• Verhuurd

Straelseweg 99 5911 CN Venlo

€ 750 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
11 januari 2021
Verhuurdatum
1 november 2021
Looptijd
9½ maand

Omschrijving

Bedrijfsruimte te huur, gesitueerd op de begane grond van een uniek monumentaal pand.

Het betreft hier een pand ideaal voor kapsalon, praktijkruimte, nagelstudio, schoonheids- specialiste en dergelijke. Momenteel is de bedrijfsruimte ingericht als kapsalon met 3 knipplaatsen en 2 was units. De huidige inventaris is in overleg ter overname.

Het object is gelegen nabij het centrum van Venlo en is uitstekend te bereiken met zowel eigen als met het openbaar vervoer. In de omgeving van de locatie bevinden zich diverse parkeervoorzieningen en parkeergarages.

De bedrijfsruimte heeft een verhuurbare oppervlakte van ca. 60m². Het is een ruimte met veel lichtinval aan de voorzijde van het pand. Er is een eenvoudige keukeninrichting aanwezig en een toiletruimte. Op de vloer ligt een pvc vloer, de wanden zijn gestuct en er is een verlaagd plafond aanwezig. Er zijn zelfstandige gas-/water-/elektrameters aanwezig en het pand is voorzien van een eigen kelder. Hier is de HR combi cv ketel geïnstalleerd.

LOOPTIJD:
voorkeur 5 jaren (waarvan eerste jaar proefjaar)+ 5 optie jaren.

BTW - BELASTE VERHUUR:
Verhuurder opteert voor met BTW -belaste verhuur. Indien huurder niet voldoet aan de wettelijke criteria (90% BTW norm) dan zal er een BTW -vervangende opslag gehanteerd worden, zodanig dat verhuurder gecompenseerd wordt wegens het niet kunnen verrekenen van de BTW op de investeringen, alsmede de BTW op de exploitatiekosten.

WAARBORGSOM:
Conform het ROZ-model ten bedrage van 3 maanden huur te vermeerderen met BTW.

INDEXERING:
Jaarlijks overeenkomstig het maand prijsindexcijfer volgens het consumentenprijsindexcijfer (CPI) reeks ''alle huishouders'' (2006 = 100), gepubliceerd door het CBS.

HUURCONTRACT:
Standaard model ROX- contract model (kantoorruimte/bedrijfsruimte) met bijbehorende Algemene Bepalingen (laatste versie).

Aanvaarding:
Per direct.

Deze aanbieding is geheel vrijblijvend en wordt gedaan onder voorbehoud (schriftelijke) goedkeuring en ondertekening door (directie)eigenaar/eigenaresse/huurder/onderhuurder/opdrachtgever.
Alle gegevens zijn met zorg samengesteld. Ten aanzien van eventuele onjuistheden en/of wijzigingen kunnen wij echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaarden.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 750 per maand
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
11 januari 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1915

Oppervlakten

Oppervlakte
60 m²
Perceel
245 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 1500 m tot 2000 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.