• Verhuurd

Alexanderstraat 4 5038 XW Tilburg

€ 2.500 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
20 juli 2022
Verhuurdatum
30 september 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

WINKEL- OF KANTOORRUIMTE GELEGEN OP ZEER CENTRALE LOCATIE IN HET CENTRUM VAN TILBURG

ALGEMEEN
Tilburg is met ruim 200.000 inwoners de 6e stad van Nederland. Tilburg is economisch gezien een succesvolle regio in Nederland welke ieder jaar groeit en zich snel verder ontwikkeld. Tilburg is zeer goed bereikbaar. De ring van Tilburg en de ringbanen zorgen rondom en binnen de stad voor een goede verbinding met de snelwegen richting Eindhoven, Breda en Den Bosch en Waalwijk. Het Centraal NS-station ligt tegen de rand van het stadscentrum. De nabijheid van goede infrastructuur, onderwijsinstellingen, legio winkels, uitgaansmogelijkheden, evenementen en andere voorzieningen is voor de mensen die hier wonen en werken een groot pluspunt.

LOCATIE
Het pand is gelegen op een zeer centrale locatie in het bruisende centrum van Tilburg aan een zijstraat van dé winkelstraat, de Heuvelstraat. De Alexanderstraat is de verbinding tussen enerzijds de Heuvelstraat en anderzijds het Stadhuisplein/de Stadhuisstraat. Het gebied rondom het stadhuis, waar de Alexanderstraat deel van uitmaakt, is de laatste jaren sterk ontwikkeld. Nationale en internationale ketens hebben zich inmiddels gevestigd in de directe omgeving van het pand, denk hierbij aan Primark, Bomont, Esprit en The Chocolate Company. Ook de infrastructuur, pleinen en gebouwen zijn in de afgelopen jaren vernieuwd. Dit jaar zullen de bouwwerkzaamheden aan de Emma Passage en Frederikstraat voltooid worden waardoor dit deel van de binnenstad haar geplande impuls heeft gekregen. De Alexanderstraat ligt écht midden in het centrum en zorgt voor de verbinding tussen het vernieuwde deel van de binnenstad en dé winkelstraat van Tilburg, al met al, dit is een unieke kans om u in het meest bruisende gebied van Tilburg te vestigen.

OBJECT
Momenteel is het pand in gebruik door OTTO Workforce als kantoorruimte. OTTO heeft echter een nieuwe locatie gevonden waardoor onderhavige ruimte beschikbaar komt voor een nieuwe huurder. Naast het huidige gebruik als kantoorruimte kan het pand voor meerdere doeleinden worden bestemd zoals detailhandel, recreatie, sport, dienstverlening, recreatie of cultuur. U komt binnen in een net afgewerkte ruimte van ca. 114 m² zonder muren of scheidingswanden, achterin het pand bevindt zich een pantry ruimte, berging, toilet met portaal een vergaderruimte en een spreekkamer. Door de glazen scheidingswanden geeft de ruimte een zeer open uitstraling. De frontbreedte bedraagt ca. 6,4 meter.

OPPERVLAKTE
171 m² VVO volgens NEN 2580 meting

VOORZIENINGEN
- Energieklasse A++
- Pantry
- Radiatoren
- Mechanische luchtbehandeling
- Systeemplafond met armaturen
- Glazen scheidingswanden
- Frontbreedte van ca. 6,4 m
- Goede algehele afwerkingsgraad
- Toilet met portaal

PARKEREN
In de directe omgeving zijn een breed aanbod aan (betaalde) parkeermogelijkheden aanwezig.

HUURPRIJS
€ 2.500,- per jaar exclusief servicekosten en BTW.

HUURPERIODE
5 + 5 jaar

SERVICEKOSTEN
N.v.t.

OPLEVERDATUM
Aanvaarding in overleg.

OVEREENKOMST
Volgens het model van de Raad voor Onroerende Zaken ROZ met de bijbehorende algemene bepalingen en nodige aanvullingen.

INDEXERING
Jaarlijkse indexering voor het eerst één jaar na huuringangsdatum op basis van de consumenten prijs index reeks 'alle huishoudens' samengesteld door het Centraal Bureau voor de Statistiek CBS (2015=100).

ZEKERHEIDSSTELLING
Ter zake van een huurovereenkomst is een bankgarantie of waarborgsom verschuldigd ten bedrage van drie maanden huur, servicekosten en de verschuldigde omzetbelasting.

OMZETBELASTING
Over de te huren ruimte wordt omzetbelasting in rekening gebracht.

HUURBETALING
De huur dient per maand vooruit te worden voldaan door middel van automatische incasso.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 2.500 per maand
Aangeboden sinds
20 juli 2022
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Winkel
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1983

Oppervlakten

Oppervlakte
171 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag

Energie

Energielabel
A++

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.