• Verhuurd

Ubbo Emmiussingel 21 9711 BB Groningen

€ 39.500 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
6 april 2023
Verhuurdatum
1 november 2023
Looptijd
6½ maand

Omschrijving

== HOOGWAARDIGE KANTOORRUIMTE OP TOPLOCATIE == MONUMENTALE VILLA UIT CIRCA 1883 == OP STEENWORP AFSTAND VAN HET STATION == 4 ZEER RUIME KANTOORRUIMTEN + RUIME KANTINERUIMTE == DIRECT TOEGANG TOT DE ACHTERTUIN ==

Ubbo Emmiussingel 21, 9711 BB te Groningen.
Zeer unieke kantoorruimte gelegen op de begane grond van totaal circa 209,31 m² v.v.o. in dit uiterst bijzondere monumentale object aan de rand van het centrum gelegen. Deze kantoorruimte is voorzien van 4 ruime, afsluitbare kantoren alsmede een ruime eigen kantineruimte met keuken. Aan de achterzijde van de kantoorruimte is direct toegang tot de achtergelegen tuin.

U beschikt hier over eigen voorzieningen, zoals een keurige moderne pantry, en eigen toiletvoorzieningen. Door de hoge plafonds en statige ornamenten is dit echt een visitekaartje voor uw onderneming! Aan de achterzijde zijn in overleg parkeerplaatsen te huren op afgesloten parkeerterrein.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Deze kantoorvilla is gelegen aan de Ubbo Emmiussingel, het meest statusrijke deel van de singels. Het stadscentrum van Groningen met tal van voorzieningen, het Centraal Station en het Groninger Museum bevinden zich op 2 minuten loopafstand.

BEREIKBAARHEID:
Met het openbaar vervoer zeer goed bereikbaar door de zeer dichte nabijheid van het Centraal Station. Tevens met de auto zeer goed bereikbaar, vanaf het Julianaplein rijdt u zo rechtdoor over de Emmabrug richting het object. Binnen enkele minuten zit u op de A7 of A28.

PARKEREN:
Op het afgesloten parkeerterrein aan de achterzijde van het object zijn nog minimaal 6 parkeerplaatsen beschikbaar voor de verhuur. Het gebouw waarin het gehuurde gelegen is tevens toegankelijk vanaf het achtergelegen afgesloten parkeerterrein.

OPLEVERINGSNIVEAU:
Het object wordt in de huidige staat opgeleverd, onder meer voorzien van en daar waar aanwezig:

• Thans aanwezige vloerbedekking/-afwerking;
• Eigen toiletvoorzieningen;
• Eigen pantry, met voorzieningen;
• Verwarmingselementen;
• Medegebruik intercominstallatie;
• Data-outlets daar waar aanwezig.

Onderhoud, herstel en vervanging van bovenstaande is des huurders daar waar niet opgenomen in de algemene bepalingen en eventuele bijzondere bepalingen.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
€ 39.500,- per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW, uitgaande van oplevering in de huidige staat. Prijsstelling o.b.v. een vijfjarige huurovereenkomst.

HUURPRIJS PARKEERPLAATSEN:
Vanaf € 1.500,- per buitenparkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW.

BTW:
Huur vrij van BTW is mogelijk! De huurprijs wordt dan vermeerderd met 5% opslag over de huur t.b.v. de BTW- compensatie. Over de servicekosten (indien van toepassing) is altijd de wettelijke BTW verschuldigd.

SERVICEKOSTEN:
Het voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 35,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met de verschuldigde BTW over de servicekosten. De servicekosten worden op voorschotbasis voldaan. Verrekening vindt jaarlijks plaats op basis van werkelijk gemaakte kosten.

HUURTERMIJN:
5 (vijf) jaar met verlengingsperioden van telkens 5 (vijf) jaar.

WEDERZIJDSE OPZEGTERMIJN:
Een wederzijdse opzegtermijn van 12 (twaalf) maanden voor het einde van een huurperiode.

BETAALTERMIJN:
Huur, servicekosten en de verschuldigde BTW per kwartaal bij vooruitbetaling te voldoen.

ZEKERHEIDSSTELLING:
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een bedrag gelijk aan 3 (drie) maanden huurverplichting en BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks voor het eerst 1 (één) jaar na huuringangsdatum op basis van het CPI- alle bestedingen afgegeven door het CBS (2015=100).

HUUROVEREENKOMST:
Standaard model van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ), welke gehanteerd wordt door de Nederlandse Vereniging van Makelaars (NVM), aangevuld met van toepassing zijnde bijzondere bepalingen.

GEBRUIK EN BESTEMMING:
Huurder is zelf verantwoordelijk dat haar voorgenomen gebruik in overeenstemming is met het vigerende bestemmingsplan. Meer informatie is hierover te verkrijgen bij de dienst Ro/EZ van de gemeente Groningen aan het Harm Buiterplein 1 (Europapark). Tel: 050 – 367 81 11 en

Voor meer informatie of een bezichtiging neem graag contact met ons op. Wij geven u graag een rondleiding!

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in Bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle

Bezoekadres: “Schnitgerhuys” Ubbo Emmiussingel 19 te Groningen.
Tel: 050 – 76 76 690

Uw adviseurs in Kantoorhuisvesting:
Wouter Muller
Sjoerd Smidts

DISCLAIMER:
Gehele of gedeeltelijke overname, plaatsing op internetsites, verveelvoudiging op welke andere wijze dan ook van deze inhoud, waaronder zowel tekst als foto’s, en/of commercieel gebruik is niet toegestaan. Aan de inhoud van deze en overige informatie alsmede eventuele bijlagen kunnen nimmer rechten worden ontleend. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief. Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring opdrachtgever/ eigenaar.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 39.500 per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1883

Oppervlakten

Oppervlakte
209 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Te openen ramen, kabelgoten, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.