• Verhuurd

Waterspiegelplein 10 C 1051 PB Amsterdam

€ 1.500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 november 2021
Verhuurdatum
25 juli 2022
Looptijd
7½ maand

Omschrijving

Te huur is een speelse split-level kantoor- of praktijkruimte van ca. 76 m². Het object ligt in stadsdeel Westerpark om de hoek van de Van Hallstraat en Haarlemmerweg. In de directe omgeving ligt o.a. het Westergasterrein met een uitgebreid aanbod van diverse voorzieningen waaronder winkels, restaurants en cafés.

BEREIKBAARHEID
Het object is per eigen vervoer goed bereikbaar via uitvalsweg S103 en S104 en Ringweg A10.
Op de nabijgelegen tram– en bushaltes vertrekken diverse trams en bussen o.a. tram 3 en bus 18 en 21.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 76 m².

SERVICEKOSTEN
Het uitgangspunt is dat huurder zelf zorg draagt voor de leveringen en diensten om het gehuurde te onderhouden. Het gehuurde beschikt over een eigen meterkast met aansluitingen voor gas, water, elektra en internet.

PARKEREN
Betaald parkeren is mogelijk langs de openbare weg. Tevens is er op steenworp afstand de parkeergarage “Q-Park Westergasfabriek” gelegen, waar abonnementen kunnen worden afgesloten.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder in casco staat verhuurd.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van consumentverzorgende dienstverlening, zakelijke dienstverlening en maatschappelijke voorzieningen. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

VOORBEHOUD
De verhuur dient expliciet te worden goedgekeurd door de verhuurder.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.500 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 40.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
30 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1997

Oppervlakten

Oppervlakte
76 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, te openen ramen en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.