• Verhuurd

Zeestraat 66 A 2518 AC Den Haag

€ 180 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 mei 2022
Verhuurdatum
20 april 2023
Looptijd
11 maanden

Omschrijving

Omschrijving
C-AVENUE biedt in de Zeestraat een inspirerende, multifunctionele en duurzame kantoorhuisvesting voor een diversiteit aan professionele bedrijven in Den Haag. Het kenmerkt zich door een high-end omgeving met eigentijdse faciliteiten. Een plek te midden van gezellige horecafaciliteiten met onder meer het bruisende Anna Paulownaplein en het exclusieve winkelgebied Noordeinde op loopafstand. Een unieke locatie waar de dynamiek van de stad is verweven met de rust van de achterliggende tuinen.

Met hedendaagse voorzieningen, zoals een werkcafé en representatieve vergaderruimtes, hoge service en goede faciliteiten, speelt C-AVENUE in op de huidige behoeften van kantoorgebruikers. De privétuinen, grote groene gemeenschappelijke binnentuin en het eigen parkeerterrein dragen hier sterk aan bij. Hier is een moderne, gezonde werkomgeving gecreëerd waarmee werkgevers een aantrekkelijk werkklimaat kunnen bieden aan hun werknemers.

Locatie
C-AVENUE biedt unieke werkplekken in het historische centrum van Den Haag, het Zeeheldenkwartier. De locatie bevindt zich te midden van de dynamiek van de stad en in de nabijheid van vele faciliteiten. De achterliggende tuinen fungeren als groene oase van rust en maken van C-AVENUE een bijzondere werklocatie die uitzonderlijk is in Den Haag. De locatie beschikt tevens over een eigen parkeerterrein alsmede over een fietsenstalling, hetgeen bijdraagt aan het comfort van deze plek.

Bereikbaarheid
C-AVENUE is uitstekend bereikbaar met zowel eigen vervoer als met het openbaar vervoer. De Zeestraat is centraal gelegen in Den Haag en bevindt zich in het verlengde van het Noordeinde richting Scheveningen. Via de Javastraat, Koningskade en Zuid-Hollandlaan, wordt binnen enkele autominuten de Utrechtsebaan bereikt, die aansluiting geeft op het Prins Clausplein (A4, A12, A13). Diverse tram- en bushaltes bevinden zich nabij het object.

Vloeroppervlakte
Voor de verhuur is er een verdeling gemaakt tussen de monumentale panden aan de Zeestraat 62 t/m 66B en het multi-tenant gebouw aan de Zeestraat 68 t/m Bazarstraat 2.

De karakteristieke 19e-eeuwse panden aan de Zeestraat 62 t/m 66B zijn zorgvuldig gerenoveerd tot eigentijdse en duurzame kantoren met behoud van hun authentieke charme. De panden kenmerken zich door hoogwaardige kantoorruimtes met hoge plafonds en een royale lichtinval. Zeestraat 62 beschikt tevens over een aantal monumentale stijlkamers. Ieder kantoor beschikt over een privétuin met toegang tot de gemeenschappelijke binnentuin en het achterliggende parkeerterrein.

Zeestraat 66A: ca. 556 m² v.v.o.

Voor de verhuur is nog ca. 250 m² v.v.o. beschikbaar, gelegen op de 1e en 2e verdieping.

Deelverhuur per verdieping mogelijk vanaf ca. 120 m² v.v.o.

Parkeren
Bij dit object zijn in totaal 5 parkeerplaatsen op basis van huur beschikbaar. Voor fietsers is er een speciale stalling ter beschikking. Tevens zijn er een aantal oplaadpunten voor elektrische auto's en fietsen.

Opleveringsniveau Zeestraat 66A
De kantoorruimte wordt opgeleverd in een gerenoveerde staat met hoogwaardige afwerking, inclusief onder andere:
• Representatieve entree;
• Dakterras;
• (Video)intercom met deurontgrendeling;
• 2 pantry's (voorzien van vaatwasser en koel-/vriescombinatie);
• Splitunits t.b.v. koeling;
• (LED) verlichting;
• Gescheiden toiletgroepen;
• Visgraatvloeren en gestoffeerde trappen;
• Verwarming middels radiatoren;
• Eigen privétuin;
• Gemeenschappelijk fietsenstalling;
• Parkeerterrein (op basis van huur).

Huurprijs
Kantoorruimte: € 180,- per m² per jaar, excl. BTW.
Parkeerplaatsen: € 1.950,- per parkeerplaats per jaar, excl. BTW.

Over de huurprijs zal BTW in rekening worden gebracht. Indien BTW niet in rekening kan worden gebracht, geldt een nader te bepalen percentageopslag.

Servicekosten
€ 20,- per m² per jaar, excl. BTW.

Huurovereenkomst
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW conform het model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) zoals op 30 januari 2015 vastgesteld en op 17 februari 2015 gedeponeerd bij de griffie van de rechtbank te Den Haag en aldaar ingeschreven onder nummer 15/20, alsmede de daarbij behorende algemene bepalingen.

Huurtermijn
Nader overeen te komen.

Huurprijsbetaling
Per kwartaal vooruit.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maand-prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-alle huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Zekerheidsstelling
Bankgarantie, ter grootte van 3 (drie) kalendermaanden huur en servicekosten bij bewezen solvabiliteit/liquiditeit, te vermeerderen met BTW’.

BTW status
Verhuurder wenst te opteren voor een BTW belaste verhuur.

Huurder dient voor tenminste 90% met omzetbelasting belaste prestaties te verrichten. Indien huurder niet aan dit criterium voldoet, zal van rechtswege sprake zijn van een van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. In dit geval wordt de overeengekomen kale huurprijs, zonder de omzetbelasting, dusdanig verhoogd dat het voor de verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

Meer projectinformatie is te vinden op de website: C-AVENUE.NL

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 180 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 20 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1906-1930

Oppervlakten

Oppervlakte
556 m² (in units vanaf 120 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
4 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

NVM makelaar

CBRE B.V.

Bel (+31) 70 750 89 00

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.