• Verhuurd

Fizeaustraat 19 1097 SC Amsterdam

€ 950 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
31 december 2020
Verhuurdatum
11 augustus 2021
Looptijd
7 maanden

Omschrijving

Deze bedrijfsruimte is gelegen aan de Fizeaustraat, dit is een zijstraat van de Hugo de Vrieslaan (S112) die van Amsterdam Amstel richting Watergraafsmeer gaat. Het object is goed gelegen in de straat en voorzien van een grote raampartij aan de voorzijde die voor veel daglicht toetreding zorgt. Tevens is het object voorzien van een eigen entree en eventueel een bergruimte aan de zijkant die middels grote deuren goed toegankelijk is. Aan het begin van de straat is Hotel V – The Lobby gelegen.

LOCATIE
Het object betreft een zelfstandige bedrijfsunit en is gelegen op de begane grond nabij station Amsterdam Amstel in een rustige straat.

BEREIKBAARHEID
Eigen vervoer:
De Fizeaustraat 19 is uitstekend gelegen ten opzichte van de uitvalswegen. Via de S111 en de S112 is de ringweg A10 op korte rijafstand goed bereikbaar. Ook het centrum van Amsterdam is goed bereikbaar via o.a. de Wibautstraat en Amsterdam Zuid via de Vrijheidslaan en Churchill-laan.

Openbaar vervoer:
Het object is uitstekend gelegen ten opzicht van de openbaar vervoersvoorzieningen. Station Amsterdam Amstel is op ca. 10 minuten loopafstand goed bereikbaar. Hier bevinden zich alle openbaarvervoersverbindingen (trein, tram, bus en metro). Op ca. 5 minuten lopen vertrekken bussen 37, 40 en 65 richting Station Amsterdam Amstel, Station Amsterdam Zuid, Noord, KNSM eiland en het Muiderpoortstation.

PARKEREN
Er is voldoende openbare parkeergelegenheid in de nabijheid van het pand.

BESTEMMING
Gemengd - 1: Kantoren, zakelijke dienstverlening, detailhandel, consument verzorgende dienstverlening. Overig gebruik (ook horeca) is uitgesloten.

VERHUURBARE OPPERVLAKTE
Ca. 60 m² V.V.O. gelegen op de begane grond.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt CASCO verhuurd. Het onderhoud en/of vervanging van genoemde elementen is voor rekening van huurder. De ruimte is op dit moment onder andere voorzien van:
- Eigen entree.
- Toiletvoorziening.
- Pantryvoorzieningen.
- Huidige kamerindeling.

HUURPRIJS
€ 950,- per maand te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ PM.
Huurder zal direct belast worden door de nutsbedrijven. Mocht dit om technische of andere redenen niet mogelijk zijn dan zal een nog vast te stellen voorschot worden geheven waarbij aan het einde van een periode verrekening plaats vindt op basis van de werkelijke kosten.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURINGANGSDATUM
In overleg

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaren met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaren; opzegtermijn 12 (twaalf) maanden, afwijkende huurtermijnen in overleg.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een bankgarantie/waarborgsom gelijk aan 3 maanden huur plus evt. servicekosten, beiden te vermeerderen met BTW.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z.).

HUURINDEXATIE
De huurprijs wordt jaarlijks geïndexeerd, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks Alle Huishoudens (2015 = 100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

B.T.W.
Huurder verklaart dat hij voor tenminste 90% met omzetbelasting belast prestaties verricht. Indien huurder op enig moment niet meer aan dit criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
31 december 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1952

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m en Tramhalte op 500 m tot 1000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.