• Verkocht

Amstelveenseweg 92 1075 XJ Amsterdam

€ 30.000 /jr € 500.000 k.k.

Verkoopgeschiedenis

Aangeboden sinds
2 oktober 2020
Verkoopdatum
8 april 2021
Looptijd
6 maanden

Omschrijving

Zelfstandige kantoorruimte (100m²) op de begane grond van gebouw ‘Parkhaven’, een nieuwbouwpand (2000) tegenover het Vondelpark. Uitstekend bereikbaar vanaf de ring A10 en met het openbaar vervoer. Overdag goede parkeermogelijkheden. Het betreft een grote open ruimte met aan de achterzijde een aparte spreekkamer, door een glaswand afgescheiden, een pantry, een wc met portaal en een kast. Bestemming: kantoor- of praktijkruimte, showroom; winkel mogelijk na toestemming VvE. Eigen grond! Energielabel C.

De locatie
De Amstelveenseweg 92 is gelegen tegenover het Vondelpark, op de grens tussen Oud-Zuid en Oud-West, aan het eind van de Overtoom. Het betreft een zichtlocatie met zeer goede bereikbaarheid, zowel met de auto als met het openbaarvervoer (tramhalte op loopafstand, A-10 om de hoek).

Het gebouw
De kantoorruimte is gelegen op de begane grond van een nieuwbouwcomplex uit 2000. Dit gebouw omvat twee kantoren op de begane grond en woningen daarboven.

De ruimte
Het betreft een open ruimte met een eigen toegangsdeur direct vanaf de straat. Links achter in de ruimte bevinden zich een pantry een wc met voorportaal en een grote bergkast. Rechts achter is er een afgesloten spreekkamer. In de ruimte staan 3 kolommen. Op de vloer ligt tapijt. Wanden en plafonds zijn strak afgewerkt. Airco en kabelgoten zijn tegen het plafond in het zicht gelaten en geven de ruime een industrieel karakter.

Voorzieningen
• Kabelgoten langs plinten, voorzien van utp en 220 contactpunten
• Alarminstallatie
• Airco-installatie
• Eigen elektrische installatie, gas- en wateraansluiting (worden op naam van huurder gezet)
• Intergas c.v.-ketel voor verwarming en warm water
• Vox Alliance 30 internet aansluiting (door vorige huurder aangebracht)
• Telefooninstallatie (door vorige huurder aangebracht)
• Dubbel glas

Energielabel
Amstelveenseweg 92 heeft een energielabel C.

Bestemmingsmogelijkheden
Splitsingsakte omschrijft de bestemming als: kantoor- of praktijkruimte, ook te gebruiken als showroom en als winkel na voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de vergadering (van de VvE). Horeca, fast food-verkoop, fitness-, sauna-, zonnebank- en erotische activiteiten zijn niet toegestaan.

Parkeren
Op de openbare weg tegenover de kantoorruimte zijn doorgaans voldoende parkeerplekken beschikbaar. Ook aan de achterzijde van het gebouw, aan de Schinkelhavenkade, is parkeren op de openbare weg mogelijk. In de parkeergarage aan de achterzijde van het gebouw, toegankelijk vanaf de Schinkelhavenkade staat regelmatig een parkeerplaats te koop/te huur.

Koop
Voor meer informatie omtrent het appartementsrecht, relevant voor een eigenaar, is een aanvullende brochure opvraagbaar.

Huur
De oplevering kan per onmiddelijk.
De huurovereenkomst zal worden vastgelegd in een huurcontract volgens het ROZ model 2015 en de daarbij behorende algemene bepalingen. De huurprijs zal jaarlijks worden aangepast conform het gestelde in de algemene bepalingen. Huurder zal een waarborgsom storten dan wel bankgarantie stellen ter hoogte van een bedrag gelijk aan de betalingsverplichting van huurder (huur + btw) voor een periode van 3 maanden.

De hierboven vermelde informatie en gegevens zijn niet bedoeld als aanbod. Door aanvaarding van de vermelde condities of het uitbrengen van een daarvan afwijkend aanbod worden onze opdrachtgevers en wij niet gebonden, ook niet tot het doen van een tegenaanbod. Een overeenkomst komt slechts tot stand door kennisgeving van een in alle opzichten en derhalve ook op ondergeschikte punten met een aanbod overeenkomende aanvaarding.

Kenmerken

Overdracht

Laatste vraagprijs
€ 500.000 kosten koper
Huurprijs
€ 30.000 per jaar
Oorspronkelijke vraagprijs
€ 600.000 kosten koper
Servicekosten
Geen servicekosten bekend
Aangeboden sinds
2 oktober 2020
Status
Verkocht
Eigendomssituatie
Volle eigendom

Bouw

Hoofdfunctie
Kantoor
Mogelijke functie(s)
Winkelruimte
Soort bouw
Bestaande bouw
Bouwjaar
2000

Oppervlakten

Oppervlakte
100 m²

Indeling

Aantal bouwlagen
1 bouwlaag
Voorzieningen
Airconditioning, mechanische ventilatie, kabelgoten, toilet, pantry, verwarming en kamerindeling

Energie

Energielabel
C

Omgeving

Ligging
In woonwijk
Bereikbaarheid
Bushalte op minder dan 500 m, metrohalte op 4000 m tot 5000 m, NS Intercitystation op 4000 m tot 5000 m, snelwegafrit op 1000 m tot 1500 m en Tramhalte op minder dan 500 m
Betrokken makelaar

Kaart

Kaart laden...

Kadastrale grens Bebouwing

Reistijd

Krijg inzicht in de bereikbaarheid van dit object vanuit bijvoorbeeld een openbaar vervoer station of vanuit een adres.