• Verhuurd

Kattestaart 15 3355 PP Papendrecht

€ 1.150 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
17 april 2014
Verhuurdatum
5 oktober 2021
Looptijd
89½ maand

Omschrijving

Algemeen
Beschikbaar voor verhuur is een unit in dit functionele multi-tenant kantorencomplex.

Het object is gesitueerd op een zichtlocatie nabij de hoofdontsluiting van Papendrecht, direct bij de op- en afritten van de Randweg N3. Het complex is zéér goed bereikbaar vanaf Rijksweg A15 (Rotterdam/Nijmegen) en de Randweg N3, die de A15 verbindt met de A16 (Rotterdam/ Antwerpen).

De units zijn bij uitstek geschikt voor de startende ondernemer.

Kadastrale aanduiding
Gemeente Papendrecht, sectie E, nummer 3543.

Indeling
Ca. 127,2 m² Kantoorruimte op de eerste verdieping, bestaande uit een kantoortuin, een separaat kantoorvertrek, eigen toilet met voorportaal en een pantry.

2 Parkeerplaatsen op eigen terrein.

Voormelde oppervlakten zijn indicatief berekend aan de hand van opname ter plaatse, op basis van plattegrondtekeningen en informatie verkregen via oppervlakten zijn zo secuur mogelijk vastgesteld, doch mogen niet worden aangemerkt als verhuurbare oppervlakte zoals gedefinieerd door het Nederlands Normalisatie-instituut in bijlage B van NEN 2580.

Voorzieningen
Het object zal vrij van huur en gebruik (schoon en ontruimd) worden opgeleverd in de huidige staat met onder andere de volgende voorzieningen:

- Verwarming via gasgestookte cv-installatie met radiatoren (individuele ketel Nefit Ecomline HR, geplaatst in de unit);
- Split-unit airconditioning in het plafond van het directiekantoor (Panasonic);
- Een tweede koelunit met meerdere uitblaasopeningen in de kantoortuin (Mitsubishi Electric);
- Verlaagde systeemplafonds met ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- Verticale binnenzonwering (lamellen);
- Plintgoten met databekabeling;
- Houten kozijnen met isolerende beglazing;
- Warm watervoorziening via close-in boiler (Daalderop 10 liter);
- Toiletruimte met voorportaal, betegeld tot het plafond;
- Kunststof pantry blokje met drie onderkastjes;
- Brandslanghaspel;
- Noodverlichting (alleen in gemeenschappelijke delen);
- Mogelijkheid tot reclamevoering op de voorgevel in een lichtbak.

Huurprijs
€ 1.150,-- per maand, exclusief BTW en servicekosten.

Huur te voldoen bij vooruitbetaling per maand of per kwartaal.

Huurprijsaanpassing
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015=100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Huurtermijn
Vijf jaar met verlengingsperioden van vijf jaar.

Omzetbelasting
Ingevolge artikel 11, lid 1, sub B van de Wet Omzetbelasting zullen verhuurder en huurder in de huurovereenkomst een verklaring ondertekenen op grond waarvan zij opteren voor belaste verhuur.

Uitgangspunt is dat huurder het gehuurde voor tenminste het bij Wet vastgestelde of nader vast te stellen minimumpercentage zal of blijvend zal gebruiken voor prestaties die recht geven op aftrek van omzetbelasting, zodanig dat kan worden geopteerd voor belaste (ver-)huur. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit uitgangspunt wordt afgeweken.

Indien huurder niet of niet meer aan dit uitgangspunt kan voldoen, zal de huurprijs worden verhoogd, zodanig dat verhuurder wordt gecompenseerd voor de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor met omzetbelasting belaste huur.

Bijkomende kosten
Bovenop en gelijktijdig met de periodiek verschuldigde huurprijs zal door verhuurder een nader te bepalen verrekenbaar voorschot worden berekend voor onder andere navolgende leveringen en diensten.

Zekerheidsstelling
Een bankgarantie ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden, inclusief BTW.

Huurovereenkomst
Standaard huurovereenkomst kantoorruimte en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230a BW, vastgesteld door de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) in februari 2015.

Bestemmingsplan
Bij de gemeente Papendrecht valt de onderhavige onroerende zaak in het vigerende bestemmingsplan: “Beheersverordening Woongebied" dat werd vastgesteld bij Raadsbesluit van 21 maart 2013. Op grond van artikel 4 van de bestemmingsplanvoorschriften is de bestemming van het object: “Bedrijf (B)” met nadere aanduiding (k)

De voor 'Bedrijf' aangewezen gronden zijn bestemd:
a. bedrijven van categorie 1 en 2, die zijn opgenomen in de Staat van bedrijfsactiviteiten die als bijlage 1 bij de bestemmingsregels is gevoegd, met inbegrip van bedrijfsgebonden kantoren en met uitzondering van:
1. geluidzoneringplichtige inrichtingen en
2. risicovolle inrichtingen;
b. zelfstandige kantoren en / of dienstverlening uitsluitend ter plaatse van de aanduiding “kantoor” met inachtneming van het bepaalde in artikel 4.3.2.

Ter plaatse van de aanduiding “kantoor” zijn zelfstandige kantoren toegestaan tot een maximum van 500 m² bedrijfsvloeroppervlakte per vestiging en mits een openbaarvervoerontsluiting (opstapplaats bus) aanwezig is binnen een afstand van maximaal 800 meter, gemeten over het openbaar toegankelijke gebied.

De bovenstaande en in de bijlage verstrekte gegevens, betreffende de bestemming zijn gedownload via de internetsite per toestandsdatum 1 april 2014.

Huurder of koper is te allen tijde zelf volledig verantwoordelijk voor het aanvragen van de eventueel benodigde goedkeuringen en/of vergunningen van het bevoegd gezag om zich op locatie te mogen vestigen.

Indien na ondertekening van de huurovereenkomst / koopovereenkomst blijkt dat het gebruik van Huurder / Koper strijdig is met de ter plaatse geldende publiekrechtelijke of privaatrechtelijke bestemming, kan Huurder / Koper de Verhuurder / Verkoper daar nimmer voor aansprakelijk stellen. Het toetsen of het beoogde gebruik publiek- of privaatrechtelijk is toegestaan, betreft volledig de verantwoordelijkheid van Huurder / Koper.

Energielabel
De kantoorruimte beschikt over een energielabel B.

Datum van oplevering
In overleg.

Disclaimer
Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.150 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
17 april 2014
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1998

Oppervlakten

Oppervlakte
127 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, inbouwarmaturen, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
B 1,13

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, busknooppunt op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.