• Verhuurd

De Werf 11 C 2544 EH Den Haag

€ 350 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
14 oktober 2021
Verhuurdatum
29 november 2021
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Multifunctionele praktijk- kantoorkamers beschikbaar in dit moderne bedrijfscomplex aan de Werf in Den Haag. Het complex ligt op een centrale locatie in Den Haag, het Vredespaleis, het Internationaal Gerechtshof en het politieke centrum bevinden zich slechts op een steenworp afstand.

De praktijk- kantoorkamers zijn gevestigd in het GIA Trade & Exhibition Centre. In het GIA Centre zijn meerdere bedrijven gevestigd en worden jaarlijks meerdere vakbeurzen en congressen gehouden met bezoekers van over de hele wereld.

De aangeboden kamers behoren tot de ruimte van Health & Fit, een gezondheidscentrum gevestigd in het GIA Centre. Zodoende zijn de kamers uitermate geschikt als behandelkamers voor medisch- of sportgerelateerde behandelingen of als kantoorruimte voor bedrijven die graag zaken doen in een levendige omgeving met een uitstekende bereikbaarheid.

De locatie is namelijk uitstekend bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer. Via de diverse uitvalswegen zijn het centrum van Den Haag en de Rijkswegen A4 (Den Haag – Amsterdam), A12 ( Den Haag – Utrecht) en de A13 (Den Haag – Rotterdam) zeer snel te bereiken. Op loopafstand zijn eveneens de haltes voor tram 4 en buslijn 456 makkelijk bereikbaar. Deze hebben een directe verbinding met het centrum van Den Haag en richting het Westland.

Beschikbare units

De beschikbare units variëren van circa. 14 m2 tot circa. 20 m2

Parkeren

In de directe omgeving is volop parkeergelegenheid aanwezig.

Opleveringsniveau

De kamers worden in de huidige staat opgeleverd. Eventuele aanpassingen zijn in overleg met de verhuurder bespreekbaar. De kamers zijn standaard voorzien van;

- Kunststofkozijnen met dubbel glas en ventilatieroosters
- Tegelvloer
- Verlichting
- Wifi
- Stucwerkwanden
- Stucwerkplafonds
- Wandradiatoren
- Mechanische ventilatie
- Gezamenlijke sanitaire voorzieningen
- Gezamenlijke wachtruimte

Huurcondities

Huurprijs: vanaf € 350,- per maand excl. btw.

Huurtermijn: Minimaal 1 jaar.

Servicekosten: Niet van toepassing.

Aanvaarding: Per direct.

Opzegtermijn: 3 maanden.

Zekerheidstelling: Waarborgsom: ter grootte van één maand huur.

Huurindexering: Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks CPI alle huishoudens (2006=100) gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar. Indexatie voor het eerst 12 maanden na huur ingangsdatum en zo vervolgens jaarlijks.

Huurcontract: R.O.Z.-model, huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met de benodigde aanvullingen.

Goedkeuring

Het bovenstaande is onder finaal voorbehoud van de eigenaar.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit object? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Werf 11 C in Den Haag aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van het pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 350 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
14 oktober 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1970

Oppervlakten

Oppervlakte
41 m² (in units vanaf 14 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet verplicht

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Dhr. Thomé
De Werf 11 C
10,0
Ik zou deze makelaar aanbevelen.
Contact met de makelaar was goed. Er wordt zeer snel gereageerd op alle vragen en alles wordt tot in de puntjes geregeld.
Deskundigheid
10
Lokale marktkennis
10
Prijs / kwaliteit
10
Service en begeleiding
10

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.