• Verhuurd

Keesomstraat 14 D 1821 BS Alkmaar

€ 135 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 april 2022
Verhuurdatum
23 januari 2023
Looptijd
8½ maand

Omschrijving

Prachtige, moderne en vrij indeelbare kantoorunit met zicht op het kanaal Omval-Kolhorn/Noord-Hollands Kanaal en de N242 in het fraaie en goed bereikbare Inventor Business Park.

Het zelfstandige kantoor is gelegen op de eerste verdieping, meet circa 146 m² VVO en wordt voorzien van nieuw sanitair en een nieuwe pantry.

Direct voor het gebouw kunnen 2 parkeerplaatsen worden bijgehuurd. Meer parkeerplaatsen is bespreekbaar en er is een ruime gratis parkeergelegenheid op het naastgelegen P+R-terrein.

Het complex is voorzien van een geavanceerd klimaatsysteem met warmte- en koudeopslag en vloerverwarming als hoofdsysteem en bijverwarming/koeling via het plafond.

In het Inventor Business Park zijn gerenommeerde bedrijven gevestigd als Triple, Makelaarsland, Bergman Clinics en Manpower.

Bouwjaar
2009/2010.

Huurprijs
€ 135,- per m² per jaar, excl. BTW.

Servicekosten
€ 13,50,- per m² exclusief BTW, ten behoeve van:
- Schoonmaakkosten gemeenschappelijke ruimten;
- Wassen van ruiten en kozijnen aan buitenzijde alsmede de ruiten en kozijnen van gemeenschappelijke ruimten;
- Verlichting van gemeenschappelijke ruimten;
- Verbruiksmeting, verbruik, bediening, storingen verhelpen, keuringskosten en dergelijke ten behoeve van de verschillende centrale ruimtes en installaties waaronder lift(en), luchtbehandelingsinstallatie(s), centrale verwarmingsinstallatie(s), brandmeldingsinstallatie(s), huistelefooninstallatie, belinstallatie, deuropeners, brandblusapparatuur, installatie voor automatische deurmechanismen etc.;
- Schoonmaakkosten afvoeren en goten;
- Beveiliging algemene ruimte;
- Huisvuilafvoer;
- Tuinonderhoud;
- Schoonmaak- en onderhoudskosten gemeenschappelijk buitenterrein;
- Ontruimingsinstallatie;
- Administratiekosten, zijnde 5% van de leveringen en diensten.

Verhuurder en Huurder zullen separate leveringsovereenkomsten sluiten voor het leveren van warmte, koeling, elektra en water volgens het “Niet-meer-dan-anders” principe.

Opleveringsniveau
Glad afgewerkte vloeren, klimaatinstallaties, intercomsysteem, systeemplafonds met verlichtingsarmaturen, nieuwe sanitaire groep en nieuwe pantry.

Parkeren
Bij het gehuurde kunnen 2 parkeerplaatsen worden bijgehuurd voor € 650,- per parkeerplaats per jaar, exclusief BTW. Meer parkeerplaatsen huren op het met een slagboom afgesloten terrein is bespreekbaar. Tevens is er een mogelijkheid tot gratis parkeren op het naastgelegen P+R-terrein.

Bestemming
Bij de gemeente Alkmaar valt het perceel binnen het bestemmingsplan “Overdie, Omval en bedrijventerrein Oudorp”. Dit houdt in dat het perceel bestemd is voor “bedrijven, kantoren, onderwijs en medische voorzieningen”. Bij twijfel over het toestaan van uw bedrijfsvoering adviseren wij u contact op te nemen met de Gemeente Alkmaar.

Bereikbaarheid
Bedrijventerrein Oudorp is zeer goed bereikbaar, zowel met de auto vanaf de A9/N242 uit Amsterdam en Heerhugowaard als met openbaar vervoer. Een bushalte is gelegen op enkele minuten loopafstand.

Model overeenkomst
Model door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in januari 2015 vastgesteld.

Zekerheidstelling
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huurverplichting, te vermeerderen met BTW.

Huurtermijn
5 + 5 jaar; afwijkende termijnen in overleg.

Aanvaarding
In overleg.

BTW
De huurprijs is gebaseerd op het feit dat de huurder het gehuurde blijvend gebruikt of blijvend laat gebruiken voor doeleinden waarvoor een volledig of minimaal een in de Wet op de Omzetbelasting 1968 genoemd percentage recht op aftrek van de omzetbelasting op de voet van artikel 15 van de Wet op de Omzetbelasting 1968.

Indexering
Jaarlijks op basis van het indexcijfer volgens consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2006 = 100) met dien verstande dat het in artikel 18.1 van de algemene bepalingen genoemde basisjaar “2006=100” voor het prijsindexcijfer wordt gewijzigd in “2015=100”.

Huurprijsbetaling
In maandtermijnen bij vooruitbetaling te voldoen.

Energielabel
Van het aangeboden object is energielabel A beschikbaar.

Voorbehoud
Goedkeuring en gunning eigenaar.

Alle informatie is geheel vrijblijvend en uitsluitend voor geadresseerde bestemd en houdt enkel in een uitnodiging tot het doen van een bieding. Alle gegevens zijn met zorg samengesteld en uit ons inziens betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 135 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 14 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
28 april 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
146 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,71

Omgeving

Ligging
Kantorenpark

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.