• Verhuurd

Volume 109 1446 WH Purmerend

€ 70 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 april 2021
Verhuurdatum
30 augustus 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Mooie bedrijfsruimte met kantoorruimte geheel gerenoveerd te huur aan de Volume 109 op het industrieterrein de Baanstee in Purmerend. Deze ruimte is voor veel doeleinden geschikt: bedrijfsruimte, kantoorruimte, distributie, opslag, kortom een multifunctioneel bedrijfspand op een uitstekende locatie in de Baanstee. De voorgevel op de begane grond is náást de centrale entreedeur voorzien van 2 grote naar binnen draaiende openslaande deuren met een breedte van ca 220 cm ! De deuren zijn van buitenaf niet zichtbaar.

Het bedrijfspand bestaat uit 2 bouwlagen. De totale oppervlakte van het pand is 240m2 (BVO), beide etages hebben elk een oppervlakte van 120 m2. Zowel de bg als de 1ste verdieping hebben eigen toegang. Beide verdiepingen kunnen apart worden gehuurd. Huurprijs € 700,= pmnd per verdieping !! (€ 70 pm2 p jaar; excl energie en water).

Het bedrijfspand is volledig voorzien van bekabeling, waaronder elektra, internet. In elke ruimte zijn speciale goten voor het internet en de elektra. De wanden en kozijnen aan de binnenzijde zijn opnieuw gewit. Ook zijn alle TL armaturen verwijderd, hiervoor in de plaats zijn energie zuinige LED panelen geplaatst (6000K wit licht), deze zijn dus nog nieuw.

Parkeren kan voor de deur. Voor de deur zijn 4 tot 5 parkeerplekken. Meerdere parkeerplaatsen om het bedrijfspand aanwezig.

Bij binnenkomst in het bedrijfspand komt u direct in de hal. Via de hal kan zowel beneden als de bovenverdieping worden betreden met eigen entree De verdieping is bereikbaar middels een fraaie eiken houten trap. Aan de rechterzijde op de begane grond is een spreekkamer/vergaderruimte en aan de andere zijde op de begane grond het grotere kantoor en/of opslag gedeelte waar ook de keuken en sanitaire voorzieningen aanwezig zijn inclusief bergingsruimte.

Begane grond bedrijfspand:

De voorgevel op de begane grond is naast de entreedeur voorzien van 2 grote naar binnen draaiende openslaande deuren met een breedte van ca 220 cm ! De deuren zijn van buitenaf niet zichtbaar. De grote ruimte is derhalve direct van buitenaf te bereiken voor bevoorrading en uw bedrijfsauto kan eventueel binnen worden geladen/gelost. De begane grond heeft twee aparte ruimtes. Een kleinere vergaderruimte/kantoor welke kan worden betreden via de hal en een grote open ruimte cq kantoren en/of bedrijfsruimte/opslag.

Alle ruimtes zijn voorzien van wandgoten met elektra en internetaansluitingen. De vloer van de vergaderruimte/kantoor is voorzien van luxe laminaat. De grote ruimte is voorzien van PVC delen. Voorts is er een complete hoekkeuken met koelkast, vaatwasser, magnetron en toilet met inpandige berging.

1e etage bedrijfspand:

Via de houten trap in de hal op de begane grond komt u terecht op de 1e etage. De eerste etage heeft een ruime open kantoorruimte, een aparte kantoorruimte, een kantoorruimte met grote keuken en een toilet met inpandige berging. Alle ruimtes zijn voorzien van wandgoten met elektra en internetaansluitingen. Alle vloeren van de vergaderruimte/kantoren zijn voorzien van luxe laminaat.

Locatie en omgeving bedrijfspand:

De locatie is zeer toegankelijk voor vrachtverkeer of het openbaar vervoer. Het busstation is op 5 loopminuten gelegen. Vanaf Amsterdam en Hoorn is het ongeveer 20 tot max. 30 minuten rijden en is gemakkelijk bereikbaar via de A7 en N-247. Ook Edam en Volendam zijn in de nabijheid gelegen. Verder zit u op 1 minuut loop afstand van het Purmer bos waar u rustig een wandeling kunt maken in de pauze. Vanaf locatie is Amsterdam ca 15 km.

Disclaimer: Ondanks dat deze publicatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld is de Online Bedrijfsmakelaar BV niet aansprakelijk te stellen voor onjuiste of onvolledige informatie die in deze publicatie vermeld staan. Aan deze gegevens kunnen geen rechten worden ontleend.

====================

Alle beschikbare informatie ontvangen?

Benieuwd naar alle beschikbare informatie over dit pand? Vraag dan nu, onder de grote contactbutton, de gratis objectbrochure van de Volume 109 in Purmerend aan en ontvang de objectbrochure binnen 5 minuten in uw mailbox. Uiteraard kunt u ook direct een geheel vrijblijvende bezichtiging met de beheerder van dit pand inplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 70 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
9 april 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Bedrijfsruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1999

Oppervlakten

Oppervlakte
240 m² (in units vanaf 120 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A 1,20

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.