• Verhuurd

Industrieweg 22 4153 BW Beesd

€ 7.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 november 2019
Verhuurdatum
25 oktober 2023
Looptijd
47 maanden

Omschrijving

Aan de A2 gelegen 930 m² showroom / kantoor, indien gewenst met opslagruimte.

In dit zeer representatieve gebouw, gelegen direct aan de A2, is 930 m² kantoor-/ showroomruimte beschikbaar. Op- en afrit naar snelweg ca. 500 meter van het gebouw, station Beesd op fietsafstand. Beesd ligt centraal in het land, tussen Utrecht en Den Bosch vlakbij het knooppunt Deil waar de A2 de A15 kruist. Veel centraler dan dit kun je dus niet zitten in ons land!
Het pand wordt omgeven door een ruim parkeerterrein.
Indien gewenst is op de begane grond 50 tot 350 m² opslagruimte bij te huren.

Huurprijs:
€ 7.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

Indeling:
Begane grond:
- Royale entree van 67 m² welke gedeeld wordt met het bedrijf wat op de begane grond gevestigd is.

Verdieping:
- Vide in gebruik als vergader-/ontvangst- of showroomruimte van 90 m².
- Rechtervleugel te gebruiken als presentatieruimte of showroom, ingedeeld met een dames-/herentoilet, luxe kantine met moderne inbouwkeuken, vergaderruimte, open kantoor- of showroomruimte, 2 separate kantoorkamers met glazen scheidingswanden. Oppervlakte 378 m². Deze ruimte is zeer geschikt als showroom maar iets minder als puur kantoor vanwege ontbreken goede ventilatie / koeling. Verhuurder wil deze desgewenst wel aanbrengen doch dit geeft een opslag op de huurprijs.
- Linkervleugel te gebruiken als kantoor of showroom, nu ingedeeld met 3 kantoor- of spreekkamers met glazen scheidingswand, een open kantoortuin, werkkantoor, archief, reproruimte met pantry, trappenhuis naar opslagruimte met goederenlift, CV-ruimte. Oppervlakte 378 m².

Erf/buitenterrein:
Parkeerplaatsen op eigen terrein. Eventueel is het aantal parkeerplaatsen nog uit te breiden door het veranderen van de indeling van het buitenterrein.

Overige:
* Het pand grenst aan de achterzijde direct aan de Rijksweg A2. Op het gebouw is een mogelijkheid om reclame aan te brengen. Er mag (van de gemeente) geen permanente reclame op het dak worden geplaatst.
* Verwarming middels hete luchtverwarming.
* Kantoren zijn voorzien van schuurplafonds met inbouw halogeenspots of lamellen plafonds, en raambekleding.
* Er is een alarmsysteem en databekabelingssysteem aanwezig. Data bekabeling met name in linkervleugel aanwezig.
* De servicekosten omvatten een voorschot voor de levering van gas, water en elektra. De hoogte van het voorschot wordt nader bepaald en is afhankelijk van de werkzaamheden van de huurder. Verrekening van de energiekosten vindt plaats middels tussenmeters.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW-percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na de huuringangsdatum, worden verhoogd op basis van de consumentenprijsindex (CPI) zoals wordt gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
* Aanvaarding is op korte termijn mogelijk.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren

Locatie:
Het pand is direct aan de A2 en nabij Knooppunt Deil gelegen, waar de verbindingen Noord-Zuid (A2) en Oost-West (A15) elkaar kruisen. Tevens beschikt Beesd over een NS-station.
De Industrieweg is recent doorgetrokken naar de Parkweg ter hoogte van de rotonde naar de A2. Hiermee wordt de aanrijtijd naar de A2 slechts 1 minuut!

De (voormalige) gemeente Geldermalsen is in 2018 gefuseerd met gemeente Neerijnen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van de buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingen net een centrale plaats in. Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. In het hart van de kern Geldermalsen liggen een gezellig winkelerf en een fraaie winkelpromenade.

Bestemming:
Het pand valt onder het bestemmingsplan Beesd 2018 en heeft als enkelbestemming: Bedrijf. Meer informatie over de voorschriften kunt u vinden op de website ruimtelijkeplannen.

Disclaimer
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij o.g. en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te
verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 7.000 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
930 m²
Perceel
3.148 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Topkoeling, inbouwarmaturen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,82

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.