• Verhuurd

Ruys de Beerenbroucklaan 27 6417 CC Heerlen

€ 1.995 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
27 mei 2022
Verhuurdatum
24 oktober 2022
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Karakteristiek, gemoderniseerd kantoorpand van in totaal circa 205 m²  v.v.o., gelegen op een uitstekende zichtlocatie aan de hoofdontsluitingsweg, de Ruys de Beerenbroucklaan te Heerlen. Het betreft een van origine een ‘jaren 30 object’ dat de afgelopen tientallen jaren in gebruik is geweest als kantoorruimten met hoofdactiviteit dienstverlening. Het object is van top tot teen gerenoveerd, alle installaties vernieuwd en voorzien van instapklaar kantoortechnisch opleveringsniveau, waarbij veel authentieke details zijn gerespecteerd.

Dit object is bij uitstek geschikt voor de kantoorgebruiker die gebruik wil maken van alle moderne voorzieningen en toch waarde hecht aan een karakteristieke uitstraling. Meest recentelijk heeft het object dienstgedaan als notariskantoor.

LOCATIE :
Het object is gelegen op een goede zichtlocatie aan de doorgaande weg Ruys de Beerenbroucklaan, nabij de op- en afrit van de autosnelweg Maastricht / Luik / Aken (79) en de stadsautoweg van Heerlen (N281) met optimale snelwegverbindingen naar knooppunt Kerensheide (A2). De binnenstad van Heerlen is binnen 5 minuten loopafstand bereikbaar. Bussen met een directe verbinding naar Station Heerlen CS stoppen op steenworp afstand.

OBJECT : Het gebouw bestaat uit:

Bouwlaag Omschrijving Oppervlakte
Souterrain opslagruimte ca. 27 m²
Begane Grond kantoorruimten ca. 73 m²
Eerste verdieping kantoorruimten ca. 65 m²
Tweede verdieping kantoor-/vergaderruimte ca. 40 m²

Totaal ca. 205 m²

PARKEREN :
Het betreffende object / kantoorpand grenst direct aan het centrum. De overzijde van de Ruys de Beerenbroucklaan behoort tot het centrum.

Betaald parkeren is mogelijk in de Ruys de Beerenbroucklaan. Bovendien kunnen door de gemeente ten behoeve van het kantoorpand twee parkeervergunningen worden verstrekt voor het parkeren in de straat. Verder zijn er uitstekende parkeermogelijkheden op loopafstand in de aan de Ruys de Beerenbroucklaan grenzende wijk ‘Bekkerveld’ alwaar een blauwe zone van kracht is. Daarbij is het mogelijk om met gebruikmaking van een parkeerschijf  twee uren gratis parkeren”.

OPLEVERINGSNIVEAU :
Het object wordt in huidige staat (´as-is, where-is´) opgeleverd. Het object kent een hoogwaardig kantoortechnisch opleveringsniveau met onder andere airco aansluitingen, moderne keukeninrichting, inbouwarmaturen met moderne verlichting met dimlichtfunctie, diverse data aansluitpunten in iedere werkruimte, combiketel met EVO homesysteem (individuele op afstand, instelbare radiatoren) en mechanische afzuiging.

HUURGEGEVENS :
Huurprijs:
EUR 1.995,- per maand.

Huurtermijn:
In overleg met verhuurder.

Huurbetaling:
Per maand vooruit.

Btw:
Er wordt niet geopteerd voor een met btw belaste verhuur.

Zekerheidsstelling:
Doorlopende bankgarantie of waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief eventuele servicekosten en inclusief btw.

Indexering:
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI voor alle huishoudens (2006=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorafgaande jaar.

BESTEMMING :
Het gebouw is binnen vigerend bestemmingsplan “Heerlen Zuid”, vastgesteld op 07-07-2015, bestemd als “Gemengd”. Binnen deze bestemming is ‘dienstverlening’ toegestaan. Het bestemmingsplan is op eerste aanvraag beschikbaar via ons kantoor.

AANVAARDING :
In overleg, doch op korte termijn mogelijk.

KOSTEN HUURDER :
Alle kosten samenhangende met het gebruik van het gehuurde waaronder de onroerend zaak belastingen, waterzuiveringsheffing, rioolheffing, energiebelasting, precariorechten en dergelijke.
- kosten periodiek onderhoud cv-installatie;
- onderhoud ventilatie installatie;
- schoonmaken ramen en kozijnen buitenzijde en boeiboorden.

Het object beschikt over eigen energiemeters die door huurder ten tijde van ingebruikname van het gehuurde op naam gezet dienen worden. Huurder betaalt de kosten met betrekking tot het gebruik van energie direct aan de door huurder gekozen nutsleverancier. Tevens is huurder verantwoordelijk voor het klein dagelijkse onderhoud, op- en rond het gehuurde.

Alle maten zijn bij benadering weergegeven. Deze aanbieding mag slechts worden gezien als een uitnodiging tot bezichtiging. Een afspraak hiertoe kunt u maken bij ons kantoor. Hoewel de grootst mogelijke zorgvuldigheid bij de samenstelling van deze informatie is betracht, aanvaarden wij geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de vermelde gegevens.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.995 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
27 mei 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten

Oppervlakte
205 m² (in units vanaf 40 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stadscentrum/dorpskern
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.