• Verhuurd

Van Marwijk Kooystraat 3 B 1114 AG Amsterdam-Duivendrecht

€ 210 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 maart 2021
Verhuurdatum
2 april 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Het object aan de Van Marwijk Kooystraat is gelegen op een zicht locatie in het ‘Amstel Business Park’ en bestaat uit circa 2.400 m² v.v.o. bedrijfsruimte en circa 750 m² v.v.o. kantoorruimte met een naast gelegen tuin voorzien van terras. Andere huurders in gebouw zijn onder andere een sportschool, Marley Spoon, PICNIC en Jimble.

De beschikbare unit (3B) is gelegen op de eerste verdieping en per direct voor de verhuur beschikbaar. De turn-key unit is erg licht, bevat twee meeting rooms, een nieuwe pantry en een open ruimte om in te werken.

Amstel Business Park Zuid ligt op fietsafstand van de binnenstad van Amsterdam en vormt het een schakel tussen het gebied Amsterdam Arena/Amstel III en de binnenstad van Amsterdam. Het kantoorgebouw is gelegen op loopafstand van het metrostation Overamstel en op fietsafstand van het centrum van Amsterdam.

Locatie
Amstel Business Park heeft zich de afgelopen periode ontwikkeld op diverse gebieden. Naast de renovatie van een aantal grote kantoorgebouwen, zullen er op korte termijn ook woningen worden gerealiseerd. De eerste fase van het project Enter/ Amsterdam gelegen aan de Joan Muyskenweg is grotendeels gereed. Hier is een mix gerealiseerd van een hotel, studenten- en starterswoningen, vrije sector huurwoningen, koopwoningen en zelfbouwkavels.

Tevens opende in de zomer van 2018 het eerste Van der Valk-hotel te Amsterdam. Naast de 206 hotelkamers is er een à la carte restaurant, een buffetrestaurant en een bar met terras aan het water van de Duivendrechtsevaart. Daarnaast is er een vergadercentrum met congres- en vergaderruimtes en op de 3de etage een wellnesscentrum met buitenzwembad. Door de toekomstige combinatie van werken en wonen zal het nu al populaire gebied een stevige upgrade ondergaan. In de directe omgeving zijn diverse gerenommeerde (internationale) bedrijven en instanties gevestigd, waaronder Picnic, Zuidpark Makro, BMW/ Mini, G-star, HelloFresh, Hanos, Bastion Hotel, Gsmweb en Qurrent.

Bereikbaarheid
Het kantoorgebouw heeft een zeer gunstige ligging, op de hoek van de Van Marwijk Kooystraat dichtbij de afslag en snelwegen A2 en A10. OV stations Overamstel, van der Madeweg en NS Station Duivendrecht zijn nabij gelegen en zorgen voor een goede bereikbaarheid van het gebied.

Per auto:
Het gebouw is uitstekend bereikbaar met de auto gelegen op 500 meter van afslag van de ringweg A10.

Per openbaar vervoer:
Vanaf Centraal Station Amsterdam en NS station Amstel is de Van Marwijk Kooystraat goed bereikbaar, via de metrolijnen 50 en 51 waarvan de halte ‘Overamstel’ zich op 200 meter loopafstand bevindt.

Beschikbare vloeroppervlakte
Voor de verhuur is momenteel circa 159 m² v.v.o. beschikbaar, verdeeld als volgt:

1ste verdieping - 159 m² v.v.o.

Parkeren
In de directe omgeving zijn er voldoende mogelijkheden om te parkeren op de openbare weg (€ 0,85 per uur) of in de nabij gelegen parkeergarages. Er bestaat de mogelijkheid om diverse vaste abonnementen af te sluiten met de Gemeente Amterdam-Overamstel.

Huurprijs
Kantoorruimte:
€ 210,- per m² v.v.o. per jaar

Servicekosten
€ 25,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

De huurprijzen zijn te vermeerderen met BTW.

Opleveringsniveau
Het gehuurde zal in turn-key gerenoveerde staat worden opgeleverd, inclusief:

o Afgewerkte vloeren, wanden en plafonds;
o Glazen scheidingswanden t.b.v. twee vergaderzalen;
o Schakelmateriaal en WCD’s;
o Verlichtingsarmaturen;
o Pantry;
o Nieuwe sanitaire voorzieningen op de verdieping;
o Airconditioning;
o Te openen ramen;
o Gedeelde vergaderfaciliteiten op de begane grond.

Huurtermijn
In overleg.

Huuringangsdatum
Per direct.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 210 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 25 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
4 maart 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1900

Oppervlakten

Oppervlakte
159 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, metroknooppunt op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, NS station op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op 500 m tot 1000 m en tramknooppunt op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.