• Verhuurd

Lange Nobelstraat 10 4301 HE Zierikzee

Huurprijs op aanvraag

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
29 juni 2021
Verhuurdatum
1 juli 2022
Looptijd
12 maanden

Omschrijving

Hoogwaardige commerciële ruimte in het voormalig ING kantoor in het centrum van Zierikzee.

De beschikbare ruimte is gelegen op de begane grond en is maar liefst 346 m2 VVO groot. De eerste verdieping wordt momenteel getransformeerd naar luxe appartementen. Het object behoort tot een van de vele monumenten in Zierikzee waardoor het een prachtige statige uitstraling heeft.

Zierikzee is een prachtig stadje op het eiland Schouwen-Duiveland, ca. 15 kilometer van de bekende badplaatsen Haamstede en Renesse. Zierikzee bruist dan ook van het toeristisch leven met name in de vakantie perioden. Zierikzee heeft vanwege haar goede voorzieningenniveau een belangrijke streekfunctie op Schouwen-Duiveland.

Het gebouw staat op een zeer interessante locatie en heeft dagelijks honderden passanten. Het gebouw is in de vorige situatie in gebruik genomen door de ING bank. Hierdoor zijn alle ruimtes van kwalitatieve hoogwaardige afwerking. Het gebouw, de bestemming en de indeling leent zich uitstekend voor diverse mogelijkheden. Het object is zowel in gebruik te nemen door één of meerdere partijen die op een toplocatie een kantoorruimte zoeken, op zoek zijn naar winkelruimte of bijvoorbeeld een fitnesscentrum in Zierikzee willen beginnen. Deze mooie open ruimte in combinatie met het bestemmingsplan ‘Centrum’ maakt dit allen mogelijk!

Het pand is praktisch naast de Albert Heijn gelegen, waar een grote openbare parkeerplaats aan de achterzijde is gesitueerd. Daarnaast heeft het object diverse parkeerplaatsen op eigen terrein.
Al met al; Een prachtig statig pand met een groot scala aan mogelijkheden, een uitstekend bereikbare locatie met veel traffic/passanten, diverse faciliteiten in de directe omgeving en een tal van parkeermogelijkheden.

In het kort:
- Lange Nobelstraat 10 4301 HE in Zierikzee
- Huurprijs op aanvraag
- Deelverhuur bespreekbaar
- Totaal 346 m2 VVO
- Parkeerplaatsen op eigen terrein

Locatie:
Zierikzee is een stad in de Gemeente Schouwen-Duiveland in de Nederlandse provincie Zeeland. Zierikzee stelt sinds 1 januari 2020 ca. 11.460 inwoners. Zierikzee is tevens grootste plaats van de gemeente Schouwen-Duiveland. Zierikzee staat bekend als monumenten stad, met maar liefst 568 monumenten! De gemeente is flink bezig met het uitbreiden en moderniseren van de stad. De woonwijken binnen de grachten worden vernieuwd en wordt er buiten de grachten flink bijgebouwd. De gemeente is voornemens om de jachthaven uit te breiden en ondernemers de kans te geven om binnen of aan de rand van de stad uit te breiden. Zierikzee hoopt hiermee het aantal toeristen dat de stad bezoekt aanzienlijk te verhogen.

Indeling:
Zodra u het object binnenstapt ziet u in de huidige situatie een grote open ruimte oftewel de aankomst hal. Aan de linkerzijde is een afgesloten hoek waar zich in de geldautomaat/ kluis bevond. Naast deze ruimte is een lange balie gesitueerd met aansluitende toiletunits.
Aan de rechterzijde zijn twee spreekkamers gesitueerd. Deze spreekkamers zijn evenals de rest van het object strak afgewerkt en voorzien van glazen wanden. Aan de rechterzijde is tevens ook een deur te zien. Achter deze deur is een hal met toegang tot nog twee spreekkamers en of kantoren, een berging en een grotere ruimte welke zich uitleent voor diverse invulmogelijkheden. Vanuit deze laatste ruimte heeft u zicht op de parkeerplaats aan de achterzijde van het object.
Terug aangekomen in de aankomst hal heeft u recht tegenover de entree de mogelijkheid tot het betreden van de privé parkeerplaats aan de achterzijde.

Bestemming:
Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan ‘Bebouwde Kom Zierikzee’. De bestemming is ‘Centrum’. Deze gronden zijn bestemd voor:
a. detailhandel, met uitzondering van perifere detailhandel;
b. kantoren;
c. dienstverlening;
d. maatschappelijke voorzieningen;
e. kleinschalige bedrijfsactiviteiten als bedoeld in categorie 1 van de als bijlage bij
deze regels opgenomen ‘Staat van Bedrijfsactiviteiten’;
f. ondersteunende horeca bij detailhandel, waarbij de oppervlakte van ondersteunende
horeca-activiteiten niet meer mag bedragen dan 25% van het totale verkoopvloeroppervlak
met een maximum van 50 m2.

Kadastrale gegevens:
Gemeente : Zierikzee
Sectie : L
Nummer : 1859
Grootte : 1.208 m2

Oppervlakte:
346 m2 VVO

Voorzieningen:
- Systeemplafond met verlichting;
- Hoogwaardige vloer / wandafwerking;
- CV-verwarming;
- Diverse parkeerplaatsen beschikbaar gelegen aan de achterzijde;
- Luchtbehandelingssysteem;
- Warmtegordijn/ airco unit;
- Toiletgroepen;
- Brandmeldinstallatie;
- Aluminium kozijnen met dubbele beglazing.

Servicekosten.
Geen. Gas, elektra, water, internet op naam van en voor rekening van huurder.

Huurprijsaanpassing:
Jaarlijks, voor het eerst 1 jaar na ingangsdatum huurovereenkomst, op basis van de wijziging van het maandprijsindexcijfer volgens de Consumentenprijsindex (CPI), reeks, CPI- Alle Huishoudens (2006= 100) zoals gepubliceerd door het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).

Omzetbelasting:
Verhuurder wenst te opteren voor BTW belaste huur en verhuur. Ingeval huurder niet aan de gestelde criteria voor belaste verhuur voldoet, wordt de huurprijs verhoogd ter compensatie van de gevolgen van het vervallen van de mogelijkheid om te opteren voor de BTW belaste huur.

Aanvaarding:
Per direct.

Huurtermijn:
In overleg.

Opzegtermijn:
12 maanden.

Huurbetaling:
De huurpenningen en eventueel verschuldigde BTW en servicekosten dienen te worden voldaan bij vooruitbetaling per maand of kwartaal.

Waarborgsom:
Een waarborgsom ter grootte van een betalingsverplichting van 3 maanden huur en eventueel verschuldigde omzetbelasting.

Huurovereenkomst:
Huurovereenkomst op basis van het standaardmodel van de Raad voor Onroerende Zaken (ROZ) model februari 2015 in de zin van artikel 7:230a BW of model 17 september 2012 in de zin van artikel 7:290 BW.

Algemeen:
Deze informatie is met zorg samengesteld. Voor de juistheid daarvan kan echter geen aansprakelijkheid worden aanvaard, noch kan aan de vermelde gegevens enig recht worden ontleend. Alle opgegeven afmetingen zijn indicatief. Deze informatie dient slechts als uitnodiging om in onderhandeling te treden en kan derhalve niet kan worden beschouwd als een aanbod of offerte.

Interesse in een bezichtiging? Neem contact op met ons kantoor voor het maken van een afspraak met een van onze bedrijfsmakelaars!

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
Huurprijs op aanvraag
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
29 juni 2021
Status
Verhuurd
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
1993

Oppervlakten

Oppervlakte
346 m²
Perceel
1.208 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, toilet, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
Niet beschikbaar

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern en in woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op 1000 m tot 1500 m en snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.