• Verhuurd

Sem Presserhof 117 1087 JE Amsterdam

€ 795 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 april 2020
Verhuurdatum
30 juli 2020
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Kleinschalige kantoorruimte op IJburg, op de hoek van de Maria Austriastraat en Lumièrestraat. De ruimte is ca. 50 m² en gesitueerd op de derde verdieping te bereiken via een centrale entree met gemeenschappelijk trappenhuis.

INDELING
Op de begane grond (Maria Austriastraat/Lumièrestraat) gemeenschappelijke entree, trap naar derde etage. Entree grote open kantoorruimte met toegang tot pantry en toilet.

SERVICEKOSTEN
De servicekosten zijn beperkt en omvatten o.a. de navolgende diensten:
- glasverzekering € 4,40
- ontstopping riolering € 0,73
- administratie kosten € 1,00

De ruimte is voorzien van eigen aansluitingen voor o.a. elektra en water. Verwarming via stadsverwarming, ook eigen meter. Huurder dient zelf zorg te dragen voor de levering van internet/telefonie, water en elektra.

OPLEVERING
De ruimte is per direct beschikbaar.

OPLEVERINGSNIVEAU
De vraaghuurprijs is gebaseerd op basis van het huidige opleveringsniveau.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de Modelhuurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (R.O.Z. model februari 2015), met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal er een BTW-compensatie van 5% worden afgesproken.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

PARKEREN
In de omgeving zijn diverse parkeermogelijkheden (betaald) langs de openbare weg. Doorgaans is een parkeervergunning mogelijk waarbij wij u verwijzen naar de website van de gemeente.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 795 per maand
Servicekosten
€ 6 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
14 april 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2005

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
C 1,30

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.