• Verhuurd

Gerard Doustraat 246 - 248BG 1073 XD Amsterdam

€ 4.600 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 mei 2021
Verhuurdatum
18 juni 2021
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Een ruime kantoor/ bedrijfsruimte va 325m2 in de Pijp, rand centrum, om de hoek van de Albert Cuypmarkt en snel te bereiken vanaf de ring A10.

De ruimte heeft een eigen ingang en is verdeeld over de begane grond (175m2) en de volwaardige kelder (150m2). Op de vloer ligt PVC. Door de open ruimte op de begane grond zijn er vele indelingen mogelijk. In de kelder zijn 2 kantoorruimtes en een aparte archief/opslagruimte. Tevens is er op de begane grond een dames- en herentoilet, luxe keuken met apparatuur en vele electra punten.

De ruimte is goed geisoleerd en in uitstekende staat en voor vele beroepsgroepen geschikt, tevens als showroom. Er mag geen kassafunctie zijn.

Metrages (BVO)

De ruimte boven is 175m2 BVO waarvan 154m2 +12m2 GO en beneden is 85m2 + 20m2 GO aan kantoorruimte en 26m2 opslagruimte.

====================

Gratis objectbrochure

Wilt u alle beschikbare informatie over dit kantoor ontvangen?

Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Gerard Doustraat 246 - 248 BG in Amsterdam aan en ontvang hem binnen 5 minuten in uw mailbox.

====================

Parkeren

Parkeren is mogelijk in de straat of de parkeergarage van het Marie Heinekeplein.

Ligging en bereikbaarheid

De ruimte ligt midden in de Pijp, tegenover een Albert Heijn en om de hoek van het Sarphatipark, de Albert Cuyp markt en de Utrechtsestraat. De straat zelf is rustig. De locatie is uitstekend te bereiken met het openbaar vervoer.

Metro 52 stopt vlakbij en tramlijnen 3, 12 en 24 vindt u om de hoek. Tevens bent u met de auto binnen enkele minuten op Ring A10.

Bestemming (bestemmingsplan)

De bestemming is kantoor of maatschappelijk. Als gebruiker bent u zelf verantwoordelijk om navraag te doen naar het actuele bestemmingsplan bij de gemeente. Aan deze omschrijving kunnen geen rechten worden ontleend.

Opleveringsniveau

De ruimte is in uitstekende staat en direct te betrekken

Huurcondities

Huurprijs € 4.600,- excl btw per maand.

Huurtermijn: In overleg, een meerjarige huurovereenkomst geniet de voorkeur.

Servicekosten: Geen.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: Zes maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van drie maanden huur inclusief BTW.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

BTW: Nee, is niet van toepassing.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder voorbehoud goedkeuring van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over de kantoorruimte? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Gerard Doustraat 246 - 248 BG in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het kantoorpand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 4.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
21 mei 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
175 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.