• Verhuurd

Ohmweg 1 4104 BM Culemborg

€ 125 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 maart 2020
Verhuurdatum
5 oktober 2020
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

Locatie
Dit unieke bedrijfscomplex is gelegen op het nieuwste bedrijventerrein van Culemborg, Pavijen fase V, op steenworp afstand (slechts enkele autominuten) van de A2 en strategisch gesitueerd tussen de stedelijke regio’s van Utrecht, Den Bosch, Rotterdam en Arnhem. De bedrijvigheid binnen de gemeente Culemborg kenmerkt zich door een gezonde mix van lokaal, nationaal en internationaal georiënteerde bedrijven. Enkele voorbeelden zijn het Centraal Boekhuis, hoofdkantoor Aldi Nederland en de A-Ware Food Group. Deze bedrijven hebben onder meer voor Culemborg gekozen in verband met de goede (verkeers)ontsluiting en de centrale ligging in Nederland.

Object
In het representatieve kantoorgebouw van circa 2.220 m², opgetrokken in drie zelfstandige bouwlagen, is per direct de tweede verdieping van circa 761 m² beschikbaar voor de verhuur. De kantoorruimte is uitermate representatief (onder architectuur) vormgegeven met de toepassing van veel glas. Door de verdeling over drie bouwlagen, is het goed mogelijk de verdiepingen gescheiden van elkaar te gebruiken. In het kantoor bevinden zich o.a. representatieve kantoorkamers, vergaderruimten en een bedrijfskantine (op de begane grond - eventueel deelgebruik in nader overleg). Het gebouw is voorzien van een ventilatie-, koel- en verwarmingsinstallatie en de diverse ruimten zijn voorzien van elektra- en data-aansluitingen voor meerdere werkplekken.

Parkeren
Het totale bedrijfsgebouw is voorzien van circa 122 parkeerplaatsen op het eigen, met een hekwerk, afgesloten buitenterrein. Verdeling vindt eventueel plaats op basis van het gehuurde oppervlak in het gebouw.

Deel(ver)huur
Ook deel (ver)huur van een verdieping behoort eventueel tot de mogelijkheden. Wij informeren u graag nader over de mogelijkheden.

Meer informatie en/of een bezichtiging
Voor meer informatie of een bezichtiging kunt u contact opnemen met Johan Hemrica van RSP Makelaars op telefoonnummer 073 6488750.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 38 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
10 maart 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
761 m² (in units vanaf 375 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A 0,98

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein en stationslocatie
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m
Betrokken makelaar

NVM makelaar

RSP Makelaars

Bel 073-6488750

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.