• Verhuurd

Ekkersrijt 1325 5692 AJ Son en Breugel

€ 1.750 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 februari 2023
Verhuurdatum
30 maart 2023
Looptijd
4 weken

Omschrijving

Son, Ekkersrijt 1325

Op goede locatie gelegen, fraaie bedrijfsruimte met kantoor, voorzien van heteluchtverwarming en centrale verwarming. Het object is gelegen op bedrijventerrein "Ekkersrijt", beschikt over 2 parkeerplaatsen op eigen terrein en biedt uitstekende aansluitingen op het snelwegennet.

INDELING
BEGANE GROND
EERSTE VERDIEPING
KANTOORRUIMTE

Entree, hal met garderobe welke toegang biedt tot de kantoorruimte op de begane grond.

Kantoorruimte I: Voorzien van pvc stroken, stucwerk wanden, systeemplafond met Tl-lichtarmaturen en rolluiken. Toegang tot pantry en bergruimte onder de trap.

De pantry biedt toegang tot het deels betegelde toilet met fonteintje en mechanische ventilatie, de trapopgang naar de eerste verdieping en een deur naar de tweede kantoorruimte.

Kantoorruimte II: Gelegen op de begane grond. Het betreft een inpandige kantoorruimte voorzien van pvc strokenvloer, behangwanden, keukenblok en systeemplafond met TL-verlichting. Vanuit kantoor II toegang tot de bedrijfsruimte en 2e toilet.

Toilet II:Geheel betegeld toilet voorzien van tegelvloer en staand closet.

BEDRIJFSRUIMTE

Ruime bedrijfshal, ca. 200m2, voorzien van lichtstraat, monolithisch afgewerkte betonvloer en overheaddeur met loopdeur.

De bedrijfshal heeft een vrije hoogte van ca. 5,4m en is verder voorzien van een krachtstroomaansluiting, alarminstallatie en een heater ten behoeve van de verwarming. Via een trap is evenzo een kleine magazijn-/opslagruimte bereikbaar.

KANTOOR

Kantoorruimte III: Gelegen op de 1e verdieping. Voorzien van laminaatvloer, behangwanden, systeemplafond met verlichting en rolluiken. Vanuit de kantoorruimte toegang tot de open kitchenette. De kitchenette is uitgerust met een keukenblok en close-in boiler. Tevens bevindt zich op deze verdieping de opstelling van de
cv-installatie ten behoeve van de verwarming van de kantoorruimte.

OMGEVINGS-FACTOREN
LOCATIE

Het object is gelegen op het bedrijventerrein “Ekkersrijt” aan de rand van Eindhoven, in Son.

BEREIKBAARHEID

Het bedrijventerrein “Ekkersrijt” is uitstekend bereikbaar. De locatie is gelegen in de nabijheid van het snelwegennet, waarbij de op- en afritten van de A2, A58 en A50 op korte afstand gelegen zijn. Daarnaast is ook de J.F. Kennedylaan, de hoofdweg naar de Eindhovense binnenstad en binnenring, snel en eenvoudig te bereiken.

BESTEMMING

Op het bedrijventerrein mogen milieuvriendelijke bedrijven zich vestigen.

TYPE OBJECT

Het betreft een in systeembouw uitgevoerde bedrijfsruimte in een staalconstructie met wandvullingen van metselwerk en een mastieken dak voorzien van een lichtstraat. Het object is goed geïsoleerd.

De onderverdeling van de vloeroppervlakte is als volgt:
- Bedrijfsruimte begane grond: ca. 200m2
- Kantoorruimte begane grond: ca. 50m2
- Kantoorruimte eerste verdieping: ca. 35m2

PARKEREN

Het object beschikt over twee parkeerplaatsen op eigen terrein, welke zijn gelegen aan de voorzijde van het object. Tevens is er in de directe omgeving voldoende parkeergelegenheid aanwezig op de openbare weg.

CONDITIES
HUURTERMIJN

5 jaar.

INDEXERING

Jaarlijks, voor het eerst één jaar na huuringangsdatum, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de consumentenprijsindex (CPI), reeks CPI-werknemers Laag (2006 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). De huurprijs zal nimmer minder bedragen dan de huurprijs van het voorgaande jaar.

HUURBETALING

Per maand vooruit.

BTW

De huurprijs wordt verhoogd met BTW.

OPZEGTERMIJN

6 maanden voorafgaande aan de expiratiedatum, wederzijds.

ZEKERHEIDSSTELLING

Doorlopende bankgarantie/waarborgsom ter grootte van 3 maanden huur inclusief servicekosten en inclusief BTW.

• De brochure is samengesteld om u een indruk te geven van het object. Hoewel wij bij het maken van de omschrijvingen en tekeningen zorgvuldig te werk gaan, kunnen geen rechten worden ontleend aan onjuistheden enz. Deze informatie moet beschouwd worden als een uitnodiging tot het doen van een bod of om in onderhandeling te treden.

Heeft u naar aanleiding van deze brochure nog vragen of wilt u geheel vrijblijvend informatie over een van onze andere diensten, aarzelt u dan niet om contact met ons op te nemen. We helpen u graag verder!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.750 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.550 per maand
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1979

Oppervlakten

Oppervlakte
50 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer en toilet

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.