• Verhuurd

Korte Zoutkeetsgracht 2 1013 MC Amsterdam

€ 1.400 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 november 2023
Verhuurdatum
30 november 2023
Looptijd
3 weken

Omschrijving

Korte Zoutkeetsgracht 2

‘t Smalle Pad

Deze creatieve kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping van een woon- en werkcomplex in Amsterdam West nabij het Haarlemmerplein. Het kantoor heeft een metrage van 46,9 m² en heeft een entresol welke te gebruiken is als opslag of relax ruimte. Aan de voorzijde is de ruimte voorzien van grote raampartijen en een aanzienlijk vrije hoogte waardoor het een aantrekkelijke ruimte is om in te werken. De kantoorruimte wordt opgeleverd in gerenoveerde staat met nieuw schilderwerk, een PVC houtlook vloer en een moderne keuken met apparatuur. Dit voormalige schoolgebouw, welke tevens een gemeentelijk monument is, ligt in een bruisende omgeving en is uitstekend bereikbaarheid. Dit vanwege haar ligging nabij het Centraal Station en de afslag S-100.

Gebouw
Het object is gebouwd in 1924 naar ontwerp van de architect Cornelis Kruyswijk als een schoolgebouw voor lager onderwijs. Dit schoolgebouw droeg destijds de naam “De Smallepadschool”. Na de jaren ’80 werd het omgevormd tot een complex met zowel bedrijven als woningen. Het beschikbare kantoor is een voormalig klaslokaal.

Buurt + hotspots
De Haarlemmerbuurt met de Haarlemmerstraat en in het verlengde de Haarlemmerdijk vormen samen een waar juweeltje. Naast één van de leukste winkelstraten van Amsterdam, is dit ook in heel Nederland bekend als een populair winkelgebied. Deze trendy en eigenzinnige straat biedt een uitgebreid scala aan winkels op het gebied van mode, accessoires, speelgoed, geschenken, sieraden, boeken, elektronica en heerlijke delicatessen. Verder wordt het winkelaanbod verrijkt met een divers aanbod aan cafés en restaurants.

Bereikbaarheid
De kantoorruimte is uitstekend bereikbaar, zowel met eigen vervoer als met het openbaar vervoer. Op het Haarlemmerplein bevindt zich een halte waar buslijnen 18, 21 en 22 stoppen. Bovendien stopt tramlijn 5 recht voor de deur van de kantoorruimte. Amsterdam Centraal Station is slechts tien minuten fietsen verwijderd. Dankzij de ligging in de nabijheid van de centrumring S-100 zijn verschillende stadsdelen en de ringweg A10 gemakkelijk bereikbaar met de auto.

Parkeergelegenheid
Op 15 minuten loopafstand is Interparking IJDock gelegen. Iets verder is ook Q-Park Amsterdam Centraal gelegen. Bij beide parkeergarages zijn verschillende parkeerabonnementen beschikbaar.

Parkeren is tevens mogelijk op de openbare weg middels betaling of een vergunningensysteem. Informatie over voorwaarden en mogelijkheden voor verkrijging van een (bedrijfs-) vergunning en eventuele wachttijd is op te vragen via de gemeente Amsterdam.

Huurtermijn
Vijf + vijf jaar.
Een eventuele kortere huurtermijn is onder voorwaarden bespreekbaar.

Bijzonderheden
• gerenoveerde kantoorruimte
• grote ramen aan de voorzijde
• aanzienlijke vrije hoogte en veel daglichttoetreding
• goede bereikbaarheid
• gemeentelijk monument

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.400 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
46 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

NVM makelaar

Broersma Werken

Bel 020-3059797

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.