• Verhuurd

Bezuidenhoutseweg 10 2594 AV Den Haag

€ 225 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 augustus 2020
Verhuurdatum
6 augustus 2021
Looptijd
11½ maand

Omschrijving

Er is hoogwaardige kantoorruimte beschikbaar in Het ondernemershuis van Nederland. In prominente Malietoren aan de Bezuidenhoutseweg 10 tot 12 te Den Haag zijn VNO-NCW en MKB Nederland, gezamenlijk met enkele goed bij hun passende organisaties gehuisvest.

De 18e etage met fantastisch uitzicht over de residentie en een groot deel van Haaglanden met vergezichten naar o.a de skyline van Rotterdam

Medio oktober 2020 zal er een interne renovatie plaatsvinden waarbij de onder andere centrale hal op de begane grond een metamorfose zal ondergaan maar ook het vergadercentrum op een van de hoger gelegen verdiepingen.
Uw organisatie in dit gebouw huisvesten, gaat niet alleen om invulling geven aan uw ruimte behoefte die u heeft. Hier huren betekent meer!

Als u ruimte zoekt op een toplocatie op steenworp afstand van het Centraal Station, tegen het Stadcentrum aan, nabij de gezellige Theresiastraat, op de belangrijkste uitvalsweg van stad en u schat in dat uw organisatie past in dit ondernemershuis, dan nodigen we u graag uit voor een vrijblijvende bezichtiging.

Er zijn huurmogelijkheden voor de juiste kandidaten vanaf 513,5 m2 en naar de toekomst toe wellicht hele verdiepingen die totaal circa 1.027 m2 per verdieping aan ruimte te bieden heeft.
Naast bovengenoemden metrages is het mogelijk om kleinere units te huren. Vraag de makelaar naar de mogelijkheden en beschikbaarheid!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 225 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 65 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
11 augustus 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
1.027 m² (in units vanaf 514 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op minder dan 500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Betrokken makelaars

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.