• Verhuurd

Hulsenboschstraat 9 4251 LR Werkendam

€ 1.250 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
9 november 2020
Verhuurdatum
30 maart 2021
Looptijd
4½ maand

Omschrijving

Hulsenboschstraat 9 | Royale kantoorruimte van 195 m2 in prominent kantoorgebouw op goed zichtbare locatie op bedrijventerrein Bruine Kilhaven in Werkendam.

ALGEMEEN
Direct langs een van de doorgaande straten op het bedrijventerrein bieden wij u deze kantoorruimte aan op de eerste verdieping. De kantoorruimte is gesitueerd in een fraai opgetrokken kantoorpand wat gerealiseerd is in 2009. Het kantoorpand is zo ingericht dat het voor meerdere gebruikers huisvesting kan dienen. Het pand beschikt rondom over parkeergelegenheid en tevens is er de mogelijkheid om langs de openbare weg te parkeren.

Het betreft circa 195 m2 kantoorruimte op de eerste etage, inclusief aandeel in de gemeenschappelijke ruimten. In totaal zijn er een 4-tal kantoorkamers, die zijn afgescheiden middels fraaie glaswanden met deels melkglas. De gemeenschappelijke ruimten bestaan uit de entree, verkeersruimten, spreekkamer, keuken en sanitaire ruimten.

STERKE PUNTEN
- Luxe afgewerkt
- Veel daglichtinval
- Courante kamerindeling
- Zelfstandig te gebruiken
- Deelhuur bespreekbaar

OPPERVLAKTEN
- Ca. 195 m2 kantoorruimte op de eerste verdieping
De vermelde metrages zijn uitsluitend indicatief. Het object is niet conform de meetnorm van het normblad NEN2580 ingemeten en derhalve kan geen enkel recht worden ontleend aan de genoemde metrages.

BOUWAARD
Het object is gebouwd in 2007. De constructie van het gebouw betreft een betonconstructie met betonnen vloerdelen. Het dak betreft een plat dak welke is afgewerkt met bitumen dakbedekking. De gevels zijn opgetrokken middels metselwerk in spouw. In de zomer 2020 zijn rondom de gevels voorzien van nieuw voegwerk.

Op de begane grond bevindt zich een ruime entree. Links van de entreehal bevindt zich het trappenhuis met lift. De kantoorkamers zijn gesitueerd op de eerste verdieping. De eerste verdieping bestaat uit een centrale gang. Aan de voorzijde bevindt zich de pantry en de toiletten. Tevens bevindt zich hier de spreekkamer welke gemeenschappelijk gebruikt wordt.

De gang bevindt zich in het midden van het gebouw. Aan weerszijden bevinden zich de kantoorkamers welke afgescheiden zijn met glazen wanden.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het object wordt opgeleverd inclusief o.a.
- Volledig elektrische installatie
- Databekabeling
- Kamerindeling
- Plafondafwerking d.m.v. systeemplafond
- Inbouwarmaturen
- Vloerafwerking
- Verwarming
- Keuken
- Sanitaire voorzieningen

PARKEREN EN TERREIN
Het terrein is verhard en biedt ruim voldoende mogelijkheid voor parkeren.

BESTEMMING EN GEBRUIKSMOGELIJKHEDEN
Bedrijfsbestemming waarbij bedrijven zijn toegestaan tot en met categorie 3.2. Te gebruiken als kantoorruimte.

LOCATIE EN BEREIKBAARHEID
Het bedrijfsobject is gesitueerd op bedrijventerrein “de Bruine Kilhaven”. Het betreft een net onderhouden bedrijventerrein met regionale bekendheid. Het bedrijventerrein heeft het keurmerk “Veilig Ondernemen” en is buiten werktijden afgesloten met slagbomen en kentekenregistratie. Bij het bedrijventerrein bevindt zich een uitstekende horecagelegenheid en een tweetal brandstofverkooppunten.

KADASTER
Werkendam – P – 1319

HUURPRIJS
€ 1.250,-- per maand, exclusief btw

SERVICEKOSTEN
€ 120,00 per maand, exclusief btw

AANVAARDING
Medio februari.

NUTSKOSTEN
Huurder betaald middels een voorschot inbegrepen in de servicekosten maandelijks voor de kosten voor energie. Jaarlijks vindt er door de verhuurder verrekening plaats.

ONDERMAAT/OVERMAAT
Indien de opgegeven grootte (ondermaat/overmaat) van de onroerende zaak niet juist is, kan geen van de partijen daar rechten aan ontlenen.

HUURTERMIJN
5 (vijf) jaar met een verlengingsperiode van 5 (vijf) jaar. In overleg zijn eventueel ook kortere huurperioden bespreekbaar.
HUUROVEREENKOMST
In geval van verhuur van een kantoorruimte en andere bedrijfsruimte i de zin van artikel 7:230a BW zal er een huurovereenkomst worden opgesteld gebaseerd op het model ROZ Huurovereenkomst en andere bedrijfsruimte in de zin van artikel 7:230 BW.

OMZETBELASTING
Uitgangspunt is btw-belaste verhuur. Derhalve dient bovengenoemd bedrag te worden vermeerderd met het van toepassing zijnde btw-percentage. Indien de huurder niet aan het 90% criterium voldoet, zal er van rechtswege sprake zijn van omzetbelasting vrijgestelde verhuur. Alsdan wordt de overeengekomen kale huurprijs, exclusief omzetbelasting, zodanig verhoogd dat het voor verhuurder ontstane nadeel volledig wordt gecompenseerd.

HUURPRIJSAANPASSING
De huurprijs zal jaarlijks, voor het eerst één jaar na de ingangsdatum van de huurovereenkomst, worden aangepast op basis van het maandprijsindexcijfer volgende de consumentenprijsindex (CPI) reeks alle huishoudens (2015=100), dan wel de meest recente tijdbasis, gepubliceerd door het CBS. De nieuwe huurprijs zal nimmer lager zijn dan de laatst geldende huurprijs.

ZEKERHEIDSSTELLNG
Bankgarantie of waarborgsom ter grootte van drie maanden huur vermeerderd met de eventuele voorschotten c.q. servicekosten en de over het totaal verschuldigde omzetbelasting.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 1.250 per maand
Servicekosten
€ 120 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
9 november 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2007

Oppervlakten

Oppervlakte
195 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.