• Verhuurd

Capellalaan 115 2132 JM Hoofddorp

€ 175 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
8 november 2018
Verhuurdatum
1 juni 2020
Looptijd
18½ maand

Omschrijving

One15 is een stijlvol gerenoveerd boetiekkantoor op loopafstand van Station Hoofddorp. In 2016 heeft bij dit gebouw zowel van binnen als van buiten een grote metamorfose plaats gevonden waarbij de hoogwaardige elementen van het gebouw zijn gecombineerd met een moderne boetiekhotelachtige uitstraling.

Het gebouw was al gezegend met hoge plafonds, een groot en licht atrium en een volledig glazen gevel noord, oost en westzijde. Door het toevoegen van een stijlvolle entree, een volledig gestileerd atrium en een 200 m² grote daktuin is One15 een van de meest opvallende verschijningen in Hoofddorp geworden.

LOCATIE
Het gebouw is gelegen aan de rand van Beukenhorst-Oost en –Zuid. Het perron van Station Hoofddorp ligt op circa 300 meter afstand en de recent gecreëerde voorzieningen zijn eveneens op loopafstand.

BEREIKBAARHEID
Per auto:
Het object is eenvoudig te bereiken vanaf de A4. Zeker na de opening van de nieuwe afrit is het Beukenhorst gebied zowel in de ochtend- als in avondspits filevrij te bereiken en verlaten

Per openbaar vervoer:
Op loopafstand bevindt zich zowel het treinstation van Hoofddorp (met direct verbindingen in de richting van Schiphol Amsterdam en Den Haag / Leiden) als de snelle R-Ned bus (met een directe verbinding met Schiphol en Haarlem).

VLOEROPPERVLAKTE
Het gebouw is in totaal 4.500 m² groot. Daarvan is een hoogwaardige turn-key unit van ca. 350 m² en 19 m² archiefruimte beschikbaar.

PARKEREN
Er zijn 7 parkeerplaatsen beschikbaar.

HUURPRIJS
Kantoorruimte: € 175,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.
Archiefruimte: € 85,- per m² archiefruimte per jaar, te vermeerderen met BTW.
Parkeren: € 1.050,- per parkeerplaats per jaar, te vermeerderen met BTW.

SERVICEKOSTEN
€ 30,- per m² v.v.o. per jaar, te vermeerderen met BTW.

OPLEVERING
De kantoorunit is in 2016 ontworpen en afgebouwd door de interieurarchitecten van StrandNL. Het betreft een turn key oplevering (exclusief meubilair).

FACILITEITEN
One15 heeft verschillende faciliteiten waarvan huurders gebruik kunnen maken. Zo is er een huiselijk ingerichte vergaderruimte in het atrium (max. 12 personen), een ruime boardroom (voor zowel vergader- als theateropstelling) en een ruime daktuin (circa 200 m²).

DUURZAAMHEID
Bij de renovatie speelde verduurzaming een grote rol. Zo zijn er veel materialen hergebruikt en is in het hele gebouw LED toegepast. Het energielabel is nu een B label.

BTW
Huurder verklaart het gehuurde voor tenminste 90% te zullen gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting. Indien huurder op enig moment niet meer aan het criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane financiële nadeel wordt gecompenseerd.

BIJZONDERHEDEN
Huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte ex art. 7:230a BW volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken versie februari 2015.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-totale bestedingen (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.

VOORBEHOUD
De vermelde informatie is van algemene aard en is niet meer dan een uitnodiging om in onderhandeling te treden. Aan de inhoud van deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 175 per vierkante meter per jaar
Oorspronkelijke huurprijs
€ 165 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
€ 30 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
8 november 2018
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2001

Oppervlakten

Oppervlakte
350 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie, liften, toilet en pantry

Energie

Energielabel
B

Omgeving

Ligging
Kantorenpark en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op minder dan 500 m en snelwegafrit op 500 m tot 1000 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.