• Verhuurd

Cas Oorthuyskade 196-200 1087 DP Amsterdam

€ 2.400 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
12 oktober 2022
Verhuurdatum
26 oktober 2022
Looptijd
14 dagen

Omschrijving

Deze fraaie bedrijfsruimte met uitzicht op het water is gelegen aan het begin van IJburg (Haveneiland) op een uitstekend bereikbare en bovendien goed zichtbare locatie.

Met circa 24.000 inwoners is IJburg inmiddels een volwassen en aantrekkelijke stadswijk van Amsterdam geworden. Dit komt met name vanwege de groene en waterrijke omgeving en de rust en ruimte die men hier vindt. En dit alles terwijl het centrum van Amsterdam nog steeds goed en snel te bereiken is.

De bedrijfsruimte bestaat uit drie samengevoegde bedrijfsunits, is volledig op de begane grond gelegen en heeft drie eigen entrees. De bedrijfsruimte is compleet afgewerkt en momenteel opgedeeld in een open ontvangstruimte en drie kamers en voorzien van een modern toilet en een douche. Uiteraard kan deze indeling op eenvoudige wijze worden aangepast.

Op directe loopafstand van het object is winkelcentrum IJburg gelegen en op korte afstand vindt men tevens de gezellige haven, het strand en een fraai park.

VLOEROPPERVLAK
Voor verhuur is een zelfstandige unit op de begane grond beschikbaar met een vloeroppervlak van circa 174 m².

VOORZIENINGEN
De unit wordt in huidige staat opgeleverd voorzien van onder andere:
Zelfstandige entrees vanaf de openbare weg;
Systeemplafonds met verlichting;
Gestuukte en gesausde wanden;
Moderne toilet– en doucheruimte ;
Stadsverwarmingsunit met radiatoren;

BEREIKBAARHEID
Zowel met het openbaar vervoer als met eigen vervoer is het object goed te bereiken. De ring A10 is binnen slechts enkele minuten bereikbaar (afslag S114). De Piet-Heintunnel, die IJburg met het centrum verbindt, is binnen 5 minuten bereikbaar en de IJ-tram (lijn 26) stopt op enkele minuten loopafstand van het object. Tevens is IJburg nog niet zo lang geleden aangesloten via de oostzijde op de A1 waardoor ook de bereikbaarheid van en naar onder andere Utrecht / Amersfoort uitstekend is.

PARKEREN
Langs openbare weg (betaald). In de directe omgeving zijn via de verhuurder bovendien mogelijkheden voor het huren van parkeerplaatsen.

HUURPRIJS
Bedrijfs- / kantoorruimte: Huurprijs € 2.400,- per maand te vermeerderen met servicekosten en btw

SERVICEKOSTEN
€ PM te vermeerderen met btw per maand ten behoeve van rioolontstopping, glasverzekering, cv-onderhoud en administratiekosten. Huurder dient zelf rechtstreekse contracten te sluiten voor de levering van de nutsvoorzieningen.

HUURTERMIJN
Uitgangspunt 5 jaar met een verlengingsmogelijkheid van 5 jaar. Afwijkende huurtermijnen in overleg.

HUUROPZEGTERMIJN
12 maanden, doch afhankelijk van de overeen te komen huurtermijn.

BETALINGEN
Huur en eventuele servicekosten inclusief btw per maand vooruit.

AANVAARDING
In overleg.

ADMINISTRATIEKOSTEN
Bij ondertekening van de huurovereenkomst is een eenmalig bedrag aan administratiekosten verschuldigd van € 150,- te vermeerderen met BTW ten behoeve van de opmaak van de huurovereenkomst en de invoer in de administratie van verhuurder.

OMZETBELASTING
Bij het vaststellen van de huurprijs is uitgangspunt geweest dat de huurder het gehuurde voor tenminste het bij de wet vastgestelde of nader vast te stellen minimum percentage blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van btw, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Indien een niet btw belaste verhuur wordt overeengekomen zal een opslag op de huurprijs worden berekend.

ZEKERHEIDSTELLING
Huurder dient een bankgarantie te stellen ter grootte van minimaal 3 maanden huur te vermeerderen met servicekosten en btw.

HUUROVEREENKOMST
Huurovereenkomst model verhuurder e.e.a. gebaseerd op de huurovereenkomst kantoor- / of winkelruimte volgens het model door de Raad voor Onroerende Zaken vastgesteld.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van het Consumenten Prijsindexcijfer (CPI), reeks Alle Huishoudens (2015=100) voor het eerst 1 jaar na huuringang.

BIJZONDERHEDEN
De bedrijfsruimte wordt aangeboden onder voorbehoud goedkeuring verhuurder.

DISCLAIMER
Dit document is gebaseerd op materiaal waarvan BASED REAL ESTATE B.V. van mening is dat het betrouwbaar moet worden geacht. Hoewel BASED REAL ESTATE B.V. bij de samenstelling hiervan de nodige zorgvuldigheid heeft betracht, kunnen feitelijke onjuistheden niet worden uitgesloten. BASED REAL B.V. sluit dan ook elke aansprakelijkheid uit die mogelijk voortvloeit uit het gebruik van de in dit document opgenomen informatie.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.400 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
12 oktober 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
2001-2010

Oppervlakten

Oppervlakte
174 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Systeemplafond, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.