• Verhuurd

Lange Voorhout 15 2514 EA Den Haag

€ 1.441 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 januari 2022
Verhuurdatum
17 mei 2022
Looptijd
3½ maand

Omschrijving

Representatieve en lichte gerenoveerde kantoorruimte van 50m2 te huur in het monumentale Pulchri Studio, Lange Voorhout 15, in het historisch centrum van Den Haag.

Kantoor houden in Haags erfgoed op die lange lindelaan? In Pulchri Studio is een prachtige geheel gerenoveerde monumentale kantoorruimte beschikbaar voor een nieuwe huurder. Het betreft een rechthoekige lichte hoge ruimte gelegen op de 1e etage, te bereiken met de prachtige trap.

Deze kantoorruimte met hardstenen schouw is gelegen in de achterbouw van het pand, vanwaar uitzicht op de binnentuin en het terras van Pulchri Café. De afmetingen zijn als volgt: ca. 5,3 meter breed en ca 9,3 meter lengte en 2.7 meter hoog, voorzien van 4 grote brede ramen. De muren zijn nieuw gestuukt en geschilderd en voorzien van extra stroompunten en databekabeling. Het plafond is gestuukt en voorzien van spots. Ook is er een pantry geplaatst met koud en warm water, inclusief koelkast. Rolgordijnen bij de ramen van de achterzijde. Met de nieuwe parketvloer hoef je alleen nog eigen internet en telefonie te regelen en je kunt aan de slag op deze bijzondere plek met een unieke culturele en kunstzinnige geschiedenis. De unit is tevens voorzien van een eigen bel bij de entree, een zelfstandig alarm en is 24/7 beschikbaar.

Andere huurders zijn een marketing en communicatie bureau, een cateringbedrijf, een advocaat en een architectenbureau. In het pand is tevens de kunstenaarsvereniging Pulchri Studio gevestigd en er zijn doorlopende en wisselende tentoonstellingen in het complex.

De huur per maand bedraagt €1656 exclusief 21% BTW, €1441 voor de kale huur en €215 voor de servicekosten. De servicekosten zijn vaste niet verrekenbare kosten voor gebruik van elektra, water, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing, warmte, gebruik van algemene faciliteiten als toiletten, receptiedienst, onderhoud installaties etc.

Nieuwe huurders krijgen bovendien een jaar bedrijfslidmaatschap van Pulchri Sociëteit cadeau voor maximaal 5 personen ter waarde van €1050.
De waarborgsom is 1 maand huur zonder servicekosten en zonder BTW
De huurovereenkomst wordt bij voorkeur aangegaan voor een periode van drie jaar en langer.

Bovenstaande objectinformatie mag niet worden beschouwd als een aanbieding of offerte. Indien u een aanbieding wenst, zullen wij na kennismaking en bezichtiging een maatwerk huurvoorstel bieden.

Deze informatie is met zorg samengesteld en uit betrouwbare bron afkomstig. Ten aanzien van de juistheid ervan kunnen wij echter geen aansprakelijkheid aanvaarden. Getoonde plattegronden zijn voor indicatieve doeleinden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.441 per maand
Servicekosten
€ 215 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
21 januari 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1700

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m, metroknooppunt op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m, NS station op minder dan 500 m, snelwegafrit op minder dan 500 m, Tramhalte op minder dan 500 m en tramknooppunt op minder dan 500 m
Lokale voorzieningen
Bank op minder dan 500 m, ontspanning op minder dan 500 m, restaurant op minder dan 500 m en winkel op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Makelaar

Kesp

Bel 088-5377000

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.