• Verhuurd

Scheveningseweg 44 2517 KV Den Haag

€ 130.000 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 september 2022
Verhuurdatum
28 maart 2023
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

TE HUUR
Scheveningseweg 44 te 's-Gravenhage

OBJECTOMSCHRIJVING
Het betreft een unieke vrijstaande kantoorvilla ter grootte van circa 630 m² v.v.o., verdeeld over de begane grond tot en met de tweede verdieping en kelder. Bij het object behoren 17 parkeerplaatsen welke verdeeld zijn gelegen op het voor- en achterterrein. Het kantoor zal in volledig gerenoveerde staat worden opgeleverd waarbij tevens een verduurzamingsslag zal worden gemaakt.

OMGEVINGSFACTOREN
De representatieve kantoorvilla is gelegen op een statige en herkenbare locatie aan de Scheveningseweg, alsmede aan de rand van het World Forum gebied. In de directe omgeving zijn diverse internationale organisaties gehuisvest als het OPCW, Europol, het Joegoslavië Tribunaal en diverse ambassades. Een ruim aanbod aan winkels en horecagelegenheden zijn te vinden in de Frederik Hendriklaan. Op loopafstand zijn eveneens enkele hotels gelegen, zoals Novotel, The Hague Marriott en Crowne Plaza Promenade Hotel.

METRAGE
Het totale verhuurbare oppervlak van het gebouw bedraagt circa 630 m² v.v.o. kantoorruimte, welke als volgt is verdeeld:

- Kelder: ca. 53 m²;
- Begane grond: ca. 304 m²;
- 1e verdieping: ca. 163 m²;
- 2e verdieping: ca. 110 m².

OPLEVERINGSNIVEAU
De kantoorvilla zal in gerenoveerde staat worden opgeleverd, onder andere voorzien van:

- Entreehal met marmeren vloertegels;
- Ruime keuken/pantry;
- LED verlichting;
- HR++ glas;
- CV ketel aangesloten op een warmtepomp;
- Zonnepanelen;
- Extra dakisolatie.

BESTEMMINGSPLAN
‘Statenkwartier’ vastgesteld d.d. 18-05-2017.
Het object valt onder bestemmingscategorie 'Gemengd-2'.
Voor het volledige bestemmingsplan kunt u terecht op: ruimtelijkeplannen.nl.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel B.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Met de auto is de locatie vanaf de rand van Den Haag (rijkswegen A44, A4, A12, A13) goed bereikbaar. Binnen ca. 10 minuten is de locatie, vanaf de A4 via de Hubertustunnel, uitstekend te bereiken.

Per openbaar vervoer:
De locatie is met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Tegenover het kantoor is een tramhalte gelegen waar tram 1 een rechtstreekse verbinding onderhoud met het stadscentrum van Den Haag en NS Station Hollands Spoor.

PARKEREN
Bij het object behoren 17 parkeerplaatsen welke verdeeld zijn op het eigen voor- en achterterrein.

HUURPRIJS
€ 130.000,- per jaar te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
Huurder zal rechtstreeks contracten aangaan met de desbetreffende nutsbedrijven voor de levering van gas, water en elektra en zal in overleg zelf zorgdragen voor de benodigde onderhoudscontracten.

HUURTERMIJN
In overleg.

OPZEGTERMIJN
12 (twaalf) maanden.

AANVAARDING
In overleg.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

BTW
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de criteria, zal er een nader overeen te komen percentage ter compensatie van de gederfde BTW worden vastgesteld.

ZEKERHEIDSSTELLING
Bankgarantie/waarborgsom ter grootte van een bruto betalingsverplichting van minimaal 3 (drie) maanden (huur, servicekosten en BTW), afhankelijk van de financiële gegoedheid van de huurder.

HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst zal worden opgesteld conform de door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in 2015 vastgestelde ROZ model Huurovereenkomst KANTOORRUIMTE en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW met aanvullende bepalingen verhuurder.

+++

Bovenstaande objectinformatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid ervan kan door ons geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Vermelding van vloer- en overige oppervlakten zijn slechts indicatief en kunnen in werkelijkheid afwijken. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 130.000 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1899

Oppervlakten

Oppervlakte
630 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m en Tramhalte op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.