• Verhuurd

van Arembergelaan 157 2274 BS Voorburg

€ 249.500 k.k.

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 oktober 2020
Verhuurdatum
25 november 2020
Looptijd
6 weken

Omschrijving

Turn-key kantoor-/praktijkruimte, gelegen op de begane grond van een drielaags portiekgebouw met beknopte plaats aan de achterzijde. De ruimte verkeert intern in goede staat van onderhoud en is zonder meerkosten te betrekken! Gelegen op een prominente zichtlocatie te Voorburg Noord aan de Van Arembergelaan, in een kleinschalig wijkwinkelgebied.
Uiteraard is het object uitermate geschikt ten behoeve van gebruik als kantoor, maar door de indeling is deze ruimte ook zeer geschikt ten behoeve van alternatieve bestemmingen, waaronder gebruik in de (para-)medische sfeer! Tevens kent het object een woonbestemming, waardoor er tevens een omgevingsvergunning kan worden aangevraagd voor transformatie naar wonen of kantoor aan huis.

Locatie & bereikbaarheid:
Het object bevindt zich aan de Van Arembergelaan, in het kleinschalige winkelgebied Van Arembergelaan met een aantal winkels en zakelijke dienstverleners alsmede horeca waaronder CUP met de lekkerste koffie van Voorburg. De locatie is uitermate goed te bereiken, op- en afritten naar het Rijskwegennet bevinden zich op nog geen 3 minuten rijden en bushaltes bevinden zich op nog geen 100 meter afstand van het object. Tevens is het NS-Station Laan van Nieuw Oost Indië op ca. 700 meter van het pand gelegen. Voor de deur en in de omliggende straten kan aan de openbare weg gratis met blauwe schijf of met parkeervergunning geparkeerd worden.

Bestemming:
Conform het vigerende bestemmingsplan heeft het object als bestemming: 'gemengd' en mag het worden gebruikt ten behoeve van de navolgende doeleinden:
a. detailhandel, met uitsluiting van detailhandel in volumineuze goederen en met inbegrip van detailhandel ondersteunende
horeca;
b. dienstverlenende bedrijven of instellingen met of zonder baliefunctie;
c. kantoren;
d. maatschappelijke voorzieningen;
e. wonen, met inbegrip van een aan huis verbonden beroep;
Koper dient zich voor diens rekening en risico van de vergewissen dat het door koper beoogde gebruik past binnen het vigerende bestemmingplan.

Oppervlakte:
Begane grond: 71,3 m² VVO

N.B.: Exact ingemeten, er is een meetstaat aanwezig. koper wordt tevens in de gelegenheid gesteld om het exacte metrage zelf nogmaals vast te (laten) stellen.

Indeling (globaal):
Entree, gang waaraan meterkast, ruime archiefruimte/berging en modern toilet met vrijhangend closet en fonteintje. Voorzijkamer, ruime kamer aan de voorzijde en eveneens ruime kamer aan de achterzijde met openslaande deuren naar de achterplaats (ca. 10 m²). Aan de achterzijde gelegen keuken met modern keukenvlok voorzien van vaatwasser en in een nis geplaatste koelkast, deur naar de achterplaats.

Oplevering:
De ruimte wordt 'as-is, where-is' opgeleverd, vrij van huur en gebruik.
Het gebouw is o.a. voorzien van:
- modern toilet met fonteintje;
- keuken met net blok voorzien van vaatwasser & koelkast.
- Achterzijde voorzien van dubbele beglazing, voorzijde enkel glas;
- verwarming en koeling middels airconditioning middels split-units in diverse ruimtes;
- vloeren voorzien van grote zwarte plavuizen;
- stucplafonds voorzien van inbouwspots;
- uitgebreide elektrische installatie;
- beknopte achterplaats.

Datum oplevering:
In overleg, de oplevering kan, indien gewenst, spoedig plaatsvinden.

Koopsom:
€ 249.500,- kosten koper

BTW:
De verkoop zal worden vrijgesteld van BTW.

Kadaster:
gemeente Voorburg, sectie F, nummer 7010, appartementsindex 7

Eigendomssituatie:
Eigen grond

Vereniging van eigenaren:
1/6e aandeel in een actieve vereniging van eigenaren, bijdrage € 59,36 per maand, onderhoudsreserve aanwezig.

In de koopovereenkomst zullen de navolgende clausules worden opgenomen:

Materialen:
Het is koper bekend dat ten tijde van de bouw van de hiervoor omschreven onroerende zaak het normale gebruik was dat materialen werden gebruikt, welke thans uit het oogpunt van milieuaspecten niet meer (mogen) worden toegepast, zoals asbesthoudende en/of loodhoudende materialen. Voor zover deze en/of vergelijkbare materialen nog aanwezig zijn, wordt dit door koper geaccepteerd.

Ouderdom:
Koper verklaart ermee bekend te zijn dat de hiervoor omschreven onroerende zaak meer dan 80 jaar oud is, wat betekent dat de eisen die aan de bouwkwaliteit gesteld mogen worden aanzienlijk lager liggen dan bij nieuwe onroerende zaken. Tenzij de verkoper de kwaliteit ervan gegarandeerd heeft, staat verkoper niet in voor de vloeren, de leidingen voor elektriciteit, water en gas, de riolering en de afwezigheid van doorslaand of optrekkend vocht. Bouwkundige kwaliteitsgebreken worden geacht niet belemmerend te werken op het in artikel 5.3 van de koopakte en in artikel 7:17 lid 2 BW omschreven gebruik.

Bouwtechnische keuring:
Koper wordt in de gelegenheid gesteld de onroerende zaak voor het sluiten van de koopovereenkomst te laten keuren door een erkend bouwtechnisch bureau om eventuele bouwkundige gebreken vast te stellen, dan wel de onroerende zaak te laten controleren op de aanwezigheid van asbesthoudende materialen en/of grond op enige verontreiniging te laten onderzoeken. Koper heeft hier wel/geen gebruik van gemaakt.

Vloeroppervlakte:
NVM Makelaars maken bij het opmeten van het verhuurbaar vloeroppervlak (VVO) gebruik van de NVM-meetinstructie. Deze is gebaseerd op NEN2580 en is bedoeld om een uniforme manier van meten toe te passen voor het geven van een indicatie van het VVO. De NVM-meetinstructie sluit verschillen in meetuitkomsten niet uit, door bijvoorbeeld interpretatieverschillen, afrondingen, meetfouten of beperkingen bij het uitvoeren van de meting. Ondanks dat bij het opmeten de benodigde zorgvuldigheid is betracht, is het opgegeven VVO indicatief en kunnen daaraan geen rechten worden ontleend. Koper mag het gekochte, voor het tekenen van de koopovereenkomst, zelf op (laten) meten om het VVO vast te (laten) stellen, koper heeft hiervan wel/geen gebruik gemaakt. Het bepaalde in artikel 7:17 lid 6 BW is onverminderd van kracht.

Waarborgsom of bankgarantie:
Ter grootte van 10% van de koopsom, te voldoen bij de notaris, uiterlijk twee weken na ondertekening van de koopovereenkomst.

Koopovereenkomst:
Na het bereiken van wilsovereenstemming zullen de gemaakte afspraken worden vastgelegd in een koopovereenkomst conform het Model van de Nederlandse Vereniging van Makelaars en Vastgoeddeskundigen NVM, model voor Bedrijfs Onroerend Goed.

Kenmerken

Overdracht

Vraagprijs
€ 249.500 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
9 oktober 2020
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1931

Oppervlakten

Oppervlakte
71 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, te openen ramen, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m, snelwegafrit op 500 m tot 1000 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

NVM makelaar

Brix Makelaars

Bel 070-3222269

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.