• Verhuurd

Laan Corpus den Hoorn 102 9728 JR Groningen

€ 125 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 maart 2021
Verhuurdatum
1 juli 2023
Looptijd
27½ maand

Omschrijving

== GRONINGEN ZUID OP LAAN CORPUS DEN HOORN == PROMINENTE LOCATIE NABIJ A-7 EN A-28 == GELEGEN AAN DE RAND VAN HET MARTINI ZIEKENHUIS == VOLDOENDE PP == CIRCA 561,5 M² V.V.O. KANTOOR-/PRAKTIJKRUIMTE == HUUR VRIJ VAN BTW MOGELIJK ==

Laan Corpus den Hoorn 102, 9728 JR te Groningen.

Zeer nette kantoor/praktijkruimte in het gebouwcomplex “Den Hoorn” in de wijk Corpus den Hoorn aan de zuidkant van de stad Groningen gelegen pal naast het Martiniziekenhuis. De op en afritten van en naar de A28 richting Assen/Zwolle en de A7 richting Drachten/Amsterdam bevinden zich op slechts een paar autominuten afstand.

Thans is nog beschikbaar een vleugel met zeer nette kantoor c.q. praktijkruimte van totaal circa 561,51 m² v.v.o. gelegen op de 3e (bovenste) verdieping. De vleugel beschikt over een eigen hal met wachtruimte en receptieruimte. Verder een gangzone met 14 kantoor c.q. praktijkruimte units van verschillende grootte. De vloeren en wanden zijn keurig afgewerkt en het geheel is voorzien van een systeemplafond met geïntegreerde inbouwverlichting.

De hoofdentree is in een groot en indrukwekkend carrévormig Atrium. Met zowel een lift als een trap naar de 3 e verdieping. Het gebouw is aan de hedendaagse eisen aangepast alsmede in de loop van de jaren verder gemoderniseerd. Er bevinden zich ruim voldoende parkeerplaatsen op het eigen afgesloten parkeerterrein.

Thans is er nog één vleugel in dit bouwdeel beschikbaar van circa 561,51 m² v.v.o. gelegen op de 3e verdieping + circa 10 parkeerplaatsen op het afgesloten parkeerterrein.

Het opgegeven v.v.o. metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen aan de zuidkant van Groningen. Zowel per auto als openbaar vervoer is het gebouw zeer goed bereikbaar, mede gezien de directe nabijheid van het Martini ziekenhuis. Het kantorencomplex is gelegen tussen de A-28 richting Assen/Zwolle en A-7 richting Drachten/Amsterdam.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Doordat het object is gelegen pal tegenover het martiniziekenhuis heeft het een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich recht tegenover het object. De bushalte van de Q-liner bij de A-28 bevindt zich op loopafstand.

Per auto: Het object is zeer goed bereikbaar per auto. Het ligt nabij de op en afrit van en naar de A-28. Vanaf de richting Assen/Zwolle hoeft u dus niet over of langs het Julianaplein.

PARKEREN:
Er bevinden zich circa 320 parkeerplaatsen op eigen terrein welke is voorzien van een aantal slagbomen voorzien van een kaartlezer en intercom toegangssysteem. De parkeernorm voor het hele gebouw bedraagt circa 1:49.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd. Verhuurder is bereid mee te denken in een opleveringsniveau op maat!

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 125,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
€ 350,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten ten behoeve van de door verhuurder te verzorgen leveringen en diensten bedraagt € 30,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten. Verhuurder behoudt zich het recht voor, genoemde leveringen en diensten en speciale voorzieningen uit te breiden of in te krimpen en het door huurder te betalen aandeel in de service kosten dienovereenkomstig te wijzigen.

LEVERINGEN EN DIENSTEN:
Als door of vanwege verhuurder te verzorgen bijkomende leveringen en diensten (inclusief BTW) worden o.a. geleverd (voor zover aanwezig en van toepassing in het object):

• Gas, Water en elektraverbruik, inclusief vastrecht, individueel en algemene ruimten;
• Gebruikersheffingen en Gemeentelijke belastingen etc.;
• Onderhoud, inspecties en periodieke keuringen en controle van technische installaties;
• Verlichting algemene ruimten en buitenverlichting;
• Schoonmaakkosten van de gemeenschappelijke ruimten;
• Verzorging van afvoer van huisvuil, containerhuur e.d.;
• Onderhoud en schoonmaak buitenterrein, groenvoorziening en gladheidsbestrijding;
• Schoonmaak en onderhoud buitenzonwering;
• Assurantiepremie binnen en buitenbeglazing;
• Centrale afvalverwijdering (huisvuil en oud papier), containerhuur e.d.;
• De betaling van lonen, beheerskosten, belastingen en sociale lasten van personeel dat (mede) ten behoeve van het gehuurde in dienst is van verhuurder;
• Alarm en opvolging;
• Administratiekosten van 5% over de totale kosten van leveringen en diensten en speciale voorzieningen.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn en aansluitende verlengingstermijnen gaat in overleg.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn van gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur en servicekosten dienen per maand of kwartaal bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief en de verschuldigde BTW over de huur en servicekosten.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

ENERGIELABEL:
Dit bouwdeel beschikt over een Energielabel C.

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 125 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1968

Oppervlakten

Oppervlakte
562 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, topkoeling, inbouwarmaturen, liften en te openen ramen

Energie

Energielabel
C 1,29

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 2000 m tot 3000 m, NS Intercitystation op 2000 m tot 3000 m, NS station op 2000 m tot 3000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.