• Verhuurd

Thomas Mannplaats 307 3069 NJ Rotterdam

€ 130 /m²/jaar

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
3 september 2020
Verhuurdatum
11 november 2020
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

TE HUUR
Wij bieden u te huur aan deze representatieve kantoorruimte van circa 280 m² gelegen op de begane grond van een keurig onderhouden kantoorgebouw. Welke onderdeel uitmaakt van een kleinschalig kantorenpark.

LIGGING
De Thomas Mannplaats 307 is gelegen op het kruispunt van de President Wilsonweg en de Martin Luther Kingweg, in de wijk Ommoord. Ommoord is onderdeel van de deelgemeente Prins Alexander. In de nabije omgeving bevindt zich zowel het winkelcentrum Hesseplaats als het winkelcentrum Binnenhof. Het naastgelegen parkeerterrein, behorende bij het kantoorgebouw, biedt voldoende parkeergelegenheid.

BEREIKBAARHEID
De bereikbaarheid per auto (eigen vervoer) en openbaar vervoer is uitstekend te noemen. De op- en afritten van het Rijkswegennet zijn binnen enkele autominuten bereikbaar. Daarnaast ligt het metrostation Hesseplaats op circa zes loopminuten, welke een een directe verbinding heeft met Rotterdam Centraal/Centrum.

VLOEROPPERVLAKTE
Kantoorruimte begane grond ca. 280 m² v.v.o..

VOORZIENINGEN
Voorzieningen kantoorruimte:
- kantoorunits;
- een representatieve entreeruimte;
- pantry;
- te openen ramen;
- sanitaire ruimten;
- kabelgoten ten behoeve van elektra, data en telefoon;
- systeemplafond voorzien van ingebouwde verlichtingsarmaturen;
- air conditioning.

SERVICEKOSTEN
In nader overleg vast te stellen.

HUURPRIJSAANPASSING
Jaarlijks, op basis van de wijziging van het maandprijs-indexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

HUURTERMIJN
5 jaar met aansluitende perioden van telkenmale 5 jaar. Iedere andere termijn in overleg.

HUURBETALING
Vooruit per maand te voldoen.

ZEKERHEIDSTELLING
Ter hoogte van: een betalingsverplichting van 3 maanden huur inclusief BTW te voldoen.

OVERIGE CONDITIES
Algemeen
Al het bovenstaande betreft informatie omtrent de verhuur van de "Thomas Mannplaats 307" te Rotterdam. De informatie is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door Molenaar Bedrijfshuisvesting B.V. geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Omzetbelasting
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste verhuur. Ingeval huurder de BTW niet kan verrekenen zal de huurprijs in overleg met huurder worden verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheden om te opteren voor BTW belaste verhuur.

Huurovereenkomst
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken is opgesteld in januari 2015, met bijbehorende Algemene Bepalingen welke op 17 februari 2015 zijn gedeponeerd bij de griffie van de Rechtbank te Den Haag onder nummer 15/21 met enkele aanpassingen aan verhuurders zijde.

Voorbehoud
Mogelijke huurtransacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaresse van het complex. Tot het moment dat voornoemde goedkeuring verleend is, zijn alle uitgebrachte aanbiedingen geheel vrijblijvend.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 130 per vierkante meter per jaar
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
3 september 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1988

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Kantorenpark
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.