Noorderhof 12 5804 BV Venray

€ 1.265 /mnd

Omschrijving

Volledig gerenoveerd kantoorgedeelte in representatief kantoorverzamelgebouw Noorderhof Business Centre, op perfecte zichtlocatie aan de rand van het centrum. Bestaande uit oorspronkelijk 8 kantoren op de begane grond (bij de renovatie teruggebracht tot 6) verbonden door een ruime hal en op de eerste verdieping een kantine voor gezamenlijk gebruik. Er is tevens eigen pantry op de begane grond.

LIGGING
Het kantoorverzamelgebouw is gelegen aan het Noorderhof en omgeven met diverse andere kantoorgebouwen. Verder grenst Noorderhof aan een woonwijk.

BEREIKBAARHEID
Vanuit Noorderhof bent u binnen 2 km bij het NS Station van Venray-Oostrum. Op korte afstand bevinden zich de toe- en afritten naar de A73. Via de A73 zijn Nijmegen en de Randstad bereikbaar richting het noorden en Venlo en het Ruhrgebied richting het zuiden. De goede bereikbaarheid van het pand en de strategische locatie aan de rand van het kernwinkelgebied maken vestiging hier zeer aantrekkelijk.

INDELING
De ruimtes zijn gelegen in een modern kantoorverzamelgebouw met een eigen parkeerterrein met 5 parkeerplaatsen. Het object is gebouwd in 1999, is in 2016 gerenoveerd en kent een hoogwaardige afwerking. Het gebouw is afgewerkt met o.a. een natuurstenen vloer, RVS-trappenhuis, systeemplafonds, verlichtingsarmaturen, topkoeling en centrale verwarming. De entree aan de voorzijde geeft toegang tot de centrale hal met trappartij. Vanuit deze hal zijn de drie kantoorverdiepingen bereikbaar.

De begane grond heeft een centrale hal met kantoorruimte en dames – en herentoilet. Op de eerste verdieping bevindt zich de keuken/kantine, dames – en herentoilet alsook meerdere kantoorruimten. De 2e verdieping heeft een kantoortuin en bevindt zich de technische ruimte met CV ketel en luchtbehandeling.

Aan de voor- en achterzijde bevindt zich een reclamezuil waarvan gebruik gemaakt kan worden. Plattegronden zijn ter indicatie, zijn van voor de renovatie en kloppen niet meer helemaal. Van de twee grote kantoren zijn helaas geen foto's beschikbaar.

PARKEREN
Op het ruime buitenterrein zijn voldoende parkeermogelijkheden. Bij het aangeboden kantoor behoren 5 parkeerplaatsen.

METRAGE
Kantoren 10.1 t/m 10.6, 10.12 en 10.13., n.v.o. 138 m², b.v.o. 173 m².

BESTEMMING
Het object valt binnen het vigerend bestemmingsplan 'Venray' met kenmerk NL.IMRO.0984.BP15001-va01. Op grond van de planvoorschriften luidt de bestemming 'Dienstverlening'. U dient zelf bij de gemeente Venray te verifiëren of uw bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

HUURPRIJS
Huurprijs € 1.265,- per maand excl. voorschot servicekosten en excl. btw.

ENERGIELABEL
Energielabel C geldig tot 08-03-2026.

AANVAARDING
In overleg, doch niet eerder dan 1 november 2021.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie / waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur, servicekosten en BTW.

OVERIGE CONDITIES
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende zaken (ROZ).

DISCLAIMER
Wij hebben getracht middels deze zorgvuldig samengestelde documentatie u zo uitgebreid mogelijk te informeren. Desondanks kunnen hieraan geen rechten worden ontleend. Slechts de feitelijke situatie geeft u een juist beeld.

Kenmerken

Overdracht

Huurprijs
€ 1.265 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 weken
Status
Beschikbaar
Aanvaarding
Beschikbaar per 1-11-2021

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
138 m² (in units vanaf 1 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Parkeergelegenheid

Parkeerplaatsen
5 niet-overdekte parkeerplaatsen

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.

Noorderhof 12

€ 1.265 /mnd