• Verhuurd

Industrieweg 94 7202 CB Zutphen

€ 600 /mnd

Verhuurgeschiedenis

Aangeboden sinds
28 oktober 2020
Verhuurdatum
31 maart 2021
Looptijd
5 maanden

Omschrijving

Twee compleet gestoffeerde en ingerichte kantoorruimtes op zicht locatie te huur!

Prominent gelegen aan de voorzijde van dit solitaire bedrijfspand aan de Industrieweg in Zutphen: 2 kantoorruimtes aan de rechterzijde van de begane grond. De Industrieweg is een van de voornaamste toegangswegen op bedrijventerrein de Mars, waardoor uw bedrijf nu goed zichtbaar wordt.

De Mars is een van de grootste bedrijventerreinen van Gelderland. Door herontwikkeling is de Mars beter bereikbaar, duurzamer en tijdsbestendig geworden! Nu telt de Mars ruim 200 bedrijven die werkgelegenheid bieden aan meer dan 5.000 werknemers in de grafische, milieutechnische en industriële sector en grote detailhandel. Het noordelijk deel biedt ruimte aan (zware) industrie, milieu categorie 4 en 5. Het midden groeit uit tot het commerciële hart van De Mars met Retail, lichte bedrijvigheid, kantoren en voorzieningen. Het nieuwe tracé van de N348 maken De Mars goed bereikbaar.

Het bedrijfspand is goed bereikbaar, heeft een professionele uitstraling en is voorzien van ruime parkeermogelijkheden. De kantoren zijn zeer ruim en licht. Medegebruik van mooie grote kantine met keuken is mogelijk.

INDELING GEBOUW
De voor verhuur beschikbare kantoren bestaan uit 2 kantoren van ca. 23 m2 en ca. 26 m2 en zijn aan de voorzijde van het object op de begane grond gelegen.

Begane grond:
Hoge ontvangstruimte met extra beveiliging, 3 grote lichte kantoorruimten waarvan 1 aan de linkerzijde verhuurd is, sanitaire ruimten (dames/heren gescheiden). Medegebruik van ruime kantine met keuken is mogelijk.

Achter de kantoren (totaal afgesloten en beveiligd) bevinden zich de bedrijfshal met bijbehorende kleedruimte/toiletgroep welke door Van der Valk + De Groot worden gehuurd. Ook het terrein aan de achterzijde en zijkant wordt door hen gehuurd.

1e Verdieping: geheel verhuurd aan een ICT bedrijf.

OPLEVERINGSNIVEAU
Het pand is gebouwd in 1999 en wordt opgeleverd in huidige staat, o.a. voorzien van: CV-installatie, alarmsysteem, databekabeling, brandpreventie, vloerbedekking en airco in de kantoren. Alle kantoren zijn voorzien van een witte structuurverf op de wanden en lichte systeemplafonds.

AANVANGSHUURPRIJS
€ 600,-- per maand excl. BTW.

ENERGIE
Voorschotbedrag ter grootte van € 100,-- per maand excl. BTW. De energiekosten worden jaarlijks verrekend.

INGANGSDATUM
Per direct.

HUURPERIODE
In overleg.

BETALINGSTERMIJN
Per maand vooruit.

BELASTE VERHUUR
Uitgangspunt is met btw belaste verhuur. Indien huurder geen activiteiten verricht die met BTW belast zijn zal de huurprijs worden gecompenseerd met een bedrag ter compensatie van het financiële nadeel dat verhuurder lijdt als gevolg van de onbelaste verhuur.

WAARBORGSOM
PM

INDEXERING
Jaarlijks conform het prijsindexcijfer zoals gepubliceerd door het CBS (CPI).

HUUROVEREENKOMST
Model Raad voor Onroerende Zaken (ROZ-model 2015) met bijbehorende Algemene Bepalingen.

BESTEMMING
Het bestemmingsplan De Mars midden en noord is op de locatie van toepassing.

VOORBEHOUD
Aan deze informatie kunnen geen rechten worden ontleend en deze informatie kan niet als aanbieding of offerte worden beschouwd. Indien u een aanbieding wenst, kan de makelaar deze - na goedkeuring door de opdrachtgever - op basis van specifieke gegevens verzorgen.

Kenmerken

Overdracht

Laatste huurprijs
€ 600 per maand
Servicekosten
€ 100 per maand (21% BTW van toepassing)
Aangeboden sinds
28 oktober 2020
Status
Verhuurd

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwperiode
1991-2000

Oppervlakten

Oppervlakte
49 m² (in units vanaf 23 m²)
Perceel
2.710 m² (in units vanaf 23 m²)

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Bedrijventerrein
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.