• Verhuurd

Agricolastraat 73 6131 JW Sittard

€ 3.600 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
21 december 2022
Verhuurdatum
16 maart 2023
Looptijd
2½ maand

Omschrijving

OBJECT
Zeer representatieve en karakteristieke kantoorvilla met 8 eigen parkeerplaatsen op geheel beklinkend zijterrein met centrale ligging aan het stadspark van Sittard en op loopafstand van het NS treinstation. De kantoorruimtes zijn verdeeld over 3 verdieping met een totaaloppervlak van ca. 280 m².

LOCATIE
Het object is gelegen in het stadspark van Sittard op loopafstand van het centrum en het NS treinstation. Het stadspark heeft een totale oppervlakte van circa 18 hectare en is in 2000 verklaard tot rijksmonument.

BEREIKBAARHEID
Deze prachtige kantoorvilla is optimaal per auto en openbaar vervoer bereikbaar. De A2 is binnen 10 autominuten bereikbaar alwaar verbindingen naar Maastricht, Antwerpen en Eindhoven. Ook Maastricht-Aachen Airport (MAA) ligt op korte afstand. Het NS treinstation bevindt zich op 10 minuten lopen.

BESTEMMING/BEDRIJFSDOELEINDEN
Er geldt een bestemming 'zakelijke dienstverlening' voor dit object. Dit betekent dat bedrijven, kantoren en instellingen op financieel, juridisch of (ontwerp)-technisch gebied dan wel op het gebied van communicatie en informatie zijn toegestaan. Voor meer informatie omtrent het vigerende bestemmingsplan, verwijzen wij naar de website van ruimtelijkeplannen en bagviewer.

KANTOORRUIMTE

BEGANE GROND (2,89 m hoog)
Entree met met receptiefunctie, meterkast en toegang tot ontvangsthal/wachtruimte met toilet en royale trapopgang. Toegang tot kantoor/vergaderruimte (in totaal ca. 44 m²) waarvan een klein gedeelte middels tussenwand is afgescheiden, directiekamer/kantoor 2 (ca. 31 m²) met veel daglichttoetreding en uitzicht op de parkeerplaats. Aan de achterzijde bevindt zich een ruimte die momenteel in gebruik is als kantine met kitchenette voorzien van vaatwasser, koelkast en boiler.

EERSTE VERDIEPING (2,55 m hoog)
Zes kantoorruimtes variërend van 12 m² tot 26,5 m². Alle ruimtes zijn voorzien van vloerbedekking, databekabeling en systeemplafonds inc.l verlichting. Twee ruimtes hebben toegang tot een tussengelegen kitchenette v.v. koelkast en boiler. Er bevinden zich twee toiletten op deze verdieping.

TWEEDE VERDIEPING
Op de tweede verdieping bevinden zich twee werkplekken van resp. 8 m² en 13 m². De ernaast gelegen serverruimte/technische ruimte is ca 24 m² groot.

BESCHIKBAARHEID
In overleg.

HUURVOORWAARDEN

HUURTERMIJN
Standaard: Vijf jaar (5) en telkens verlengingsperioden van vijf (5) jaar. In onderling overleg kan hiervan afgeweken worden.

BETALINGSWIJZE
Betaling door huurder aan verhuurder geschiedt per maand vooruit. Voor of uiterlijk op de eerste dag van iedere betalingsperiode dient de betalingsverplichting van huurder aan verhuurder te zijn voldaan.

HUURINDEXERING
Indexering van de huurprijs geschiedt jaarlijks op basis van de wijziging van het prijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI) reeks CPI-Alle Huishoudens (2006-100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

ZEKERHEIDSSTELLING
Huurder dient voor of uiterlijk op de huuringangsdatum een bankgarantie (conform model ROZ) ter grootte van minimaal 3 maanden huurpenningen, servicekosten alsmede de hierover verschuldigde omzetbelasting te hebben gesteld. Indien partijen samen overeenkomen dat hiervoor in de plaats een waarborgsom gestort mag worden, dient deze gestort te zijn voorafgaand aan de ingebruikname van het object.

OMZETBELASTING
Huurder is over de huurpenningen alsmede de servicekosten omzetbelasting verschuldigd. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor BTW-belaste huur.

HUUROVEREENKOMST
Standaard model ROZ (Raad voor Onroerende Zaken) met bijbehorende algemene bepalingen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 3.600 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
21 december 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1930

Oppervlakten

Oppervlakte
280 m²
Perceel
500 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
3 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.