• Verhuurd

3e Industriestraat 25 H 3133 EJ Vlaardingen

€ 1.850 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
23 november 2021
Verhuurdatum
8 december 2021
Looptijd
2 weken

Omschrijving

Op het bedrijventerrein “Groot-Vettenoord” in Vlaardingen is per direct een bedrijfsunit van ca. 240 m² verdeeld over twee verdiepingen beschikbaar voor de verhuur.

BEDRIJFSRUIMTE
Het betreft een bedrijfsunit met volledige betonnen verdiepingsvloer. De begane grond is ca. 120 m2 groot en is onder meer voorzien van:
• Elektrische overheaddeur (3.90 m breed);
• Gasgestookte heater;
• Verlichting;
• Een entresolvloer van ca. 45 m2;
• Vrije hoogte van 4,48 m en 2,25 m onder de entresolvloer;
• Toiletruimte;
• Brandblusmiddelen;
• Alarminstallatie.

Via een houten trapopgang is de betonnen verdiepingsvloer van eveneens ca. 120 m2 te bereiken, welke volledig is ingericht als kantoorruimte. De ruimte is ingedeeld in 5 afsluitbare ruimtes en is onder meer voorzien van:
• 2 airco-units;
• Cv ketel en verwarming d.m.v. radiatoren;
• Lichtstraten;
• Pantry voorzien van gasfornuis en koelkast;
• Verlaagd plafond met lichtarmaturen;
• Toiletruimte;
• Te openen ramen;
• Dakluik.

PARKEREN
De unit is voorzien van 2 parkeerplaatsen aan de voorzijde.

LIGGING EN BEREIKBAARHEID
Het object is gelegen op bedrijventerrein Groot-Vettenoord in Vlaardingen. Daarmee is het object centraal gelegen in Vlaardingen en gunstig gelegen ten opzichte van diverse uitvalswegen.

Via de Marathonweg is onder meer afslag 8 Vlaardingen-West binnen enkele autominuten bereikbaar. Via de Deltaweg en de Schiedamsedijk is Rijksweg A4 – Afslag Benelux eveneens zeer goed bereikbaar.

Op ongeveer een kilometer afstand is het metrostation Vlaardingen-centrum gelegen. Alwaar de metroverbinding Rotterdam-Hoek van Holland langs rijdt. Deze metroverbinding sluit tevens goed aan op de regionale busverbindingen.

BOUWJAAR
Het pand is in 2004 gebouwd en opgeleverd.

BESTEMMING
Conform vigerend bestemmingsplan “Groot Vettenoord en het volkstuinencomplex” is het complex bestemd als “Bedrijventerrein” en is bedrijvigheid toegestaan tot en met categorie 3.2.

ENERGIELABEL
Het object beschikt over Energielabel A en is geldig tot en met 21 maart 2028.

HUURPRIJS
De huurprijs van het object bedraagt € 1.850,- per maand vrij van BTW.

SERVICEKOSTEN
Geen. Huurder dient voor eigen rekening en risico zorg te dragen voor de contracten met de desbetreffende nutsbedrijven en overige instanties.

BESCHIKBAAR
Het object is per direct beschikbaar.

HUURGARANTIE
Een bankgarantie of waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van drie maanden huur.

HUURINGANGSDATUM
In overleg.

HUURTERMIJN
5 jaar met een aansluitende verlengingsperiode van telkens 5 jaar. Andere termijnen zullen te allen tijde met de eigenaar besproken dienen te worden.

HUUROVEREENKOMST
De te sluiten huurovereenkomst zal worden opgemaakt conform het model dat door de Raad van Onroerende Zaken met bijbehorende Algemene Bepalingen is vastgesteld in februari 2015.

HUURBETALING
Per maand vooruit.

HUURPRIJSHERZIENING
Jaarlijks, voor het eerst één jaar na datum huuringang, op basis van de wijziging van het maandindexcijfer volgens de consumentenprijs index (CPI) reeks alle huishoudens (2015 = 100), gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS), met dien verstande, dat de huurprijs nimmer zal dalen beneden de laatst geldende huurprijs.

OMZETBELASTING
Over de huurprijs is BTW verschuldigd. Uitgangspunt bij het tot stand komen van een huurovereenkomst is, dat huurder het gehuurde voor 90% of meer gebruikt voor met BTW belaste prestaties. Huurder zal zich zoveel als in zijn vermogen ligt inspannen om ervoor te zorgen dat niet van dit standpunt wordt afgeweken. Indien op enig moment een situatie aan de zijde van de huurder intreedt waardoor geen recht meer wordt gedaan aan dit uitgangspunt, is huurder gehouden om het daaruit voor verhuurder voortvloeiende nadeel te vergoeden.

COURTAGE
Indien door bemiddeling van GW Batenburg Bedrijfshuisvesting bij dit object een transactie tot stand wordt gebracht, dan zult u ons hiervoor geen kosten of courtage verschuldigd zijn.

VOORBEHOUD
Eventuele transacties dienen ter goedkeuring voorgelegd te worden aan opdrachtgever c.q. eigenaar van het gebouw.

ALGEMEEN
De informatie omtrent voormeld onroerend goed is met zorg samengesteld, maar voor de juistheid ervan kan door GW Batenburg Bedrijfshuisvesting geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Nadrukkelijk is vermeld dat deze informatieverstrekking niet als een aanbieding of offerte mag worden beschouwd.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.850 per maand
Aangeboden sinds
23 november 2021
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Bedrijfshal
Mogelijke functie(s)
Kantoorruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2004

Oppervlakten

Oppervlakte
120 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
2 bouwlagen
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer, heater, toilet, pantry, airconditioning, inbouwarmaturen en te openen ramen

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 2000 m tot 3000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.