• Verhuurd

Rijksstraatweg 21 4191 SC Geldermalsen

€ 2.000 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
13 september 2022
Verhuurdatum
4 augustus 2023
Looptijd
10½ maand

Omschrijving

Op een prominente locatie in het hart van Geldermalsen bieden wij kantoorruimte aan binnen kantoorvilla "Rijksstaete".
Gelegen op de begane grond en bestaande uit drie kantoorkamers, keuken, toilet, magazijn en gemeenschappelijk gebruik van de entreehal.

Geldermalsen heeft maar weinig echt karakteristieke kantoorgebouwen. Dit is er één van …

Op zicht locatie op een kruispunt van 2 doorgaande wegen ligt dit zeer karakteristieke kantoorpand met eigen parkeerterrein. Het 2 verdiepingen tellende gebouw is een gemeentelijk monument en intern zeer verzorgd afgewerkt.

HUURPRIJS:
€ 2.000,= per maand excl. BTW en servicekosten.

INDELING:
Souterrain:
De kelderruimte kan gedeeltelijk gebruikt worden als archief / opslag. Tevens bevindt zich hier de serverruimte en CV-ruimte.

Begane grond:
Hoofdentree via bordes, tochtportaal met glazen wand, ontvangsthal met koffiecorner en pantry voorzien van vaatwasser, 3 kantoorkamers, toiletgroep met dames- en herentoilet, magazijn met voorportaal naar kelder en achteringang, meterkast.
De kantoren / privé ruimten zijn ter grootte van ca. 95 m². De entree/hal wordt gedeeld met de huurder van de verdiepingen.

BUITENTERREIN:
Het pand beschikt over een eigen parkeerterrein. Bij de begane grond horen 6 parkeerplaatsen.
Verder is het buitenterrein royaal met groen aangeplant en beschikt over meerdere terrassen.

OVERIGE:
* De kantoren zijn allen voorzien van systeemplafonds met verlichtingsarmaturen en airco installatie.
* Tevens is het pand voorzien van een intercom- en alarminstallatie.
* De servicekosten bedragen € 800,= excl. BTW per maand en omvatten o.a. het verbruik van gas, water en elektra, schoonmaak van de algemene ruimten, onderhoud buitenterrein, CV, blusmiddelen, alarm en airco, vuilafvoer, en ramen wassen aan de buitenzijde.
* Voorzien van glasvezel aansluiting. Huurders dienen een eigen internet netwerk aan te leggen vanuit de algemene aansluiting in de kelder.
* Aanvaarding in overleg.
* Mede huurder in het gebouw is een psychologie praktijk. Deze huurder heeft de 1e en 2e verdieping in gebruik.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumenten prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie/ waarborgsom: er wordt een bankgarantie of waarborgsom gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.
* Een huuraanbieding en/of huurovereenkomst wordt uitgebracht onder voorbehoud van goedkeuring van gunstige uitkomst van het Customer Due Diligence-onderzoek (financieel, juridisch en integriteit) van huurder. Huurder dient hiertoe aan verhuurder nader gevraagde stukken te overleggen zodat verhuurder haar vereiste onderzoek kan uitvoeren.

LOCATIE:
De gemeente West Betuwe ligt in het uiterste westen van de Betuwe, in het meest westelijk deel van de provincie Gelderland. De rivier de Linge doorsnijdt de gemeente.
West Betuwe telt in totaal 26 kernen. Geldermalsen is de grootste kern. Ongeveer een kwart van het totale bevolkingsaantal (totaal 50.276 inwoners) woont in het dorp Geldermalsen.

Of u nu reist van oost naar west of van noord naar zuid, ongemerkt komt u praktisch altijd door de gemeente. Gelegen in het centrum van het land wordt deze gemeente gesplitst door de bekende Rijksweg A2 welke de Rijksweg A15 kruist bij het knooppunt Deil.
Hoewel gelegen in de schaduw van de grote winkelcentra Utrecht en Den Bosch beschikt met name de kern Geldermalsen over prima winkelvoorzieningen. Op loopafstand in het hart van de kern Geldermalsen ligt een gezellig winkelerf met een scala aan winkels en horeca.

BESTEMMING:
Het geheel valt onder het bestemmingsplan 'Centrum 2013' en heeft als enkelbestemming Kantoor met als functieaanduiding dienstverlening.

DISCLAIMER:
De door Van der Horst Bedrijfsmakelaardij en verhuurder verstrekte informatie dient uitsluitend gezien te worden als een uitnodiging tot nader overleg of voor het uitbrengen van een bod.
Hoewel de informatie met de grootst mogelijke zorg is samengesteld, wordt noch door de makelaar, noch door diens opdrachtgever ingestaan c.q. aansprakelijkheid aanvaard voor de juistheid dan wel volledigheid van de verstrekte, nog te verstrekken of vermelde gegevens. Aan afwijkingen in de tekst, maten en tekeningen kunnen dan ook geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.000 per maand
Servicekosten
€ 800 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1938

Oppervlakten

Oppervlakte
106 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op 3000 m tot 4000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.