• Verhuurd

Haparandaweg 67 D2 1013 BD Amsterdam

€ 1.750 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 januari 2024
Verhuurdatum
1 april 2024
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Sfeervolle, unieke bedrijfsruimte (ca.82 m2) op de vierde verdieping.

Indeling:

Entree, meterkast, hal, toilet, werkruimte met open keuken en koelkast.

Doelgroep (Bestemming)

Het betreft een bedrijfsruimte bestemd voor creatieve bedrijvigheid.

Voor creatieve ondernemingen en ambachtelijke bedrijven. Zie voor meer informatie over de door het havenbedrijf gedefinieerde doelgroepen, de zogenaamde ARRA lijst.

Ligging

De Amsterdamse Minerva Haven (onderdeel van de houthavens) is een pure "stadshaven", een creatieve oase tussen het bruisende Amsterdamse centrum en het grootschalige havengebied.

Een plaats waar je zowel wordt geïnspireerd door het ruige industriële verleden, als door de stadse dynamiek. Het populaire gebied is volop in ontwikkeling en biedt onderdak aan diverse vooruitstrevende organisaties. Bovendien nabij de binnenstad.

Bereikbaarheid

'67' is uitstekend bereikbaar.

Met de auto bent u in ca. 8 minuten op de Ring A10 (afslag S101 of S102) en op ca. 15 minuten fietsafstand van het centrum (Centraal Station) en station Sloterdijk.

Bijzonderheden:

* Lift aanwezig.

* Gesloten entree.

* Vloerverwarming.

* Mooie afwerking.

* Energielabel A.

De genoemde huurprijs is exclusief BTW, exclusief elektra, exclusief verwarmingskosten en exclusief servicekosten.

Zekerheidsstelling

Huurder dient een waarborgsom te betalen aan de verhuurder ter hoogte van drie maanden huur inclusief BTW en servicekosten, afhankelijk van de te verkrijgen krediet informatie.

Voorwaarden & Condities

Er zal gewerkt worden langs de lijnen van een standaard huurcontract, zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model 30 januari 2015. Aangevuld met extra bijzondere bepalingen.

BTW

Er zal geopteerd worden voor BTW belaste verhuur. De huurder dient de bedrijfsruimte voor minstens 90 % voor BTW belaste prestaties te gebruiken.

Voorbehouden/voorwaarden

- Goedkeuring verhuurder.

- De verhuurder is pas gebonden aan een huurder nadat zowel de huurder als de verhuurder de huurovereenkomst hebben getekend.

- The Port of Amsterdam moet toestemming geven voor het in gebruik geven aan een huurder, dit is een opschortende voorwaarde, als ze geen toestemming geven komt de overeenkomst tussen huurder en verhuurder te vervallen. De kosten die The Port of Amsterdam voor de toestemming in rekening brengt worden door de huurder en verhuurder ieder voor de helft betaald.

De minimale huurperiode is 3 jaar. Indien een huurder een kortere huurperiode wenst zal de huurprijs hoger zijn dan de genoemde huurprijs.

Deze Aanbieding tekst/ brochure is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins dan wel de gevolgen daarvan. U dient zelf tevens te rechercheren en te verifiëren met name ten aanzien van uw beoogd gebruik. Bijgevoegde plattegrond komt niet overeen met huidige indeling, is de situatie voor de verbouwing”

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.950 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2012

Oppervlakten

Oppervlakte
82 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein, kantorenpark en in woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.