• Verhuurd

Barentszplein 6 B 1013 NJ Amsterdam

€ 1.750 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 maart 2020
Verhuurdatum
10 mei 2022
Looptijd
25½ maand

Omschrijving

Gebouw IJ-side gelegen op een prachtige locatie aan het IJ nabij de Westelijke Eilanden, Westerpark en het karakteristieke Prinseneiland. Vlakbij liggen de gezellige en levendige winkelstraten zoals de Spaarndammerstraat en de Haarlemmerstraat-Haarlemmerdijk. Binnen enkele minuten treft u gezellige winkels, cafés en een verscheidenheid aan restaurants van de Haarlemmerdijk en de Jordaan. Het Centraal Station is binnen enkele minuten per fiets te bereiken. Daarbij is het gunstig gelegen ten opzichte van het populaire Westerpark en de Ring A10.

OBJECT
Het betreft een gemengd complex waarin bedrijfsruimten, woningen en parkeerplaatsen zijn gevestigd. Het object is gelegen op de derde verdieping en is bereikbaar via de gemeenschappelijke hoofdentree.

OPPERVLAKTE
Circa 83 m² kantoorruimte gelegen op de derde verdieping.

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorruimte zal in de huidige staat worden opgeleverd, leeg met de navolgende voorzieningen:
- Lift (gemeenschappelijk);
- Garderobe
- Videofoon;
- Verlichting;
- Pantry;
- Toilet;
- C.V.-installatie met radiatoren;
- Vloerbedekking.

OPLEVERING
In nader overleg.

BESTEMMING
Conform het vigerende bestemmingsplan 'Spaarndammers en Zeehelden' geldt de bestemming 'Gemengd-3' en is onder meer kantoor, bedrijfsdoeleinden, maatschappelijke voorzieningen en dienstverlening toegestaan. Voor meer informatie verwijzen wij graag naar de website Ruimtelijke Plannen.

HUUROVEREENKOMST
Voor de vastlegging van de afspraken tussen huurder en verhuurder maken wij gebruik van de modellen van ROZ. De huurtermijnen, garanties en betalingen zijn afhankelijk van de afspraken tussen partijen. In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar en een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 2.075 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
23 maart 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2010

Oppervlakten

Oppervlakte
83 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 0,74

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.