St. Annalaan 6 5804 AJ Venray

Huurprijs op aanvraag

Omschrijving

Uw kantoor of praktijkruimte vestigen op een unieke locatie met bovenregionale uitstraling ? Dat kan op het Annapark; een moderne vestigingsplek met een historisch karakter.

Een van de meest markante parken van Venray en omgeving wordt herontwikkeld. Initiatiefnemer van deze herontwikkeling is de Renschdael Groep uit Horst.

Ooit was het Annapark een van ’s lands grootste complexen voor geestelijke gezondheidszorg en een begrip van Nijmegen tot Maastricht. Nu wordt dit park getransformeerd in een uniek woon- en werkgebied waarbij enkele historische en karakteristieke gebouwen bewaard blijven en een andere functie krijgen.

Het meest karakteristieke voorbeeld hiervan is het Centrumgebouw. Een gebouw met een prachtige uitstraling dat volledig is gemoderniseerd en een spilfunctie krijgt in het nieuwe Annapark.
Het Centrumgebouw wordt binnen het Annapark, met zijn groene en rustgevende karakter, zonder twijfel voor eenieder een inspirerende (werk)plek! Een ruimte die uitermate geschikt is voor de vestiging van bijvoorbeeld maatschappelijke of medische dienstverlening. Daarnaast worden op de eerste verdieping negen complete appartementen gerealiseerd die voor tijdelijk verhuur (shortstay) beschikbaar zijn. Lees verder of download de brochure om te ontdekken welke mogelijkheden het Centrumgebouw voor uw bedrijf of organisatie biedt qua ruimte, beleving en sfeer.

LOCATIE
Op loopafstand van het centrum van Venray ligt het monumentale Annapark. Het Annapark wordt de komende jaren getransformeerd in een prachtige woon- en werkplek. Uniek door het groene en historische karakter dat grotendeels behouden blijft, maar ook zeker door de plek zelf. Een plek, tegen het centrum van Venray, waar je vele voorzieningen bij de hand hebt; en zowel het treinstation als de snelweg dichtbij zijn. Kortom, een ideale werkplek voor werknemers én bezoekers die u in uw nieuwe kantoor of praktijk op een werkelijk unieke manier kunt ontvangen.

Het Annapark wordt een belangrijke verrijking voor Venray; als park, als bijzondere woonomgeving en als dynamische hotspot met tal van creatieve, hoogwaardige bedrijven en voorzieningen.

GESCHIEDENIS
De geschiedenis van het Annapark startte in 1908, toen de Zusters van de Liefde voor Jezus en Maria ruim 45 hectare stuifduinen aankochten. In korte tijd ontstond een van de mooiste psychiatrische inrichtingen van het land. De Renschdael Groep heeft zich tot doel gesteld het prachtige monumentale park met daarin enkele rijks- en gemeentelijke monumenten zo goed als mogelijk te conserveren. Na restauratie van de monumenten en het opknappen van het park, ontstaat er een bijzonder aantrekkelijke vestigingsplek voor een diversiteit aan functies. Schrijft u nieuwe geschiedenis op het Annapark?

HUURMOGELIJKHEDEN
Er zijn verschillende huurmogelijkheden binnen het object. Het geheel heeft een oppervlakte van 955 m² (inclusief algemene ruimtes).
Momenteel is er nog 1 unit beschikbaar:

- Unit B (2 t/m 6) : 193,4 m²

VOORZIENINGEN
Het Centrumgebouw voldoet uiteraard aan de wensen en eisen die men mag verwachten van een nieuw kantoor. Gas, water, licht en voorzieningen zijn aanwezig evenals een gedegen datanetwerk. Het gebouw is volledig voorzien van nieuwe installaties voor verwarming en ventilatie. Vanzelfsprekend is het gebouw voorzien van installaties voor de brandveiligheid. Op de zonbelaste gevels zijn elektrisch bedienbare screens per ruimte aanwezig. Het gebruik van energiezuinige voorzieningen zorgt voor een energielabel A.

Het gebouw is toegankelijk voor mindervaliden en is voorzien van een mindervalidentoilet. Binnen het gebouw zijn voldoende toiletruimten. Samen met de huurders kan er gekeken worden naar een mogelijke toegangscontrole en een algemene receptie in de centrale hal.
Schoonmaak van de algemene ruimten wordt voor u verzorgd en verdisconteerd in de servicekosten.

PARKEREN
Er is een mogelijkheid om naast het Centrumgebouw te parkeren.

PARKMANAGEMENT
Het park wordt onderhouden door een parkmanagementorganisatie. Zij zorgen voor het beheer en onderhoud aan bijvoorbeeld het gebouw en wegen. In de servicekosten draagt u bij aan dit parkmanagement.

Is uw interesse gewekt? Neem dan contact op met ons kantoor!

De verhuur van het centrumgebouw vindt plaats in collegialiteit met Peelrand Makelaardij in Venray.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
6+ maanden
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
In overleg
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
955 m² (in units vanaf 141 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, systeemplafond, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
17 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

St. Annalaan 6

Huurprijs op aanvraag