• Verhuurd

Steenweg 17 B. 4181 AJ Waardenburg

€ 995 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
10 juli 2020
Verhuurdatum
12 mei 2023
Looptijd
34 maanden

Omschrijving

136 m² kantoorruimte op zichtlocatie

In het moderne kantoor gebouw De Waardenburcht is op de begane grond 136 m² kantoorruimte beschikbaar in de rechtervleugel. Het gebouw is gelegen direct aan de rotonde welke de provinciale weg aansluit op de Rijksweg A2.

HUURPRIJS:
€ 995,= per maand excl. BTW en servicekosten
€ 1.300,= per jaar excl. BTW voor de parkeerplaatsen

INDELING:
Gemeenschappelijke entree, representatieve hal met natuurstenen vloer en brievenbussen, toegang eigen kantoor aan de rechterzijde van de hal ingedeeld met 2 kantoorkamers, een open werkkantoor en een representatieve vergaderruimte aan het einde van de gang, voorts een toilet en een eenvoudige keukenruimte met pantry en achterentree.

OVERIGE:
* Bij deze ruimte behoren 4 parkeerplaatsen. 2 parkeerplaatsen bevinden zich aan de voorzijde van het pand, 2 parkeerplaatsen bevinden zich op het naastgelegen terrein. Meer parkeergelegenheid is beschikbaar op het terrein van De Arend (andere zijde van de weg). Indien men meer parkeerplaatsen wenst bij te huren is dat tegen vergoeding mogelijk.
* De ruimte is intern keurig afgewerkt met scheidingswanden, vloerbedekking, systeemplafonds met verlichting en kabelgoten. Deze afwerking is achtergelaten door de vorige huurder en maakt geen deel uit van het gehuurde. Dat wil zeggen: vervanging of onderhoud van een van deze zaken is voor rekening van de huurder.
* Betaling: per maand vooruit.
* De servicekosten bedragen € 45,= per m² per jaar en omvatten een vergoeding voor verbruik gas, water, elektra, bemetering gasverbruik, groenonderhoud, schoonmaak algemene ruimten, glasbewassing buitenzijde pand, liftonderhoud en keuring, onderhoud brandmeldinstallatie en inbraakinstallatie,
vervanging lampen e.d. algemene ruimten, Abonnement centrale meldkamer, onderhoud blusmiddelen, onderhoud inspecties gebouw gebonden installaties.
* Onderhoud algemene ruimten t.l.v. huurder.
* Het gebouw De Waardenburcht is in 2003 gebouwd en bestaat uit 4 bouwlagen met aan weerszijde van de entree huurders. Medehuurders in het gebouw zijn onder andere Megaborn Traffic Development, Identify International en Van Boxtel.
* Het object wordt aangeboden onder voorbehoud van gunning door de eigenaar.
* Huurprijsaanpassing: jaarlijks op basis van het consumptie prijsindexcijfers voor alle huishoudens (CPI, als vastgesteld door het CBS).
* Bankgarantie: er wordt een bankgarantie gevraagd ter grootte van 3 maanden huur verhoogd met BTW en servicekosten.
* Huurovereenkomst: conform standaard huurovereenkomst NVM, vastgesteld door Raad van Onroerende zaken.
* Uitgangspunt is BTW-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde BTW- percentage. Indien huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

LOCATIE:
De (voormalige) gemeente Neerijnen, waar Waardenburg onderdeel van uitmaakt, is in 2018 gefuseerd met gemeente Geldermalsen en Lingewaal. Gezamenlijk voeren zij van 2019 de nieuwe naam gemeente West Betuwe.
Zoals de naam al aangeeft, ligt het gebied van de nieuwe gemeente in het uiterste westen van wat we nu als de Betuwe beschouwen. Daarnaast vormt de gemeente het meest westelijk deel van de provincie Gelderland.

De dichtstbijzijnde stations zijn Tiel, Geldermalsen en Zaltbommel. Waardenburg is uitstekend bereikbaar door de ligging vlakbij de Rijkswegen A2 en A15 en het Knooppunt Deil.

Het dorp Waardenburg beschikt over een kleine winkelkern met onder andere een supermarkt, slager, bakker, cafetaria, bloemenwinkel.

ALGEMEEN:
Het object valt als onderdeel van de gebouwde omgeving onder het bestemmingsplan Bedrijventerrein Slimwei. In dit plan zijn een aantal bepalingen opgenomen m.b.t. grootte, ligging en gebruik van het erf, hoofd- en bijgebouwen alsmede van de aangelegen percelen.
Voor inzage van het bestemmingsplan van dit pand verwijzen wij u naar de website ruimtelijkeplannen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 995 per maand
Oorspronkelijke huurprijs
€ 1.075 per maand
Servicekosten
€ 45 per vierkante meter per jaar (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Zorginstelling
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2003

Oppervlakten

Oppervlakte
136 m²
Perceel
1.575 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Mechanische ventilatie en inbouwarmaturen

Energie

Energielabel
B 1,11

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Bereikbaarheid
NS Intercitystation op 3000 m tot 4000 m en snelwegafrit op minder dan 500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.