• Verhuurd

Verlengde Oosterstraat 2 9711 EN Groningen

€ 1.050 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 januari 2020
Verhuurdatum
13 november 2020
Looptijd
9½ maand

Omschrijving

== ZEER PRAKTISCHE WERKRUIMTE OP TOPLOCATIE == NABIJ STADSCENTRUM EN CENTRAAL STATION == KEURIGE RUIMTE, ZO TE BETREKKEN == ZEER GESCHIKT VOOR BIJVOORBEELD EEN DIENSTVERLENER == EIGEN VOORZIENINGEN ==

Verlengde Oosterweg 2, 9711 EN te Groningen

Velen zullen de ruimte herkennen, en nagenoeg iedereen is er wel eens langs gereden. Is zichtbaarheid en herkenbaarheid voor uw bedrijf belangrijk? Dan kan deze ruimte wel eens een hele mooie kans voor u zijn!

Thans bieden wij deze leuke, praktische en nette kantoorruimte aan. Het betreft een ruimte van circa 35 m² op de begane grond, goed voor ruim 3 werkplekken. Via de goed beloopbare trap bereikt u de kelderruimte (hoogte circa 1,95m) van circa 38 m² welke zeer goed dienst kan doen als kantineruimte, vergaderruimte, opslagruimte of extra werkplekken. In de kelder vindt u tevens het toilet en de pantry. U heeft daarmee uw eigen voorzieningen!

De unieke ligging maakt dit pand tot een zeer interessante huisvestingslocatie voor bijvoorbeeld een dienstverlener, maatschappelijk of zakelijk, die waarde hecht aan goede zichtbaarheid en vindbaarheid.

Door de vele raampartijen heeft u een prettige werkruimte, maar ook ruime mogelijkheden voor uw bedrijfsuitingen. Het geheel is keurig afgewerkt, u kunt er zo in!

Het overnemen van zaken en voorzieningen behoort tot de mogelijkheden.

Aanvaarding in nader overleg.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen op zeer goede zichtlocatie ten zuiden van de binnenstad, binnen de diepenring. Gelegen op de hoek Verlengde Oosterstraat - Radesingel, vanuit zuidelijke richting in aanloop naar het centrum.

BEREIKBAARHEID:
Per openbaar vervoer: Het centraal station bevindt zich binnen 10 minuten loopafstand. Daarnaast diverse busverbindingen in de buurt.

Per auto: Door de ligging aan de zuidkant van de stad goed bereikbaar, ondanks haar binnenstedelijke ligging. Op steenworp afstand gelegen van de Trompsingel. Daarnaast bevindt parkeergarage Rademarkt zich op nabije afstand.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het gehuurde wordt in de huidige staat opgeleverd onder meer voorzien van;

• Pantry, v.v. spoelbak met warm/koud water;*
• Toilet met wasbakje;
• Laminaatvloer begane grond;
• Vloerafwerking kelder;
• Inbouwspots ruimte begane grond;
• Eigen bemetering;
• Buitenzonwering;

*Vaatwasser en koelkast ter overname.

Zaken als aanwezige verlichting, airco-installatie en keukenapparatuur zijn ter overname van de vertrekkend huurder.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 1.050,- per maand te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW-compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Niet van toepassing. De kosten van de nutsbedrijven en de gemeentelijke gebruikerslasten en heffingen komen rechtstreeks voor rekening van huurder.

HUURTERMIJN:
De huurtermijn bedraagt 5 (vijf) jaar, welke telkens met 5 (vijf) jaar wordt verlengd.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn gaat in overleg.

BETAALTERMIJN:
Huur dient per maand bij vooruitbetaling te worden voldaan, inclusief de verschuldigde BTW.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden betalingsverplichting inclusief BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUURBEËINDIGINGSOVEREENKOMST
Een huurovereenkomst zal altijd worden gesloten onder de opschortende voorwaarde dat met de zittende huurder een conveniërende en rechtens onaantastbare huurbeëindigingsovereenkomst wordt afgesloten.
Informeert u bij de makelaar voor meer informatie.

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle
Boekenrode is een full service makelaarskantoor op het gebied van Bedrijfshuisvesting, Woningen, Beleggingen, Ontwikkeling en Taxaties.

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw dienstverleners in Bedrijfshuisvesting

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.050 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.195 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
23 januari 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1898

Oppervlakten

Oppervlakte
73 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.