• Verhuurd

Hogeweg 42 1098 CD Amsterdam

€ 1.295 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 augustus 2021
Verhuurdatum
6 september 2021
Looptijd
5 weken

Omschrijving

Een unieke zelfstandige bedrijfsruimte te huur aangeboden op een prachtige hoek aan het plein, centraal in het hart van de geliefde Watergraafsmeer. De bedrijfsruimte is gelegen op de begane grond en het souterrain van een gerenoveerd herenhuis, met een totaal oppervlakte van 54 m² (NEN-2580).

Bijna alle denkbare voorzieningen liggen binnen handbereik, zoals bijvoorbeeld een breed scala aan gezellige winkels, (basis)scholen, parken en sportfaciliteiten. Leuke cafés en restaurants zijn in de omgeving in ruime mate aanwezig en voor ontspanning is Park Frankendael om de hoek gelegen. De winkelstraat Linnaeusstraat/Middenweg, het recent geopende winkelcentrum Oostpoort en het Christiaan Huygensplein liggen allemaal in de directe nabijheid.

Uitstekend bereikbaar met zowel eigen- als openbaar vervoer. De snelwegen A-1, A-2 en Ring A-10 zijn eenvoudig bereikbaar. Centraal gelegen te midden van maar liefst drie NS stations te weten Amstelstation, station Science park en het Muiderpoortstation. Tevens zijn er diverse tram-, metro- en busverbindingen. Liever op de fiets? In minder dan 10 minuten fietsen is bijvoorbeeld het centrum bereikbaar.

Bestemmingsplan Middenmeer I & II, gemengd 2. Toegestaan zijn detailhandel, kantoor, zakelijke dienstverlening, consumentverzorgende- en maatschappelijke dienstverlening.

Uitgangspunten:

Metrages: 54 m2 (NEN 2580)

Bouwjaar: 1903 (gerenoveerd in 2019)

Bestemming: Bestemmingsplan Middenmeer I & II, gemengd 2. Toegestaan zijn detailhandel, kantoor, zakelijke dienstverlening, consumentverzorgende- en maatschappelijke dienstverlening.

- Onderhoud: uitstekend

- Verwarming: vloerverwarming, aangesloten op nieuwe Intergas ketel

- Gemeente: Amsterdam

- Groot: 56 m²

- Binnen: Uitstekend

- Buiten: uitstekend

- Oplevering: Per 1 nov 2021

- Huurperiode: 2 + 2 jaar

- Parkeren via vergunningstelsel (gemeente Amsterdam).

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Kortom een pand volop mogelijkheden op een goede locatie. Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Hogeweg 42 in Amsterdam aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.295 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 augustus 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
Voor 1906

Oppervlakten

Oppervlakte
56 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.