• Verhuurd

Ippelseweg 14 4255 HZ Nieuwendijk

€ 40 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
16 maart 2021
Verhuurdatum
28 juni 2021
Looptijd
3 maanden

Omschrijving

Ippelseweg 14 / Hyancintstraat 4 Nieuwendijk | Bedrijfscomplex bestaande een ruime bedrijfshal gesitueerd op een totaal perceel van 3.467 m2.

ALGEMEEN
De bedrijfshal met een oppervlakte van 725 m2 is gerealiseerd in 1985 en heeft zowel een poort aan de zijde Ippelseweg als aan de zijde van de Hyacintstraat. Het object beschikt over een kantoor van ca. 40 m2. Het object is opgedeeld in verschillende aaneengesloten hallen waardoor deelhuur ook mogelijk is. Door de gehele hal is led-verlichting aangebracht en zijn er diverse dakramen voor natuurlijk daglicht inval. Een deel (260 m2) van de bedrijfsruimte is voorzien van een kraanbaan en verwarming. Het object is volledig verhard middels stelconbeplating en biedt voldoende manouvreermogelijkheden.

STERKE PUNTEN
- Groot bedrijfsperceel van 3.467 m2
- Drietal aansluitingen op de openbare weg
- Bedrijfshal voorzien van kraanbaan
- Op korte afstand van de Rijksweg

OPPERVLAKTEN
- Ca. 725 m2 Bedrijfsruimte
- Ca. 90 m2 Entresol Verd.
- Ca. 40 m2 Kantoorruimte
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Bedrijfshal:
De bedrijfshal is in 1985 gerealiseerd door Remco Systeembouw. De bedrijfshal is vermoedelijk onderheid. De bedrijfsvloeren zijn zwaar uitgevoerd en voorzien van wapening. De constructie is opgetrokken in staal met een zadeldak met lichte dakhelling. De gevels zijn opgebouwd middels een prefab borstwering met daarboven enkelwandige golfbeplating. Het dak is geïsoleerd en voorzien van transparante dakplaten t.b.v. lichtinval. In een deel van de hal is een kraanbaan aangebracht. Verder beschikt de bedrijfshal over een tweetal overheaddeuren. De bedrijfshal beschikt over een werkplaatskantoor kantine en enkele magazijnruimtes.

Terrein:
Het terrein behorend bij de bedrijfshal is volledig verhard middels stelconbeplating. Het terrein is omheind en voorzien van een tweetal schuifpoorten. Verder is het terrein ten dele voorzien van terreinverlichting middels lichtmasten.

PARKEREN
Het bedrijfsterrein biedt ruim voldoende parkeergelegenheid.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bestemming is bedrijfsdoeleinden. Eventueel vergunningen dienen door de koper zelf bij de gemeente Altena geregeld te worden.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen in Gemeente Altena. Het inwonersaantal van de Gemeente Altena bedroeg ca. 55.000 inwoners volgens het CBS op 1 januari 2019.

Het object is gelegen in de plaats Nieuwendijk, dit betreft één van de kernen welke centraal in het land van Heusden en Altena is gesitueerd, direct langs de rijksweg A-27. Het object is op korte afstand (2-3 minuten) gelegen vanaf de Rijksweg A-27 (Breda-Utrecht) Op ca. 10 minuten afstand is knooppunt Gorinchem te bereiken welke aansluiting biedt tot de Rijksweg A-15 (Rotterdam-Nijmegen).

KADASTER
Werkendam – T – 1448 – Groot: 3.467 m2

Tezamen groot: 3.467 m2

VRAAGPRIJS
Huurprijs bedrijfsruimte: € 40,- per m2 per jaar, excl. btw
Huurprijs bedrijfsruimte met bovenloopkraan en verwarming: € 50,- per m2 per jaar, excl. btw
Huurprijs kantoorruimte: € 60,- per m2 per jaar, excl. btw

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.

HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 40 per vierkante meter per jaar
Aangeboden sinds
16 maart 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1985

Oppervlakten

Oppervlakte
40 m² (in units vanaf 1 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, toilet en pantry

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.