• Verkocht

Helderseweg 1 1815 AB Alkmaar

€ 1.350.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
18 mei 2022
Verkoopdatum
27 juli 2022
Looptijd
2 maanden

Omschrijving

Dit fraaie kantoorgebouw is in 2009 gebouwd op de locatie waar voorheen De Raad van Arbeid gevestigd was. Aan de buitenzijde een karakteristieke uitstraling, aan de binnenzijde alle moderne voorzieningen die u heden ten dage van een kantoorruimte verwacht.

Het kantoorgebouw heeft een bruto vloeroppervlak van circa 918 m² en een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 699 m². Bij het object behoren 6 eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage van het naastgelegen appartementencomplex.

De hoofdentree is gelegen aan de Helderseweg. U komt binnen op de beletage. Op deze verdieping zijn meerdere spreekkamers aanwezig, alsmede een uitgebreide pantry en een toiletgroep. Vanaf de beletage kunt u per trap en lift naar zowel het souterrain als de bovengelegen etages.

Souterrain
Het souterrain heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 136 m². Deze ruimte is zowel via de trap als de lift bereikbaar. In het souterrain is een keurige pantry aanwezig. Verder is deze ruimte compleet afgewerkt en voorzien van verlichting. Er is direct daglicht aanwezig door de ramen in de gevels.

Bel-etage
De bel-etage heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 149 m² en is direct bereikbaar vanaf de Helderseweg middels een fraaie trap. Via de patio aan de achterzijde is tevens een entree die bereikbaar is vanuit de parkeergarage.
De beletage is volledig afgewerkt en voorzien van 3 kantoorkamers, een open ruimte, pantryblok en sanitaire voorzieningen.

1e verdieping
De 1e verdieping heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 142 m² en is bereikbaar via trap en lift. Deze verdieping beschikt over openslaande deuren naar 2 kleine balkons aan de straatzijde. Ook deze verdieping beschikt over een eigen pantryblok en sanitaire voorzieningen.

2e verdieping
De 2e verdieping heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 141 m² en is wederom bereikbaar via trap en lift.
De ruimte is voorzien van vloerbedekking, plafondeilanden met verlichting en een eigen pantry en sanitaire voorzieningen.

3e verdieping
De 3e en hoogste verdieping heeft een verhuurbaar vloeroppervlak van circa 122 m². Deze ruimte is verder niet ingedeeld.
Ook deze verdieping beschikt over een pantry en eigen sanitaire voorzieningen.

Parkeren
Bij het kantoorpand horen 6 parkeerplaatsen in de overdekte parkeergarage. Deze parkeergarage is gelegen onder het naastgelegen appartementencomplex. De parkeerplaatsen zijn bereikbaar via de Gashouderstraat. Het hek is op afstand bedienbaar. Vanuit de parkeerkelder is het kantoorgebouw bereikbaar. U komt dan via de patio bij de achteringang.

Het kantoorgebouw Helderseweg 1 zal bij inschrijving worden verkocht. De inschrijving sluit op 30 juni 2022 om 17:00 uur.

De richtprijs bedraagt € 1.350.000,- k.k. Er is geen BTW van toepassing.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 1.350.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
18 mei 2022
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2009

Oppervlakten

Oppervlakte
690 m²
Perceel
281 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
5 bouwlagen
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, inbouwarmaturen, liften, te openen ramen, kabelgoten, systeemplafond, toilet, pantry en verwarming

Energie

Energielabel
A

Omgeving

Ligging
Stadscentrum/dorpskern, in woonwijk en stationslocatie
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, NS Intercitystation op 500 m tot 1000 m en snelwegafrit op 1500 m tot 2000 m

Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.