• Verhuurd

Houtkopersdwarsstraat 4 1011 AL Amsterdam

€ 4.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 september 2022
Verhuurdatum
30 november 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Deze kantoorruimte is gelegen in het hart van Amsterdam met tal van horecagelegenheden, winkels, bezienswaardigheden en voorzieningen op loopafstand. De perfecte locatie aan het Waterlooplein en aan de grachten.

INDELING
De ruimte bestaat uit de begane grond en eerste verdieping. De ruimte is voorzien van verwarming, een pantry en separaat toilet.

VLOEROPPERVLAK
De totale oppervlakte bedraagt ca. 205 m² v.v.o.

BEREIKBAARHEID
De Houtkopersdwarsstraat 4 is gesitueerd bij metrostation Waterlooplein, tramhaltes. Parkeergelegenheid in de ondergrondse parkeergarage Stadhuis-Muziektheater.

SERVICEKOSTEN
€ 50,-- per maand. In de servicekosten betaald u voor het onderhoud van de cv-installatie, het glasfonds, het ontstoppingsfonds en het verwijderen van graffiti. Huurder draagt zelf zorg voor contracten met de nutsleveranciers.

OPLEVERINGSNIVEAU
De ruimte wordt door verhuurder in lege staat verhuurd.

PARKEREN
Betaald parkeren langs de openbare weg.

HUUROVEREENKOMST
Er zal gebruik gemaakt worden van een huurovereenkomst van verhuurder, op basis van de modelhuurovereenkomst zoals opgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken met de bijbehorende algemene bepalingen, eventueel door verhuurder aan te vullen met bijzondere bepalingen.

HUURTERMIJN
In beginsel gaan wij uit van een reguliere huurtermijn van 5 jaar met telkenmale een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar.

BTW
Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste 90% zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder niet BTW-plichtig is zal de BTW-compensatie nader worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSTELLING
Een waarborgsom ter grootte van een bruto-kwartaalverplichting (3 maanden huur te vermeerderen met BTW en servicekosten).

BESTEMMING
Volgens het vigerende bestemmingsplan is de ruimte o.a. bestemd te worden gebruikt ten behoeve van kantoren, kantoor met baliefunctie, galerie en detailhandel. Voor meer informatie over het bestemmingsplan verwijzen wij u graag naar de website van Ruimtelijke Plannen.

BIJZONDERHEDEN
De contractkosten bedragen 4% van de jaarhuur (exclusief BTW), met een minimum van € 180,-.

DISCLAIMER
Alle gepresenteerde informatie is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Niettemin aanvaarden wij en de opdrachtgever geen enkele aansprakelijkheid voor eventuele onjuistheden. Elke vorm van aansprakelijkheid voor eventuele schade, direct dan wel indirect, als gevolg van de aangeboden informatie, wordt dan ook door ons en de opdrachtgever uitdrukkelijk afgewezen. Het is uitsluitend bedoeld als uitnodiging tot het uitbrengen van een bod c.q. in onderhandeling te treden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 4.250 per maand
Servicekosten
€ 50 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
16 september 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.