• Verhuurd

De Ooyen 5 b 4191 PB Geldermalsen

€ 31.200 /jr € 468.000 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
4 februari 2021
Verhuurdatum
16 december 2021
Looptijd
10 maanden

Omschrijving

Zelfstandige kantoorruimte te huur of te koop van 240 m2 aan De Ooyen 5B te Geldermalsen. Een nette kantoorruimte op de tweed verdieping van het pand ‘Pletterenburg West’. Het pand heeft een statige uitstraling en is centraal gelegen nabij knooppunt Deil (A2-A15). Door middel van wandsystemen is het mogelijk om het kantoor te (her)indelen. Als plafondafwerking is een systeemplafond met gipsvinyltegels gebruikt. Daarnaast zijn er genoeg mogelijkheden om reclameborden aan het pand te monteren. Ook is er een mogelijkheid om De Ooyen 5A erbij te kopen; dit is de verdieping die zich boven De Ooyen 5B bevindt. De kantoorruimte is ongemeubileerd.

Voorzieningen
• Eén grote kantoorruimte / vergaderzaal / trainingsruimte / showroom
• Twee kleinere werkruimten
• Panty, voorzien van vaatwasser en close-in boiler
• Dakterras aanwezig
• Alarmsysteem
• Airco in elke ruimte
• Lift in de centrale hal

Parkeren
De voorkant van het pand wordt omgeven door een keurig aangelegd buitenterrein met groenvoorziening en parkeerplekken. Bij het pand horen 10 parkeerplekken op het gezamenlijke terrein. Er zijn geen plaatsen toegewezen, u kunt er dus voor kiezen om aan de voor- en achterzijde van het gebouw te parkeren.

Zichtlocatie
Uw kantoorpand ligt op een zichtlocatie aan de A15. Dankzij de unieke ligging aan knooppunt Deil rijdt u ‘direct’ de A2 en de A15 op. Het nabij liggende NS-station van Geldermalsen ligt bovendien centraal in het spoorwegennetwerk. Ook is Pletterenburg West goed te bereiken per auto.

Over bedrijventerrein Hondsgemet
Bedrijventerrein Hondsgemet is ontwikkeld voor reguliere mkb-activiteiten in onder meer handel, productie, transport, logistiek en dienstverlening. Het is een ruim opgezet bedrijventerrein met een modern glasvezelnetwerk, duidelijke bewegwijzering en collectieve beveiliging. Deze worden verzorgd door coöperatieve vereniging Hondsgemet U.A., waar de eigenaar van het kantoorpand bij is aangesloten.

Servicekosten
De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 347,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De servicekosten zijn een verrekenbaar voorschot. Daardoor weet u zich verzekerd van o.a.:
• Regelmatig tuinonderhoud
• Glasbewassing (buitenzijde)
• Schoonmaak van de centrale hal
• Onderhoud van de brandveiligheidsvoorzieningen
• Liftonderhoud

Kortom: uitstekende voorzieningen in een uiterst representatieve omgeving.

Huurprijs en huurperiode
De huurprijs is € 31.200 per jaar exclusief servicekosten. Met de optie belaste levering (waarbij de btw wordt verlegd en er effectief geen btw betaald wordt).

De servicekosten voor deze ruimte bedragen € 347,00 excl. btw per maand (prijspeil 1 januari 2020). De huurder dient een bankgarantie te stellen of waarborgsom te voldoen voorafgaand aan de huurperiode ter grootte van drie maanden huur inclusief servicekosten en omzetbelasting. Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ).

De overeenkomst zal in beginsel worden aangegaan voor een periode van 5 jaar. De duur van het opzegtermijn is 1 jaar. De huurprijs zal jaarlijks worden geïndexeerd op basis van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (Alle Huishoudens) van het CBS. De betaling van de huur, servicekosten en btw is per maand vooruit.

Koopprijs
Daarnaast is er ook de mogelijkheid om de Ooyen 5B te kopen voor €468.000 k.k.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 468.000 kosten koper
Laatste huurprijs
€ 31.200 per jaar
Servicekosten
€ 347 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
4 februari 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2008

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie en liften

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 500 m tot 1000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.