• Verhuurd

Haagse Uitweg 1 a 4197 RC Buurmalsen (Gem. West Betuwe)

€ 65 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 december 2020
Verhuurdatum
6 juli 2021
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

Toonzaal of landelijk gelegen kantoor, vanaf 300 m² tot 460 m².

Aan de doorgaande weg tussen Geldermalsen en Culemborg, naast een riante villa maar toegankelijk via een eigen oprit staat deze stijlvol afgewerkte commerciële ruimte van 300 m². De verdieping van het gebouw, 160 m² groot, is optioneel bij te huren.

De ruimte is geschikt als statig kantoor, sfeervol atelier of royale toonzaal en is zowel in zijn geheel te huur als per bouwlaag.

Huurprijs begane grond: € 1.625,= per maand excl. BTW en servicekosten.
Huurprijs verdieping: € 667,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Entree, pantry met modern keukenblok voorzien van inbouwapparatuur, CV-ruimte en toiletgroep met dames- en herentoilet.

Grote toonzaal c.q. kantoorruimte met houten vloer en karakteristieke deuren, uitgevoerd met ruiten in roede verdeling, 2 separate spreekkamers waarvan 1 met eigen archief.

Trapopgang naar de verdieping, hier bevindt zich een open ruimte van ca. 86 m² voorzien van een keukenblok en 2 separate kantoorkamers. Tevens zijn hier twee badkamers en twee extra keukenruimten aanwezig.

AFWERKING:
De op de foto's getoonde afwerking bestaande uit de huidige vloerafwerking op de begane grond (o.a. massief eiken houten vloeren) en op de verdieping (eiken laminaat / vloerbedekking) en raambekleding zijn achtergelaten door de vorige huurder en mogen om niet worden gebruikt. Onderhoud, reparatie of herstel is voor rekening van een nieuwe huurder.

BUITENTERREIN:
Het pand is toegankelijk via een eigen oprit met sierhekwerk. Naast het pand is een eigen parkeerterrein. Vanuit de toonzaal is een klein terras aan de achter(zuid)zijde bereikbaar, waar men gebruik van mag maken. Hier heeft men uitzicht over de parkachtig aangelegde tuin van de eigenaar. Deze tuin behoort niet tot het gehuurde.

OVERIGE:
* Aanvaarding in overleg.
* Er is geen detailhandel of (permanente) bewoning toegestaan.
* Huurtermijn in overleg.
* Energielabel A!
* De kosten voor het verbruik van gas, water en elektra zullen door de diverse nutsbedrijven rechtstreeks aan de huurder in rekening worden gebracht. Daarnaast zullen er servicekosten in rekening worden gebracht. De servicekosten omvatten het bijhouden van het buitenterrein en ramen wassen buitenzijde. Onderhoud van haag en parkeerterrein is voor rekening huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie of waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De Haagse Uitweg is een zijtak van de Rijksstraatweg en is een rustige en landelijke straat net buiten de dorpskern van het Lingedorp Buurmalsen. Op korte afstand ligt de Rijksweg A2 en het centrum van Geldermalsen waar diverse winkels en een NS-station zijn gelegen.

Buurmalsen maakt onderdeel uit van de gemeente West Betuwe. Deze gemeente is op 1 januari 2019 ontstaan uit samenvoeging van de voormalige gemeenten Geldermalsen, Lingewaal en Neerijnen. De gemeente telt in totaal circa 26.000 inwoners.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen, exclusief een deel van buurtschap Zennewijnen, dat voor het grootste gedeelte in de gemeente Tiel ligt. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.
Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil. Ook voor niet automobilisten ligt deze gemeente gunstig. Het NS-station Geldermalsen neemt in het spoorverbindingennet een centrale plaats in.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder een bestemmingsplan. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. het gebruik van het pand. Het object valt onder het bestemmingsplan ‘Buitengebied’.
Tot de mogelijkheden behoren waarschijnlijk o.a.:
- groothandel/import/export van meubelen, brocante, kleingoed en cadeau artikelen,
- opslag, toonzaal, verpakking- en expeditieruimte voor voornoemde producten,
- kantoor, kantine en toiletruimten.
- Er mogen geen productie werkzaamheden plaats vinden.
- Er zijn geen milieubelastende activiteiten en geen detailhandel toegestaan.
- Bed & Breakfast
Voor elk nieuw gebruik is toestemming nodig van de gemeente West Betuwe.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met ons kantoor.

De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg.

Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 65 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
11 december 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
460 m² (in units vanaf 300 m²)
Perceel
13.794 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
A 0,36

Omgeving

Ligging
Landelijk gebied
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.