• Verhuurd

Stationsweg 183 b 3771 VG Barneveld

€ 99 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 april 2022
Verhuurdatum
15 juli 2022
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

Een ZELFSTANDIG en MODERN gebouw met 425 m² nieuw gerealiseerde kantoorruimte op de 1e verdieping. Dit is dé ideale locatie om uw onderneming naar een hoger level te brengen! Daarnaast zijn er 10 eigen parkeerplaatsen beschikbaar en ligt het Transferium (P+R) op nog geen 500 meter afstand.

Ligging:
Logistiek uistekend gelegen aan een doorgaande weg nabij openbaar vervoer en de op- en afritten van de A1 en A30.

Indeling:
Begane grond: Open hoofdentrée met vide en een fraaie trapopgang naar de 1e verdieping. Het gehuurde beschikt over een 2e achter entree met trapopgang en liftinstallatie. 1e verdieping: centrale hal/ontspanningsruimte met twee pantry’s o.a. met ingebouwde koelkast, vaatwasser en magnetron. Rondom de centrale ruimte liggen 6 kantoorkamers en 2 vergaderruimten (waarvan 1 in gebruik als kantoorruimte). Het gehuurde beschikt ook over 4 stilteruimten/belkamers.

Vloeroppervlakte:
Totaal ca. 425 m²

Voorzieningen:
De kantoorruimte is luxe en hoogwaardig afgewerkt en is o.a. voorzien van scheidingswanden met stalen puien, systeemplafonds, LED verlichting, WTW-installatie, airco-units, toiletten, UTP-netwerk, liftinstallatie en pantry’s.

Algemeen:
Bouwjaar 2020

Huurperiode:
5 + 5 jaar.

Huurbetaling:
Per maand/kwartaal vooruit.

Servicekosten:
Door verhuurder worden de volgende diensten geleverd waarvoor servicekosten zijn verschuldigd (op basis van de werkelijke kosten): glasbewassing buitenzijde, periodieke controle en onderhoud van installaties, brandpreventie, onderhoud tuin en buitenterrein, liftkeuring en inspectie.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidssteling:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en de wettelijk verschuldigde omzetbelasting.

Overige condities:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), model januari 2015, zoals gehanteerd door de NVM. De verhuur geschiedt onder voorbehoud van goedkeuring door verhuurder. Het gehuurde dient op zondagen gesloten te zijn.

Aanvaarding:
In overleg.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 99 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 275 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
21 april 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2020

Oppervlakten

Oppervlakte
425 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Bereikbaarheid
NS station op minder dan 500 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.