: € 3.350,- per maand excl. BTW
Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.
Servicekosten: Nader te bepalen.
Opzegtermijn: 6 maanden.
Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur.
Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.
BTW: Indien huurder niet aan het “90%-criterium”(aandeel belaste prestaties) voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Als dan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd, dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.
Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Koopcondities

Vraagprijs: € 539.000,- k.k.
Zekerheidsstelling: Waarborgsom of bankgarantie van 10% van de koopsom. De koper dient deze 2 weken ná het vervallen van de ontbindende voorwaarden bij de desbetreffende notaris te deponeren.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van Acaciastraat 17 in Venray aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 539.000 kosten koper
Huurprijs
€ 3.350 per maand
Aangeboden sinds
2 maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1971-1980

Oppervlakten

Oppervlakte
536 m²
Perceel
1.370 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Acaciastraat 17

€ 3.350 /mnd € 539.000 k.k.