• Verhuurd

Schweitzerlaan 2 9728 NP Groningen

€ 80 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
30 september 2013
Verhuurdatum
30 december 2022
Looptijd
111 maanden

Omschrijving

== HUUR AL VANAF € 80,- PER M², AFHANKELIJK VAN DE AFWERKING EN DE VERDIEPING == BTW- VRIJE HUUR MOGELIJK == KANTOORUNITS VANAF 35 M² == METRAGE OP MAAT MOGELIJK == GRONINGEN-ZUID OP KANTORENPARK “HOORNSE MEER“ == RUIM VOLDOENDE PARKEERPLAATSEN == ZEER GUNSTIG GELEGEN TEN OPZICHTE VAN DE A7/A28 == OPVALLEND GESITUEERD OP DE HOEK VAN DE SCHWEITZERLAAN/VAN SWIETENLAAN == TEGENOVER MARTINIZIEKENHUIS == GRATIS PARKEERPLAATS BIJ EEN KANTOORUNIT INBEGREPEN! ==

Schweitzerlaan 2, 9728 NP te Groningen.

Bedrijfsverzamelgebouw pal tegenover het Martini Ziekenhuis met ruim voldoende parkeerplaatsen gelegen in Groningen-Zuid van het kantorenpark “Hoornse Meer“. Zeer gunstig gelegen ten opzichte van de A7 en A28 waarbij de meeste verkeersdrukte wordt ontlopen. In dit bedrijfsverzamelgebouw is het mogelijk al vanaf € 80,- per m² kantoorruimte te huren! Tevens mogelijk om een kantoorunit van circa 35 m² v.v.o. te huren tot een gehele vleugel van circa 120 m² v.v.o.. De medehuurders in het object zijn o.a. Fit20, Lightwave en de Studiefabriek. In de omgeving treft u o.a. gerenommeerde bedrijven aan als De Friesland Bank, Plas & Bossinade advocaten, Politie, de NOM, Brisk ICT en vele anderen. In de Schweitzerlaan 2 zijn met name sociale en dienstverlenende organisaties gehuisvest.

Momenteel is voor de verhuur beschikbaar:
- 2 separate kantoorunits van circa 35 m² v.v.o. gelegen op de eerste verdieping;
- Circa 120 m² v.v.o. kantoorruimte gelegen op de eerste verdieping. Deze kantoorruimte is voorzien van 3 losse kantoorunits en heeft beschikking over een eigen pantry.

Kijkt u in de plattegrond voor de actuele beschikbaarheid.

Het opgegeven metrage is indicatief. Er kunnen geen derhalve geen rechten aan worden ontleend noch kan er sprake zijn van enige verrekening achteraf.

LOCATIE:
Gelegen in Groningen- Zuid op kantorenpark Hoornse Meer. Openbaar vervoer op loopafstand en dichtbij de op- en afritten voor de A7 en A28. Een supermarkt en kinderdagverblijf bevinden zich in de nabijheid.

BEREIKBAARHEID PER OPENBAAR VERVOER:
Doordat het object is gelegen pal tegenover het Martini ziekenhuis heeft het een zeer goede aansluiting met het openbaar vervoer. Een bushalte bevindt zich recht tegenover het object. De bushalte van de Q-liner bij de A28 bevindt zich op loopafstand.

BEREIKBAARHEID PER AUTO:
Het object is zeer goed bereikbaar per auto. Het ligt nabij de op en afrit van en naar de A28. Vanaf de richting Assen/Zwolle hoeft u dus niet over of langs het Julianaplein.

PARKEREN:
Per circa 50 m² v.v.o. kantoorruimte het gebruik van 1 parkeerplaats inbegrepen, tevens bij het huren van een kantoorunit is 1 parkeerplaats inbegrepen bij de huurprijs. Het is mogelijk om voor € 390,- per parkeerplaats per jaar te vermeerderen met BTW extra parkeerplaatsen zijn bij te huren.

HUURPERIODE:
In overleg.

OPZEGTERMIJN:
In overleg.

HUURPRIJS KANTOORRUIMTE:
Vanaf € 80,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met servicekosten en BTW, afhankelijk van de afwerking en de verdieping. Namens verhuurder brengen wij u graag een voorstel uit! Bij elke unit is een parkeerplaats bij de huur inbegrepen!

Voor de reguliere kantoorunits geldt een huurprijs van € 295,- per maand en voor de kleinste units een prijs van € 195,- per maand, te vermeerderen met servicekosten en BTW. Bij elke unit is een parkeerplaats bij de huur inbegrepen!

BTW-VRIJE HUUR IS MOGELIJK!!!

SERVICEKOSTEN:
Het verrekenbaar voorschotbedrag servicekosten bedraagt € 35,- per m² v.v.o. per jaar te vermeerderen met BTW.

Deze informatie is onder voorbehoud definitieve goedkeuring verhuurder/eigenaar en is met zorg samengesteld. Derhalve kunnen hier geen rechten aan worden ontleend.

BOEKENRODE bedrijfsmakelaars & taxateurs
Dienstverleners in bedrijfshuisvesting!
Vestigingen in: Groningen - Assen - Zwolle

Uw adviseurs in bedrijfshuisvesting

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 80 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 95 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 35 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
30 september 2013
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1981-1990

Oppervlakten

Oppervlakte
190 m² (in units vanaf 35 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.