• Verhuurd

Bezuidenhoutseweg 105 2594 AC Den Haag

€ 175 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 juni 2021
Verhuurdatum
1 april 2022
Looptijd
9½ maand

Omschrijving

Gesitueerd op deze prominente zichtlocatie aan de Bezuidenhoutseweg in de Haagse wijk ‘Bezuidenhout’ ligt dit iconische en karakteristieke kantoorgebouw. Op een prachtige zichtlocatie wordt de representatieve kantoorruimte op de tweede verdieping te huur aangeboden. Het recent gerenoveerde gebouw kenmerkt zich door haar duurzame, comfortabele en inspirerende karakter. Het gehele gebouw is gerenoveerd op basis van het BREEAM In-Use duurzaamheidscertificaat ‘Very Good’ en Energielabel A.

Voor de verhuur is er momenteel een deel van de tweede verdieping beschikbaar. Dit deel betreft circa 155 m² v.v.o. kantoorruimte. De verdieping beschikt over een representatieve inbouwpakket onder meer bestaande uit een aantal vergaderkamers en stilte werkplekken. Door de aanwezige functionele indeling is de kantoorruimte tevens zeer geschikt voor multifunctioneel gebruik en flexibel in te delen.

Vanwege de zeer centrale locatie aan het Haagse Bos met op loopafstand de Haagse binnenstad alsmede de bekende Theresiastraat, vindt u in de directe omgeving een levendige combinatie van wonen, werken en biedt de locatie een ruime diversiteit aan vele diverse winkels, restaurants en lunchgelegenheden. Ook zijn er diverse hotels met lunch- en vergaderfaciliteiten in de buurt gesitueerd.

BEREIKBAARHEID
De locatie heeft een uitstekende bereikbaarheid met eigen vervoer alsmede openbaar vervoer.

Per auto:
De locatie is goed bereikbaar per auto. Via de Prins Clauslaan komt men op de Utrechtsebaan welke direct aansluiting geeft op de Rijkswegen A4 (Den Haag-Amsterdam), A12 (Den Haag-Utrecht) en A13 (Den Haag-Rotterdam). Tevens vindt men via de Laan van Nieuw Oost-Indië aansluiting op de N44 welke overgaat in de Rijksweg A44 (Den Haag-Amsterdam).

Per openbaar vervoer:
De bereikbaarheid met het openbaar vervoer is eveneens goed te noemen. Op loopafstand zijn de tramhaltes voor lijnen 2 en 6 of buslijn 44, 43, 24, 90, 385 en 685 makkelijk bereikbaar. Deze hebben een korte en directe verbinding met Den Haag CS en Den Haag HS.

VLOEROPPERVLAKTE
Voor de verhuur is momenteel circa 155 m² v.v.o. kantoorruimte beschikbaar op de tweede verdieping. Het betreft hier een onderverhuur situatie.

PARKEREN
Nader overeen te komen.

HUURPRIJS
Huurprijs kantoorruimte:
€ 175,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met service kosten en BTW.

Huurprijs Parkeerplaatsen:
Nader overeen te komen.

VOORSCHOTEN SERVICEKOSTEN
€ 55,- per m² kantoorruimte per jaar, te vermeerderen met BTW op basis van jaarlijkse nacalculatie.

BESCHIKBAARHEID
Per direct.

OPLEVERNIVEAU
De kantoorruimte wordt in de huidige turn-key staat opgeleverd, welke onder andere voorzien is van:
- Mechanische ventilatie;
- Inbouwarmaturen;
- Kabelgoten;
- Systeemplafonds;
- Toilet;
- Verwarming.

HUURTERMIJN
NOTK

OPZEGTERMIJN
12 maanden voor het einde van een huurtermijn.

DUURZAAMHEID
Energielabel A & BREEAM In-Use duurzaamheidscertificaat ‘Very Good’.

BETALINGEN
Betaling van huur en de hiervoor verschuldigde BTW per maand vooruit te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING
Een waarborgsom of bankgarantie ter grootte van 3 maanden huur, te vermeerderen met de daarover verschuldigde servicekosten en BTW.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 55 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
15 juni 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1965

Oppervlakten

Oppervlakte
155 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m en Tramhalte op 1000 m tot 1500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.