• Verhuurd

Walserij 15 A 2211 SJ Noordwijkerhout

€ 9.600 /jr

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
15 januari 2024
Verhuurdatum
15 februari 2024
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Op de 1e en 2e verdieping gelegen kantoor- showroom- werkruimte van in totaal bijna 120 m². Deze uitstekend afgewerkte ruimte op het bedrijventerrein Gravendam is naast een comfortabele werkplek eveneens een representatieve omgeving om uw klanten te ontvangen.

Algemeen:
Het betreft hier circa 118 m² uitstekend afgewerkte kantoor-, werk- showroomruimte op een prima locatie op het moderne en goed ontsloten bedrijventerrein Gravendam te Noordwijkerhout. De oppervlakte is verdeeld over de eerste en tweede verdieping en is voorzien van een kleine buitenruimte op de 2e verdieping. Het pand is beveiligd door middel van een alarmsysteem en camera’s.

Opgemerkt dient nog te worden dat het pand is gelegen binnen het 'bedrijvenpark Gravenpoort' (onderdeel van het bedrijventerrein Gravendam) wat 's nachts door middel van een tweetal schuifhekken afgesloten wordt teneinde de kans op inbraak en vandalisme te verkleinen. Als huurder kunt u echter het hek op afstand openen, derhalve is de hierbij aangeboden ruimte 24/7 bereikbaar.

Indeling:
Entree hal met afgesloten toegang tot de trap naar de eerste verdieping. Deze verdieping is ingedeeld in een viertal werkruimtes, een bergruimte, een separaat toilet en een badruimte. Via het trappenhuis bereikt men de tweede verdieping die bestaat uit een grote lichte en heerlijk comfortabele werkruimte waar tevens een royaal keuken-eiland met eetbar geplaatst is. Vanuit de werkruimte is er nog toegang tot een smal balkon. Voor het pand bevinden zich drie parkeerplaatsen die tot de aangeboden ruimte behoren.

Afwerking:
Zowel de eerste als de tweede verdieping is hoogwaardig afgewerkt en is voorzien van fraaie gestukte plafonds met verlichting. Verder is er afwisselend een tegelvloer, laminaat en vloerbedekking in de verschillende kamers aanwezig.

Bestemming:
De bestemming ter plaatse van de hierbij aan geboden ruimte luidt 'Bedrijventerrein' waar bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.1 van de Staat van bedrijfsactiviteiten. De bestemmingsplankaart plus voorwaarden en de Staat van bedrijfsactiviteiten is als bijlage bijgevoegd. Ondanks de aanwezigheid van een keuken en sanitaire voorzieningen is 'wonen' in dit pand absoluut niet toegestaan. Op een gebruik dat strijdig is met het vigerende bestemmingsplan wordt door zowel de verhuurder als de gemeente Noordwijk streng toegezien en indien nodig gehandhaafd.

Kortom:
Bent u op zoek naar een gunstig geprijsde, representatieve en ruime werk- kantoor- of showroomruimte op een gunstige locatie en op een modern bedrijventerrein, dan biedt het hierbij aangeboden pand absoluut mogelijkheden.

Huurovereenkomst:
Standaard ROZ-model huurovereenkomst voor bedrijfsruimte.

Zekerheidsstelling:
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een kwartaalverplichting voor huur- en voorschot energiekosten.

Indexering:
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-alle huishoudens (2000=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek.
De aangepaste huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

Bestemming:
De huurder dient zich te conformeren aan het vigerende bestemmingsplan (zie bijlage).

Algemeen:
- vestigings-, milieu- alsmede evt. bouwvergunning dienen door de huurders zelf schriftelijk te worden aangevraagd bij het College van Burgemeester en Wethouders van de gemeente.
- additionele eisen, onder andere op het gebied van de brandweereisen als gevolg van het verstrekken van vergunningen komen voor rekening van huurders.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 9.600 per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2006

Oppervlakten

Oppervlakte
118 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.